Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Maloobchod, prodej: -nábytek (bytový, kuchyňský, dětský, kancelářský atd.) -bytové doplňky.

Sedací soupravy a rozkládací sedačky Praha. Nabízíme sedací soupravy, pohovky a válendy české výroby. Přijďte se inspirovat do naší prodejny v Praze. Sedačky a sedací soupravy vám vyrobíme na míru podle vašich potřeb.

Vyrábíme a instalujeme nábytek na míru. Dodáme kompletní vybavení interiéru, včetně kuchyňských linek, dětských pokojů, ložnic, postelí, poliček, skříní a vestavěných skříní na míru.

Špičkové matrace na míru od českého výrobce za nejlepší ceny na internetu. Veškeré zboží dodáme do do 7 dnů. Na našich stránkách si jistě vyberete tu pravou matraci, která vám zajistí pohodlí a kvalitní spánek.

Komplexní vybavení interiérů. Výroba, prodej: -kancelářský nábytek -bytový nábytek -židle -křesla. Návrhy, doprava a montáž ZDARMA.

Luxusní italský designový nábytek od tradičních rodinných firem zabývající se ruční i zakázkovou výrobou. Nábytek, který dokáže splnit vaše nejnáročnější požadavky. Nabízíme kompletní vybavení pro váš domov, včetně svítidel a různých dekorací.

Prodej povlečení a ložního prádla především od českých výrobců a dodavatelů. Nabízíme bavlněné povlečení, saténové povlečení, krepové povlečení a další materiály. Nabízíme také jersey a froté prostěradla.

Nabízíme komplexní služby v oblasti světelné a venkovní reklamy a designu. Dodáváme LED svítidla a zajišťujeme osvětlení architektury, zeleně i interiérů komerčních prostor.

Elektro - výroba Svítidla, osvětlení - výroba

Velkoobchod - vypínače a zásuvky FONTINI - prvky pro inteligentní domy KNX Velkoobchod - světla ALDO BERNARDI Prodej - komponenty pro inteligentní budovy.

Návrh, prodej a montáže klimatizací a tepelných čerpadel typu vzduch-voda. Klimatizační jednotky: - mobilní - okenní - dělený (split)

Návrhy, výroba a montáž: - kuchyňské linky - nábytek na zakázku - vestavěné skříně. Výtvarné návrhy: - kuchyní a nábytku na zakázku. Komplexní dodávka kuchyňských linek včetně spotřebičů, obkladů, podlah a vodo-, elektro- a plynoinstalačních prací Kuchyňské linky ergonometrické, na míru, záruka 2 let. Rekonstrukce ...

Výroba z masivního dubu - kancelářský nábytek Výroba z masivního dubu - nábytek do koupelen, obchodů a restaurací Výroba z masivního dubu - nábytek do obývacích a dětských pokojů - jídelny - ložnice - předsíně - vestavěné skříně

Dodávky, montáže zařízení, technologické programování, projekce, servis: - měření a regulace-MaR tepelné systémy - elektroinstalace do 1000 V, 1kVV, - osvětlení interiérů. Výroba: - rozvaděče NN. Revize: - elektrická zařízení do 1 kVV.

Martin Litvák - AAZinteriéry Praha. Zakázková výroba kuchyní, kuchyně na míru, realizace kuchyní, vestavěné skříně na míru, zakázková výroba sektorové kuchyně:.

Klimatizace: - poradenství - dodávky a zajištění montáže klimatizační techniky pro kanceláře, byty, obchody, rodinné domky, budovy, výrobní prostory, servrovny atd. - záruční a pozáruční servis - dodávky náhradních dílů - velkoobchod s klimatizační technikou.

Velkoobchod, maloobchod: -garážová vrata -otevírače-garážová, zahradní vrata na dálkové ovládání -vodní čerpadla. Výroba: -garážová vrata -zahradní brány -ploty -výrobky-umělohmotné profily. Zakázková zámečnická výroba. Prodej: -umělohmotné profily -umělohmotné výrobky.

SAMSTEEL je ryze česká společnost, se zaměřením na výrobu a montáž ocelových konstrukcí, schodišt, plotů, zábradlí a veškeré zámečnické činnosti.

Obklady, dlažba RAKO, sanitární keramika JIKA, vany, sprchové kouty RAVAK, vodovodní baterie HANSA, koupelnový nábytek DŘEVOJAS, stavební chemie MUREXIN, nářadí pro obkladače..

Výroba, prodej, montáž, servis: -plastová okna Deceuninck zendow -dřevěná eurookna -dveře vchodové, interiérové plastové, dřevěné -doplňky: parapety, stínící technika, žaluzie, rolety, markýzy, sítě, samozavírače, stavěče křídla, omítací lišty, dopisní vhozy, klepadla, madla elektrický vrátný, kukátka.

Jsme ALBATROSTEAM. Vytváříme kancelářský interiér, zajišťujeme návrh, stavební realizaci a dodávky vybavení včetně závěrečného stěhování. Jsme si vědomi odlišnosti těchto částí a jsme specializovaní. V každém z nich máme společný cíl. Jsme ALBATROSTEAM. Služby: - NÁVRH KANCELÁŘSKÉHO INTERIÉRU - REALIZACE KLIENTSKÝCH ZMĚN - DODÁVKY ...

Prodej, e-shop: -ložní povlečení -prostěradla -ručníky -bytový textil -ložní prádlo provozovna: PRAMACO s.r.o. Komenského 207, 561 12 Brandýs nad Orlicí