Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Prodej - úpravny a změkčovače vody Softena, Maxima - solární systémy Kingspan, Thermomax, Varisol - tepelná čerpadla Atlantic Alfea - spalinové systémy Brilon - průmyslové kondenzační kotle Hamworthy, Ygnis - závěsné a stacionární elektrické ohřívače vody

Zajištění větracích turbín pro průmyslových a sportovních hal, zemědělských objektů,

Stavebně řemeslné práce. Prodej a montáže: - okna, dveře - plastová okna - zatemňovací rolety, žaluzie.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - rekonstrukce interiérů objektů. Produkty: - kuchyně - skříně - schody - příčky - vybavení obchodů - kanceláře.

Dovoz, distribuce, projekce, montáž, e-shop: - klimatizace, vzduchotechnika - tepelná čerpadla ACSON, LEXUS a MULTI CLIMA.

Stavební zámečnictví - mříže Stavební zámečnictví - vrata Stavební zámečnictví - zábradlí - oplocení Ocelové konstrukce - haly - tribuny - krovy - arkýře Stavební práce Stavební zámečnictví - zábradlí - oplocení - vrata - komínové lávky - mříže

Revize - požární klapky Měření, regulace - silnoproud Dodávka a montáž - klimatizační zařízení Servis - klimatizační zařízení Dodávka a montáž - vzduchotechnická zařízení Servis - vzduchotechnická zařízen

Koupelnové studio. Prodej: - obklady - dlažby: - Iris - Impronta - Sintesi - Gardenia Orchidea - CE-SI - Bisazza - vany: - Jacuzzi - Riho - Albatros - Kaldewei - Bette - sprchové kouty: - Hüppe - Artweger - sanitární keramika - baterie.

Vývoj, návrh, projekce, výroba pro mateřské školy - systémové vybavení interiérů tříd a heren městečka, domky a patra Vývoj, návrh, projekce, výroba pro mateřské školy - systémové vybavení interiérů tříd a heren stoly a židle, městečka, domky a patra, šatny, skříně na lůžkoviny, koupelny speciální nábytek, podlahy, regály, ...

Prodej domácích elektrospotřebičů. Naše společnost vznikla v roce 1943 a na trhu působíme v České republice více jak 70 let. Pro Vaši domácnost v našem sortimentu naleznete: - sáčkové, bezsáčkové, víceúčelové vysavače typu ruční a tyčové. K vysavačům nabízíme hubice, kartáče, nástavce a turbokartáče mnoha typů a sáčky. - žehličky ...

Prodej domácích elektrospotřebičů. Naše společnost vznikla v roce 1943 a na trhu působíme v České republice více jak 70 let. Pro Vaši domácnost v našem sortimentu naleznete: - sáčkové, bezsáčkové, víceúčelové vysavače typu ruční a tyčové. K vysavačům nabízíme hubice, kartáče, nástavce a turbokartáče mnoha typů a sáčky. - žehličky ...

Osvětlování společenské, firemní akce, koncert půjčení a prodej - světelná aparatura Ozvučování společenské, firemní akce, koncerty půjčení a prodej - zvuková aparatura mixážní pulty, zesilovače, PA systémy, mikrofóny, potřeby pro DJ. EAW, CROWN, YAMAHA, TCELECTRONIC, EV, ALLEN HEATH Pronájem - kryté podium 7x10 ...

Výškové práce Prodej a montáž - vzduchotechnika Servis - vzduchotechnika

Nabízíme nábytek a domácí dekorace od finských výrobců Boknäs, Niemen Tehtaat, Sievä, Laitala, Pohjanmaan, švédské firmy FURNINOVA.

Jsme truhlářská firma zabývající se výrobou interiérů, malosériového a atypického nábytku. V našem oboru působíme více než 16 let. Klademe důraz výhradně na kvalitu zpracování Vaší zakázky a její provedení ale nejen to, také Vás mile může překvapit náš smysl individuálního řešení, zkrátka dle Vašich představ.

Výroba: - kuchyně - nábytek.

Naše firma se zabývá prodejem a montáží značkové stínicí techniky od předních českých výrobců. Žaluzie, rolety, markýzy a sítě proti hmyzu se vyrábějí na míru dle požadavků zákazníka.

Prodej kuchyňské potřeby Stavebniny Železářství

Odborná montáž satelitní techniky T-Mobile. LED žárovky - úspora až 90% elektrické energie, vysoká svítivost, životnost, možnost nahradit běžné žárovky 20, 40, 60W. Kalkulátory spotřeby a návratnosti do investice LED žárovky si můžete prohlédnout v níže přiložených souborech.

Nabízíme Vám několikaleté zkušenosti v oblasti technického zařízení budov, zejména v profesích vzduchotechniky a klimatizace. Počínaje projekcí, přes realizaci ve výstavbě až po project management ve stavebnictví.

Klimatizace, větrací soustavy, zvlhčování, odvhlčování, rekuperace.Projekty a dodávky

Vyrábíme, prodáváme, stavíme a montujeme ploty a oplocení na klíč. Dodáváme podezdívky, podhrabové desky a veškerý sortiment KB BLOK.

Kovové: mříže, ploty, bezpeč. mříže Firma vyrábí a montuje zámečnické výrobky.

Vzduchotechnika - odsávání, filtrace, vysávání, rekuperace, ventilace, cleanroom. Proenviss garantuje účinnost řešení v oboru vzduchotechnika: filtrace, odsávání, ventilace nebo Vám vybere optimální mycí stroj, vysavač, odsavač nebo odprášení.