FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost SETEC poskytuje komplexní služby v oblasti světelné techniky. Našim cílem je umožnit projekčním pracovištím orientaci a podporu při navrhování osvětlovacích soustav. Naše databáze obsahují v současné době informace o parametrech více než 300.000 typů svítidel od cca 500 výrobců z celého světa. Společnost SETEC podporuje programy ...

Zabývá výrobou nábytku na míru jako například kuchyně, vestavěné skříně, kancelářský nábytek, dětské pokoje, ale i drobný nábytek dle přání zákazníka. Poskytujeme veškeré služby od zaměření, návrhu, dopravy až po samotnou montáž. Působíme v Praze a Středočeském kraji. Nábytek na míru, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský ...

Společnost ELTODO OSVĚTLENÍ, s.r.o. se zaměřuje na výstavbu, provoz a údržbu veřejného a architekturního osvětlení. Usilujeme o modernizaci a zlepšení technického stavu soustavy veřejného osvětlení. Nabízíme kvalitní a promyšlené systémy pro města a obce, úsporné a bezpečné venkovní i vnitřní osvětlení, které vytvoří pozitivní atmosféru, zvýší ...

Stínící technika, žaluzie, rolety, markýzy, pergoly - výroba, montáž, prodej HELLA, Arabella, Krűlland, SKS Stakusit

Stínící technika, žaluzie, rolety, markýzy, pergoly - výroba, montáž, prodej HELLA, Arabella, Krűlland, SKS Stakusit

Výroba: -úsporné osvětlení -kancelářská svítidla -svítidla pro venkovní osvětlení -zářivková svítidla, svítidlo -kompaktní zářivky, zářivka -všeobecná svítidla -moduly -adaptéry -tlumivky.

Tradiční česká společnost KRBY Praha s.r.o. působí na trhu již od roku 1999. Naší specializací je stavba krbů na klíč a také prodej krbových kamen renomovaných výrobců. Dále realizujeme dodávky nerezových třísložkových komínů. Tyto komíny vynikají nižší hmotností a téměř neomezenými možnostmi použití, navíc nepraskají vlivem dilatace. Naši ...

Výroba bytového textilu, stínící techniky, záclonových kolejnic, rolet, potisku na rolety a markýz.

Krby, kamna, sporáky, komíny a komínové systémy, včetně kompletního servisu v oblasti krbové a komínové techniky. Obchodní řetězec se specializací na topnou techniku. Prodej a distribuce tovaru s dovozem k Vám po celé CZ. Velkoobchod, maloobchod.

Kancelářský nábytek, zařizování interiérů kanceláří. Více než 10 řad kancelářského nábytku s možností okamžité dodávky.

Firma Josef Pavle se zabývá realizacemi plotů a oplocení na klíč. Dále se v rámci své činnosti věnuji montáži vrat, bran, garážových vrat a také pokládkám zámkové dlažby, stavbě teras či výrobě a montáži žaluzií. Sídlo firmy naleznete na adrese Vysočanská 243/113, Praha 9 - Střížkov. Výstavba, realizace, montáž: - ploty, pletivo, oplocení - ...

Obchodní oddělení firmy. Výroba, prodej, montáž, poradenství: - dřevěné žaluzie (interiérové, exteriérové - venkovní): - horizontální, vertikální žaluzie - dřevěné předokenní rolety - okenice, okenicové systémy..

Obchodní společnost ASTRA Lighting s.r.o. je profesionálním dodavatelem osvětlovacích systémů a svítidel předních světových výrobců, pro celou řadu použití. Zajistíme dodávku osvětlení pro průmyslové, veřejné, obchodní a kancelářské budovy, zdravotnictví, školství i architektonické osvětlení měst či obcí. Sídlíme na Praze 5. Návrh, dodávka, ...

Provozujeme internetový obchod s designovým nábytkem a doplňky. Snažíme se vdechnout nový život krásným věcem. Nábytek nejčastěji prodáváme v takovém stavu, v jakém se nám jej podařilo získat. Jeví-li se to jako účelné, pokoušíme se o renovaci.

Společnost Gangaro s.r.o. provozuje internetový obchod La Maria se stylovými a originálními dekoracemi pro Vaše bydlení. Designové kousky nabízíme nejen do obývacího pokoje, ale také do kuchyně či zahrady. Naše výrobky jsou vhodné jako zajímavé a nápadité dárky.

Naše společnost se zabývá prodejem a distribucí kvalitního sektorového nábytku. Základ činnosti je velkoobchodní prodej a distribuce přes obchodní partnery, ale jsme aktivní i v maloobchodním prodeji.

Navrhujeme, projektujeme a realizujeme kuchyňské linky, vestavěné skříně, šatny, pracovny, obývací sestavy, knihovny, kanceláře a veškerý nábytek na míru.

Prodej a montáž garážových a průmyslových sekčních vrat, pohonů, vchodových dveří, vjezdových bran, rolovacích vrat, rychloběžných vrat, nakládací techniky (Nakládací můstky, Těsnící límce, Mobilní rampy atd.) Nabízíme vysoce kvalitní výrobky za rozumnou cenu.

Vyrábíme designové bytové dekorace na zeď - obrazy a nástěnky - s textilní výplní a kvalitními dřevěnými rámy.

Prodej luxusních vysokých čalouněních postelí Hypnos, lůžkoviny Brinkhaus, hedvábné lůžkoviny Gingerlily, Winterhome, bavlné povlečení Quagliotty, nábytek do ložnici, obýváku a jídelny. Na své si přijdou milovníci stylu art deco, vintage, industry, ale i rustikálního nábytku a stylu provance.

ŽALUZIOVÉ STUDIO nabízí široký sortiment vnitřní i venkovní stínící techniky pro Váš dům, byt, kancelář či obchod. Naší hlavní činností je výroba a montáž slunečního zastínění z komponentů nejlepších českých výrobců .

Společnost BENEFIT TERM s.r.o. se specializuje na on-line prodej klimatizací a tepelných čerpadel jejich montáže a servis .

Philips se specializuje na vývoj, výrobu a použití inovačních (LED) osvětlovacích řešení. Vyberte efektivní systém osvětlení i pro váš dům či provozovnu.

Prodej krbových kamen, krbových vložek a příslušenství.

Umelý vianočný stromček 3d v modernom prevedení. Hladáte moderný umelý vianočný stromček? U nás nejdete to nejlepšie na Slovenskom trhu. Nájdete u Nás najmodernejšie umelé vianočné stromčeky v rôznych prevedeniach s 3D a 2D ihličím alebo zasnežené umelé stromčeky či stromčeky na drevenom pníku. Naše umelé vianočné stromčeky sú od základu stavané ...