Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Kancelářský nábytek. Firma SCANDIUM byla založena v roce 2002 Jaroslavem Čechem a Pavlem Roubalem - dvěma společníky, kteří se již řadu let předtím pohybovali v oblasti kancelářských a veřejných interiérů. Hlavními náplněmi jsou činnosti: - architektonická - konzultační - poradenská - realizační.

Dodávka a montáž - posuvné dveře do příček Dodávka a montáž - světelné rampy Dodávka a montáž - bazénový systém AQUAPANEL Sádrokartonářské práce Rekonstrukce - adaptace bytových či nebytových prostor pro drobné investory i stavební firmydodávka - ostatní stavební profese Stavební práce - zednické práce

Výroba, prodej - pergoly - zahradní altány Truhlářské práce Výroba, prodej - kuchyně Prodej - interiérový nábytek Výroba - interiérový nábytek

Zajišťujeme nejen praní a mandlování prádla, ale též jen třeba ruční žehlení a také vám zajistíme ušití velmi kvalitních péřových dek, polštářů a dalších výrobků z peří.

Nabízíme tepelná čerpadla a klimatizace Toshiba. Prodej, montáž a servis tepelných čerpadel a klimatizací.

Výroba - vrata Výroba - schody - ploty Stříhání a ohýbání plechů Zámečnické práce - kovovýroby - zakázková výroba ze železa

Havarijní servis plynových kotelen, výměníkových stanic, vzduchotechniky, montáž měření a regulace, revize spotřebičů a ručního nářadí, výměny a opravy čerpadel Wilo, Grundfos, Sigma.

KARE Design Praha Nabízíme široký výběr moderního nábytku, osvětlení, bytových doplňků, dekorací a dárků. Extravagantní designové lahůdky. Spolupracujeme s architekty. Velkoobchodní i maloobchodní prodej. Návrhy interiérů.

Led žárovky Montiss - úsporný a ekologicky šetrný zdroj světla. LED - Light Emmiting Diod (světlo vyzařující dioda) je nejpokročilejší technologie osvětlení. Led žárovky, úsporný a ekologicky šetrný zdroj světla pro osvětlení veřejných prostorů i domácnosti. Led žárovky díky nízké spotřebě, dlouhé životnosti a ideální vlnové délce světla, zaručují ...

obchod s robotickými pomocníky: - hračky - pomocníci v domácnosti - audiotechnologie aj.

Prodej a servis domácích spotřebičů značky Fagor. Sortiment: - kuchyně - Kuchyňské linky - vestavěné skříně - podlahy - 3D návrhy. Jsme schopni vyrobit jakýkoliv atypický nábytek dle přání zákazníka. Bezplatný grafický návrh 3D a kalkulace ceny je samozřejmostí, taktéž bezplatné konkrétní zaměření a doprava až na místo realizace u ...

Realizace systémů sloužících k vytápění a ohřevu TUV. Montáž kuchyňských linek.

Truhlářství s dlouholetou zkušeností. Výroba: - individuální interiérové zařízení - malosériová výroba nábytku - repliky starožitného nábytku.

Výroba a přímý prodej: - zdravotnický nábytek - kartotéky - noční a jídelní stolky k lůžkům - kancelářský nábytek - židle - křesla - kompl. interiéry včetně návrhu.

Prodej svítidel a protipožárního zabezpečení.

Montáž - klimatizace, vzduchotechnika Servis - klimatizace, vzduchotechnika

Prodej nábytku: - kuchyně a kuchyňské linky - obývací nábytek a sedací soupravy - ložnice - studentské a dětské pokoje - úložné prostory.

Prodej i servis: -tepelných čerpadel -chladící a klimatizační techniky.

FÄRBER CZ s.r.o. – zastoupení firmy Färber GmbH SRN. Renovace: - interiérových dveří domovních - dveří zárubních dřevěných a kovových - kuchyňských linek - vestavěných skříní - schodů včetně zábradlí. Dodávky a montáže: - obložkovaných zárubní - plovoucích podlah - bezpečnostních a protipožárních dveří značky Festa.

Zastoupení firmy Farber. Renovace: - dveře interiérové, domovní. - zárubní dřevěných a kovových - kuchyňských linek a skříní. Dodávky a montáže: - obložkových zárubní - plovoucích podlah - krytu topných těles. Prodej a montáž plastových oken zn. Finistral. Montáž bezpečnostního systému dveří značka Sherlok. FÄRBER ...

Firma PRETOM podniká na českém trhu od roku 1995 a zabývá se především výrobou, montáží a servisem: - plastových oken a dveří - vnitřních a vnějších parapetů - venkovního stínění - markýz, rolet a žaluzií - interiérového stínění - žaluzií a roletek.

Plastová okna a dveře. Rolety, žaluzie a markýzy. Garážová vrata.