Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Zakázkové truhlářství Výroba - nábytek Soustružení

Výhradní zastoupení KEY Automation srl. Mechanismy pro brány a vrata. Pohony: -posuvné, křídlové brány -sekční vrata -průmyslová vrata -rolovací vrata a rolety. Parkovací závory. Řídící jednotky pohonů (vysílače, přijímače, lampy).

Hlavní činností firmy SIT art s.r.o. je výbava interiérů kanceláří a ostatních firemních prostor nábytkem formou na klíč. Produkty: - kancelářský nábytek - kancelářské židle - kuchyně.

Dovoz zboží z asie -nádobí vybavení pro hotely a restaurace

Společnost EKOPRAG CZ, s.r.o. provozuje obchod s indickým nábytkem a doplňky do domácnosti. Navsarishop nabízí velký výběr originálního zboží, které pochází z malých manufaktur v Indii. Jedinečný indický nábytek a dekorace za skvělé ceny.

provádíme kompletní stavební příprava pro uložení bazénu na klíč, dále pokládky dlažeb, ploty, branky a brány, jak křídlové tak pojezdové, též i rekonstrukce bytů.

Výroba a prodej originálních ozdob, dekorací a dárků vytištěné novou technologii 3D tisku Vánoční koule VaSůSu a svíčky na Vánoční stromeček budou ozdobou Vašeho stromku a přispějí ke kouzlu Vánoc. Jsou taktéž vhodné jako dekorace do bytu, jako bytový doplněk, či jako netradiční a originální dárek pro ženy i muže. Dárek k narozeninám, potěšení

Osvětlení na míru Praha Firma ESAGONO, s.r.o. je výhradním dovozcem osvětlovací techniky pro Českou a Slovenskou Republiku. Produkty: - osvětlení dekorativní - osvětlení průmyslové - osvětlení kanceláří, hotelů, obchodních domů, nemocnic, komunikací a další.

Malířské práce Elektroinstalační práce Topenářské práce Montáž - kuchyně Bourací práce Sádrokartonářské práce Pokládka - dřevěné a laminátové plovoucí podlahy - obklady Stavební firma - kompletní rekostrukce a opravy bytů, rodinných domů, kanceláří Zednické práce - štukatérské práce Vodoinstalační práce

Výroba: - vestavěných skříní - ložnic - obývacích pokojů - kancelářského nábytku. Nově jsme naší nabídku rozšířili o služby zakázkového truhlářství. Výroba z masivu: - interiér - schody, zábradlí - dveře včetně zárubní - patra na spaní - palandy - nábytek (dýha) - zahradní nábytek - stoly + lavice, pergoly, chatky atd.

Velkoobchod - podložky z ovčího rouna E - shop - výrobky z ovčího rouna Dovoz, vývoz - spotřební zboží - textil - výrobky z ovčího rouna (podložky, župany, bačkory, ledvinové pásy) - spotřební zboží - bačkory z ovčího rouna - textil - župany z ovčího rouna - ledvinové pásy z ovčího rouna

Jsme firma zabývající se montáží kuchyní a montáží kuchyňských linek všech výrobců.

-Projektování tzb-vzduchotechnika,klimatizace

Nabídka železářského sortimentu, strojů, kamen, sporáků a kouřovodů.

Zastoupení zahraniční firmy, velkoobchod, prodej. Produkty VIVENSO na čištění vzduchu: - moderní čisticí systém pro alergiky.

NÁBYTEK - VÝROBA - PRODEJ - INTERIÉROVÉ STUDIO - vybavení interiérů - kancelářský nábytek a doplňky - kancelářský nábytek vlastní výroby - výroba nábytku - bytový nábytek - bytové doplňky - židle - kancelářské, bytové, jednací, pracovní - vybavování školním nábytkem - sedací soupravy - kožené, látkové - dětský nábytek - ...

Designového kuchyňského studia, které nabízí nejvyšší řadu kuchyní německého výrobce Schüller – exkluzivní a designové kuchyně next 125 a kuchyně next line. Každá kuchyně je projektována architekty individuálně dle požadavků zákazníka. Všechny výrobky – kuchyně, stoly, žídle a bary next jsou vyrobeny alespoň z 70% PEFC-certifikovaného materiálu.

Clima je prodejcem produktů vzduchotechniky značek: Kvs -Klimatechnik, Batklima, Hyundai, Polenz, Dantherm, Ciat a Iv Produkt. Hlavní obory činnosti: projektová činnost.

Truhlářství. Zakázková výroba a návrhy nábytku: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací pokoje.

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Pronájem a půjčování věcí movitých -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba a opravy čalounických výrobků -Výroba a opravy obuvi, ...

Zabýváme se výrobou a prodejem Jablonecké bižutérie, drobných truhlářských a řezbářských výrobků, výrobků pro larp a live fantasy.