Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Montáž - vzduchotechnická zařízení Servis - vzduchotechnická zařízení

Nákup a prodej kancelářského nábytku.

Služby: -oblast zpracování průkazu energetické náročnosti budov -energetické audity Dodávka, montáž: -tepelná čerpadla pro bytové domy -vzduchotechnika a klimatizačních jednotky Práce: -zajištění komplexní elektroinstalace včetně revize

Výroba venkovních rolet, bran, markýz a rolovacích mříží.

Bazar kancelářského nábytku. Prodej, výkup a pronájem použitého kancelářského nábytku. Výroba nábytku - vlastní truhlárna, nábytek na míru, stoly, skříně, vestavěné skříně, kuchyňská linka a další.

Český výrobce ložnicového nábytku. Postele z masivu, rozkládací postele, postele s úložným prostorem, komody a noční stolky. Zdravotní matrace vyrábíme ze studené pěny, líné paměťové pěny a latexové matrace. Dovážíme lamelové rošty. Prodejny Praha, Brno a Tábor.

Internetový prodej, e-shop: - plastové, dřevěné a pletivové ploty -terasové dlaždice, terasová prkna -hranoly -příslušenství -zahradní nábytek.

Služby: -kurzy olejomalby. Malba, prodej: -obrazy.

Zakázková výroba nábytku - pokoje -obývací -studentské -dětské -kuchyně -koupelny -ložnice

Měření a regulace pro rodinné a inteligentní domy Montáž - tepelná technika - klimatizace - vzduchotechnika.

Opravy chladniček a mrazniček, klimatizací i průmyslového chlazení.

Projekce, stavba a prodej: - krbů na klíč - krbových kamen - vnitřních i zahradních krbů - krbových vložek.

Elektroinstalační práce Nabízíme: - stavební elektro - slaboproudou montáž - elektrické vytápění - montáž NN - prodej kamen.

Velkoobchodní prodej s dekoracemi a doplňky z bambusu, ratanu keramiky a proutí.

Dodávka a montáž vrat průmyslových, garážových a vjezdových bran a závor, roletových mříží, rolet a žaluzií.

Montáž žaluzií, bezpečnostních dveří, mříží a dalšího zabezpečení.

Výroba, dodávka, montáž, servis: -předokenní rolety (ALU, PVC) -nadokenní rolety -garážová vrata (rolovací a sekcionální) -průmyslová vrata -bránové systémy -automatické závory -navíjecí mříže -žaluzie -brány -pojezdové-nesené -PVC-clony -rychlonavíjecí vrata.

Dodávka a montáž - tepelná čerpadla Dodávka a montáž - vzduchotechnika

Zámečnictví a svařování. Opravy hliníkových a nerezových dílů a doplňků na auta nebo motorky - rozvody klimatizací - olejových van - stupaček - rámů - jiných dílů a zařízení.

Zajišťujeme kompletní dodávku a montáž vzduchotechniky

Prodej a montáž - vzduchotechnika - odsávání - klimatizace - chlazení - odvlhčování a vytápění pro firemní, soukromé a průmyslové prostory.