Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Truhlářské a řezbářské prácevýroba na zakázku - řezby Prodej - keramické výrobky Prodej - dřevěné šperky Výroba na zakázku - dřevěné šperky Opravy - starožitného nábytku Čalounické práce Opravy - nábytek Prodej - bytové doplňky Výroba - nábytek na zakázku

Prodej: - lampy - svítidla - žárovky - zářivky - úsporné zdroje - svítidla budoucnosti.

Výroba - ručně malovaný textil - dekorační předměty Výroba - ručně malovaný textil - dekorační předměty

Zámečnictví - kovářství - kovovýroba, zakázková výroba a montáž - kované brány(včetně automatických pohonů), kované ploty, mříže, zábradlí a jiné kované doplňky. Kovové rámy bran, kovové ploty s výplní ocelovou, dřevěnou, plastovou.

Výhradní dovozce koberců EGE v České republice. Info linka : 800148850 Maloobchod, prodej : - koberce, podlahové krytiny a materiál - tapety a lepidla - dekorační textil, záclony, závěsy, polštáře, japonské panely, římské rolety, čalounické látky - rolety, žaluzie, pergoly - garnýže a další závěsné mechanismy Podlahářství. ...

Výroba - pergoly - venkovní terasy Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyňské linky Zakázková výroba - nábytek (postele, skříně, židle, ...) Výroba a montáž - schodiště (klasické a atypické)

Truhlářské práce - formátování Zakázková výroba - kancelářský nábytek Výroba - bytový nábytek na zakázku (skříně, postele) - nábytkové dílce

Prodej - úklidové pomůcky Prodej - kuchyňské potřeby

Renovace školních tabulí - broušení - tmelení - lakování 2x - barvy černá nebo zelená

Arthouse textilní studio, nabízí širokou škálu služeb v oblasti bytového designu. Zaměřujeme se na textil. Návrh, zaměření, výroba, montáž, servis. Dodáváme záclony, závěsy, paravány, žaluzie, rolety a další.

Výroba svítidel. Společnost HALLA, a.s. je významný český výrobce a vývozce designových svítidel technického rázu. Naše výrobky spojují špičkové technické parametry s nápaditým vzhledem a zejména díky spolupráci s designéry a architekty umožňují perfektní souznění světla a prostoru. Stále hledáme nové cesty jak posunout hranice kvalitního ...

Parkovací systémy Nussbaum a Wöhr parkovací zařízení pro nezávislé parkování Liftparker a Quadro mechanicko-hydraulická pro 2 - 3 vozidla nad sebou Uniparker kombinovaná pro 2 - 4 vozidla nad sebou pro závislé parkování.

Komplexní služby v oblasti zásobováním teplem, vzduchotechniky a regulace: - sálavé panely - tmavé plynové zářiče - světlé infrazářiče - přímotopné plynové teplovzdušné jednotky - vířivé ventilátory Ecofan - výměníkové bloky - nástěnné teplovzdušné jednotky.

Prodej - kuchyně Prodej - kancelářské a PC stoly Prodej - nábytek - ložnice - postele a noční stolky - obývací stěny - nábytkové systémy - dětské a studentské stěny - sedací soupravy - rohové lavice a sestavy - jídelní stoly - borovicový a dubový nábytek (masiv) - RTV stolky - konferenční ...

Úspory energie při osvětlení objektů.

Internetový obchod e-BEKO: Volně stojící spotřebiče: - mikrovlné trouby - prečky - mrazáky - myčky - sušičky - sporáky. Věstavěné spotřebiče: - trouby - varné desky - myčky - mrazáky - chladničky. Varianty platby: - hotovost - dobírka - bankovní převod - splátkový prodej.

Prodej - elektronika - elektrické spotřebiče - osvětlení.

Centrum úspor energie. Nabízíme široký sortiment služeb a produktů: - solární panely - tepelná čerpadla - fotovoltaické systémy - otopné systémy - klimatizace - poradneství - a mnoho dalších.

Výrobky: - okna - dveře - rolety - dopisní schránky - madla - zábradlí.