FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Vyhledávač zboží do bytu, domu či zahradu. Návštěvníkovi nabízí možnost vyhledávat zboží z více e-shopů najednou.

Nabízíme realizaci kompletní rekonstrukce bytu na klíč a renostrukce bytového jádra v Praze a okolí. Dále provádíme renovace a broušení parket, výroba kuchyňských linek, vestavěných skříní a dalšího nábytku na míru, 3D vizualizace interiérů a veškeré další činnosti související s rekonstrukcí bytu a bytových jader v regionu Praha – bourací a ...

Provozujeme autorizovaná koupelnová studia specializovaná na luxusní koupelny. Prodáváme kompletní sortiment značky PORCELANOSA Grupo. K dispozici je veškeré vybavení pro koupelny: dlažby, obklady, sanitární keramika, vodovodní baterie, vany, vířivky, sauny, sprchové kouty, koupelnový nábytek.

On-line prodej kuchyňského vybavení a potřeb pro domácnosti. Zejména doplňky pro vaření, pečení, stolování nebo skladování potravin.

Chceme obnovit tradici stolování v Čechách - pojďte do toho s námi! Máme pro vás stylové doplňky na váš stůl od šikovných českých švadlen a touhu udělat vaši domácnost ještě krásnější.

Prodej moderního, kvalitního a levného nábytku, bytových dekorací, doplňků a textilu. Více jak 6000 produktů.

Oživte s námi váš domov a zařiďte si své útulné hnízdečko. Vyberte si z široké nabídky nábytku, kuchyňských potřeb, osvětlení, bytových dekorací a velké spousty dalších výrobků. Vše pro váš krásný domov naleznete na jednom místě.

Nábytek a vybavení pro školy, mateřské školy a obce. Největší výběr školního nábytku. V nabídce máme: žákovské lavice a židle vybavení školních dílen nábytek do počítačových učeben nábytek do školní jídelny židle a stoly do mateřské školy vybavení školních laboratoří anatomické modely.

Originální a vysoce funkční kuchyňské vybavení. Dejte své kuchyni šťávu s nádobím BergHOFF. Nože, pánve, hrnce, pekáče, potřeby pro stolování i další vybavení pro vaši kuchyň.

Společnost AZ CZ Servis, s.r.o. svým zákazníkům poskytuje komplexní služby v oblasti otopných systémů, chlazení a klimatizací. Dále se také zaměřujeme na realizace rozvodů vody, plynu a kanalizace. Provádíme rekonstrukce koupelen a nabízíme vypracování kompletní projektové dokumentace. Realizace provádíme na území hlavního města Prahy a v rámci ...

Dodáváme a montujeme plastová okna, eurookna, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu a rolety. Provádíme servis oken všech značek.

Stavební firma Global Agent s.r.o. provádí rekonstrukce domů, bytů a koupelen i výstavbu nových rodinných domů. Nabízíme kvalitní dlaždičské, obkladačské, podlahářské, sádrokartonářské i sklenářské práce. Vyrobíme nábytek na míru a postaráme se i o Vaši zahradu. Sídlíme v Praze. Stavební společnost, práce, služby: - rekonstrukce domů, bytů, ...

Prodej, montáž: - rolety - žaluzie - pergoly - markýzy

Činnost: - výprodej designového nábytku za skladové ceny - kuchyně, pohovky, komody, bytové doplňky

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna - dřevěná okna - hliníková okna - rolety, žaluzie - vchodové dveře.

Internetový obchod, e-shop: - spotřební elektronika - LED žárovky - tlakoměry, teploměry, inhalátory, osobní váhy.

Velkoobchod, maloobchod: - železářské zboží - nářadí - spojovací materiál - kuchyňské potřeby.

Truhlářství. Výroba: - kuchyňský nábytek - obývací stěny - ložnice - schody, dřevěné schodiště.

Zámečnictví, kovovýroba. Výroba, montáž - vjezdové brány posuvné i křídlové - vchodové branky - plotové dílce - dveře a vrata - zábradlí.

Rekonstrukce: - koupelny, byty, domy Koupelnové studio: - obklady, dlažby - sanitární technika - sprchové kouty, vany

Truhlářství. Výroba - kancelářský nábytek - kuchyňský nábytek - skříně.

E-shop - LED žárovky - LED zářivky - LED osvětlení - LED pásky.

Kuchyňské studio, výroba: - kuchyně, kuchyní - vybavení bytových i komerčních interiérů

Velkoobchod: - zářivky, zářivkové trubice - žárovky.