Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Návrhy a výroba - nábytek i atypický Architektonické návrhy

Truhlářství, podlahářství -vestavěné skříně -zakázková výroba nábytku

Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek Výroba - kancelářský nábytek Montáž - nábytek Výroba - atypické a interiérový nábytek (skříně, postele, stoly, ...)

Prodejny: Ústecká 822 Praha 8 Dolní Chabry tel.: 255715211 U Makra 130 Průhonice (EXIT 6 Průhonice z D1) tel.: 255715311 Velkoobchod, maloobchod, prodej. Elektro: - lampy, osvětlení, elektroinstalační materiál, vypínače, zásuvky, kabely, pojistky, zabezpečovací zařízení, satelity, žehličky, překapávače, lustry. Sanita: ...

Truhlářské práce Restaurování - starožitný nábytek Zakázková výroba - kuchyně Opravy - nábytek Montáž - nábytek - nábytek z masivu a lamina vestavěné a šatnové skříně s posuvnými dveřmi, ložnice, dětské pokoje, botníky.

Jsme firma, která vznikla v roce 1995 zabývající se zakázkovou výrobou z masivu, lamina i dýhy.

- autorizovaný distributor a servisní partner Samsung klimatizace, tepelných čerpadel a rekuperačních VZT jednotek.

Originální koš na prádlo, koš na třídění prádla, koš na tříděný odpad, koš na hračky, koš na třídění hraček, koš na lůžkoviny, koš na čisté prádlo, úložné prostory. 100% český výrobek, 100% ruční práce, 100% český design.

Oděvní a bytové doplňky ze 100% vlněného filcu, zdobené Swarovski krystaly.

Prodej a e- shop - svítidla Prodej a e- shop - krby Prodej a e-shop - nábytek a bytové doplňky

Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím. Nabízíme široký sortiment Dárků, Dekorací a Bytových doplňků z Velké Británie, Belgie a USA.

Služby: -scelování -opravy a úpravy veškerých oděvů kožených a textilu -opravy snowboardových, lyžařských a jiných sportovních oděvů -šití bytového textilu: -záclony -závěsy -přehozy -ložní prádlo -čištění chemické i mokrou cestou -oprava kožené galanterie: -kabelky -batohy všeho druhu.

Velkoobchod s rámy a potřebami pro rámaře. Dovozce kovových i dřevěných rámů a paspart. Značky Fontanelli, Adhisa, Crescent, DPI a další. Řezací servis, dodávky do 24h. Prodej řezacích strojů.

Luxusní postele a matrace Saffron. Postele Saffron jsou jedinečné, ručně vyráběné výrobky z výhradně přírodních materiálů. Naši zkušení mistři vybírají ty nejlepší materiály z celého světa a garantují její nejvyšší kvalitu. Také proto nabízíme záruku 30 let na každou postel.

Prodej osvětlovacích těles a příslušenství.

Kuchyně, koupelny přestavba, realizace. 3D návrhy.

Prodej dárkového zboží pro děti i dospělé. Nabídka hraček a kuchyňského vybavení.

Výroba, prodej: -kancelářský nábytek PROFIL -lékařský nábytek PRAKTIK -obývací stěny STONE -ložnice LINDA. Služby: -kompletní realizace interiérů včetně návrhu a odborného poradenství -zajištění vybavenosti interiérů nemocnic, škol, domovů důchodců, apod. o sedací nábytek, záclony, žaluzie, kancelářské doplňky, ...

Dodávka - garážová vrata výklopná, sekční, křídlová, lineárně posuvná - střešní okna, markýzy - plastová okna - balkonové dveře - plastové dveře - hliníková okna a dveře - dřevěná okna a dveře Zasklívání oken. Dodávka - předokenní rolety - roletky - japonské stěny - vnitřní žaluzie.

Velkoobchod a maloobchod s textilním zbožím od českých výrobců (např.JITEX): -dámské a pánské ošacení a oblečení trička, mikiny, leginy, tepláky, roláky, svetry, kalhoty -konfekce -spodní prádlo - i antibakteriální -ložní soupravy, prostěradla.

Prodej: - malovaný textil - malované sklo.

Kvalitní domácí potřeby, koření a kuchyňské náčiní od Kulináře. 20 let zkušeností. Tradiční české značky. Kvalitní výrobky z Itálie a Německa.