Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Společnost se specializuje na realizace kompletních interiérů bytových a rodinných domů.

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o. je dlouhodobě a dynamicky se rozvíjející společnost, která disponuje: - vysoce motivovaným kolektivem odborných pracovníků - vlastními výrobními kapacitami - skladovacími prostory - prodejními pobočkami po celé České republice i na Slovensku.

Prodej: - potřeby pro kutily - domácí potřeby - zahradnické potřeby.by - vymalování, tapetování -poradenský a informační servis Zákaznická linka: 841111135

Velkoobchod, prodej, oprava, servis, montáž, instalace: - klimatizace LG Electronics, Midea - klimatizace do kancelářských a bytových prostor, servery, ústředny - domácí chlazení a klimatizace - bazénové odvlhčovače - bazénová čerpadla

Prodej, maloobchod: -koupelnový nábytkek

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, které se týkají bydlení

Nabízím prodej, monáž a servis garážových vrat Hörmann, samostatných a posuvných bran značek Hörmann, FAAC, BFT, BENINCA a SOMFY.

Kychyně, výroba kuchyní. Naše sestavy jsou svou kvalitou srovnatelné s tradičními výrobci a při výrobě je používáno odolných folií a samozřejmě i lamina.

Vítejte v internetovém obchodě Svítidla-Prodejna.cz, který disponuje širokou nabídkou svítidel a osvětlovací techniky. Hledáte osvětlení do domu, bytu, na balkón nebo na verandu? Vybírejte v bohatém sortimentu, který tvoří svítidla nejrůznějších tvarů, stolní i stojací lampy, bodová svítidla, lustry i nástěnná svítidla.

Dodávání dřevěných garážových vrat, eurooken a vchodových dveří.

Internetový specialista na kuchyňské a domácí spotřebiče.

Realizované originální návrhy látek ak. mal. Evy Jandíkové. Škála barevných velkých i drobných pruhů. Prodej metráže, hotových ložních povlečení, ubrusů či jiných bytových doplňků v atelieru i přes e-shop. Možnost zakázkového šití. Látky jsou jemné pohmatem jako popelín (gramáž: 120 g/m2), 100% bavlna.

Služby, montáž: -okna, dveře, garážová vrata. Výroba, obchod, prodej, poradenství, kalkulace, dodávky na klíč, zaměření, montáž, oprava, údržba, servisní práce záruční i pozáruční: -výplně stavebních otvorů -plastová a hliníková okna v barevné škále podle RAL (i atypy kruh, trojúhelník) -AL, PVC dveře -zasklívání dvoj, trojskla, ...

Firma NOMEX GROUP s.r.o. je firma s více jak 17ti letou praxi v oboru zpracování kamene. Profesionální služby v oboru kamenictví, zednictví. Rekonstrukce bytu a bytových jader. Nabídka kamenických prací. Výroba krbů, schodů, kamenu pro kuchyně a koupelny, dlažeb, kostek a výrobků z žuly, mramoru a pískovce.

Internetový prodej: - sušáky na oblečení - termosky - mixéry - odšťavňovače. Export, import malé elektro spotřebiče. Kategorie: - sušáky na oblečení - termosky s auto-ohřevem - trouby - soya makery - odšťavňovače - rychlovarné konvice.

Dodávky, prodej: - španělské obklady a dlažby - sanitární keramika - sprchové kouty - vodovodní baterie - nábytek do koupelen - koupelnové doplňky.

Firma se zabývá prodejem: - rozkládací sedací soupravy - polohovatelné postele pro zdravé spaní - čalouněný nábytek - sklopné postele - antialergické přikrývky a polštáře Klinset. .

Provozujeme velkoobchod a maloobchod vzduchotechniky. Mezi naše služby patří projekce, dodávka, montáž a servis. Další naše činnosti jsou elektro práce, stavební práce, vodoinstalatérství. Prodáváme ventilační turbíny Lomanco.

-Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba strojů a zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Stavba a výroba plavidel -Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Vydavatelské činnosti, polygrafická ...

Prodej a montáž - dřevostavby Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - nábytek (vestavěné skříně, stoly, skříňky, ...) Prodej - podlahy Prodej a montáž - okna - dveře Montáž - podlahy

Koupelnové studio. Prodej, návrhy: - vany a sprchové kouty - sanitární keramika - koupelnový nábytek.