Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
E-shop, prodej sortiment pro zdravý spánek: - matrace - postele - rošty a lůžkoviny

E-shop, prodej sortiment pro zdravý spánek: - matrace - postele - rošty a lůžkoviny

E-shop, prodej sortiment pro zdravý spánek: - matrace - postele - rošty a lůžkoviny

Výroba, prodej a montáž: - skříně - vestavěné skříně na míru. V nabídce máme vestavěné skříně s posuvnými dveřmi, obývací stěny, kancelářský nábytek. Kalkulace a zaměření, záruka 5 let, konzultace v předváděcích střediscích zdarma.

E-shop, prodej sortiment pro zdravý spánek: - matrace - postele - rošty a lůžkoviny

Dodávka, realizace, projekce, poradenství: -vzduchotechnika -klimatizace -topení -stlačený vzduch -regulace měření. Komplexní odzkoušení a zaškolení obsluhy.

Projekční činnost v oblasti klimatizační techniky.

Původní činnostní bylo měření a zaregulování VZT zařízení. Rozsah činnosti byl rozšířen na: - dodávky a montáž VZT zařízení - dodávky a montáž chladicích a klimatizačních zařízení - projekci VZT a chladicích zařízení - servis namontovaných zařízení

Dodávky klimatizační, průmyslové chladící a vzduchotechniky. Kontroly a revize protipožárních klapek.

Prodej veškerého materiálu pro stavbu krbů a kamen, rekonstrukce, projekce, stavby po celé ČR. Společnost dodává veškerý stavební materiál ke stavbě kamen a krbů. Pokrýváme široké spektrum požadavků zákazníků, od špičkových výrobků ve vyšších cenových hladinách až po prvky a zařízení velmi přijatelné cenové úrovně a kvality. Většinu námi ...

Dřevěné vybavení nebytových prostor: - restaurace - bary. Návrh a výroba zakázkového nábytku: - kuchyně - ložnice - předsíně, vestavěné skříně.

Naše firma Revosun se zabývá veřejným osvětlením, na které nepotřebujete elektrické připojení. Osvětlovací solární systém, kde zdroj je fotovoltaický modul, který ukládá vyrobenou elektřinu do vysoce kvalitní trakční baterie.

Výroba a montáž: - portály, vrat, dveří, oken, zábradlí, schodišť, firemních štítů, trojrozměrných kovových nápisů, vitrín, pultů, regálů, konstrukcí dále výrobu na přání zákazníka. Obklady výtahů a práce z nerezu a barevných kovů.

Eshop hračky, chovatelské potřeby, kamna, krby, nářadí, myčky, trampolíny, sušičky.

Dodávka a montáž hliníkových a plastových dveří, oken, zimních zahrad. Dodávka a montáž žaluzií, markýz, plastových obkladů.

Jsme firma zabývající se veškerou truhlářskou výrobou: - z měkkého i tvrdého masivního dřeva - z lamina - z dýhované dřevotřísky. Zařizujeme soukromé byty, kuchyně, domy, banky, hotely, pensiony, obchody, školy, benzinové pumpy i kanceláře po celé ČR, to vše na míru.

Jmenuji se Jan Volf, jsem Šikovný řemeslník, nebo chcete-li hodinový manžel. Postarám se o Váš dům, byt, zahradu, kuchyň nebo koupelnu - nabízím stavební úpravy, montáž nábytku / toalet / sanity, vrtání, elektroinstalace, čištění odpadů, opravy kuchyní a kuchyňských koutů, sekání trávy. opravy oplocení, práci se dřevem a kovem, atd. Pracuji ...

Internetový obchod IQ energy nabízí zákazníkům široký výběr LED osvětlení. V naší nabídce máme kvalitní LED žárovky, LED pásky, LED průmyslové osvětlení a LED veřejné osvětlení. Nákupem LED osvětlení garantujeme snížení nákladů za energii.

Prodejna dárkových předmětů a přírodních dekorací ruční výroby. Nabízíme věnce pro různé příležitosti, háčkované čepičky i hračky pro děti, svícny a potřeby pro vlastní tvorbu.

Prodej - svíčky - adventní a vánoční dekorace Květinové balení dárků - dekorace interiérů Výroba a prodej - fascinátor (ozdoba do účesu) Květinářství - vazby ze živých a suchých květin, smuteční, svatební, ke slavnostním příložitostem

Prodej: - drobné doplňky do bytu - dekorace. Které navodí atmosféru francouzského venkova.

E-schop -bytové doplňky s nádechem strých časů

Montáže, instalace: -svítidel a světlení -kanceláře -byty -obchodní domy.