Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Prodáváme německé kuchyně ALNO a ROTPUNKT, rakouské kuchyně EWE a INTUO. Do kuchyní montujeme spotřebiče BOSCH, SIEMENS, GAGGENAU, MIELE, LIEBHERR, GUTMANN a další. Rádi pro Vás připravíme návrh, kalkulaci a plány instalací. Dodáváme včetně dopravy, montáže nábytku a elektrospotřebičů.

Společnost INTERON, s.r.o. poskytuje služby v oblasti dveřních, vstupních a zabezpečovacích systémů v průmyslových a soukromých objektech. Realizace zakázek zahrnuje všechny fáze od posouzení objektu, přes nabídkovou část zahrnující zaměření, vyhotovení dokumentace až po samotnou realizaci, záruční a pozáruční servis.

Provádíme kompletní projekty v oblasti architektury, stavebnictví, automatizační techniky a zobrazovacích systémů pro komerční a domácí prostory od projekce až po realizaci. Prodáváme široký sortiment moderního, klasického a Art deco nábytku, LED i klasických závěsných a zápustných svítidel do interiéru i exteriéru od předních italských a ...

Prodej a montáž žaluzií, rolet, markýz a vrat.

Velkoobchodní prodej proutěného zboží, bytových doplňků, prádelních košů, košíků, chovatelských potřeb, táců, ošatek a korálkových závěsů. Nabízíme široký sortiment umělých živých plotů.

Zakázková výroba kuchyní, bytových i komerčních interiérů či zahradního nábytku, plotů, pergol a altánů. Nabídka vestavěných skříní.

Návrh interiéru, prodej a montáž nábytku. - internetový obchod s nábytkem - bytový, kancelářský a zahradní nábytek.

Služby: - návrhy osvětlení: - výběr vhodných svítidel - světelně-technický výpočet dle příslušných norem - DIALux - 3D vizualizace - zakreslení pozic svítidel do technické dokumentace - AutoCAD - dodání a následná montáž - návrhy řídících systému osvětlení - návrhy nouzového osvětlení - velkoobchodní prodej svítidel, světelných zdrojů a ...

Prodej, e-shop: - osvětlení - svítidla

Prodej, instalace a servis klimatizace pro byty, kanceláře, laboratoře, telefonní ústředny, místnosti serverů a zdravotnictví.

VTS Group je předním výrobcem na trhu klimatizačních a vzduchotechnických jednotek. Pečlivě sledujeme trh a rychle reagujeme na jeho změny. To nám umožňuje poskytovat našim klientům ta nejlepší řešení šitá na jejich míru. Klimatická pásma a oblasti pro nás nejsou důležitá. Naše vzduchotechnické jednotky zaručují vzduchový komfort bez ...

Výroba a prodej sklopných postelí z masivního dřeva i lamina.

Návrhy a realizace interiérů na zakázku Prodej, výroba nábytku: Kuchyně, ložnice, šatny -nábytkové solitéry -knihovny -komody -bytové stěnové systémy -konferenční stolky. Kancelářský nábytek: -nábytková řada Klart Ergonomic -nábytková řada Kelster. Individuální výroba: -výroba zakázkových interiérů: -kanceláře -banky ...

Prodej a montáž garážových, sekčních a rolovacích vrat včetně pohonů..

Výrobce a dovozce bytového textilu.

Výroba - kancelářský nábytek pracovní stůl - skříně šatní, vestavěné - obytné stěny

Výroba a návrhy dekoračně užitný předmětů.

Prodej vánočních ozdob a dekoračních předmětů.

Rekonstrukce rodinných domů a bytů, kanceláří. Prodej německých kuchyní Ballerina.

Firma SCHAKO byla založena v roce 1928, v německém městečku Kolbingen. Firma SCHAKO je jednou z předních firem na výrobu komponentů pro vzduchotechniku v Evropě. Zákazník si může vybírat z bohaté škály výrobků, které jsou standardně používány při distribuci vzduchu. Firma disponuje vlastní vývojovou laboratoří kde je možné simulovat ...

Zakázková výroba interiérů. Nabídka vchodových a interiérových dveří atypických rozměrů, kuchyňských linek a dětských pokojů.

Výroba a instalace venkovních a interiérových zábradlí, schodišť, lávek, bran a dalších ocelových konstrukcí. Nabídka zámečnických prací.

Realizace projektů: - zahradní dřevostaveb, - pergoly na klíč, - dětská hřiště, - altány, - zimní zahrady, - terasy, - ploty, - domky a chatky, - dřevěný nábytek, - houpačky a prolézačky pro dětská hřiště, - ploty, - brány, - zátiší zahrad.