Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Zastoupení, servis, zásilková služba francouzské firmy Blachere Illumination. Světelná technika: - dekorační prvky - vánoční a slavnostní výzdoba: - města - historická místa.

Komplexní truhlářska a dřevospracující výroba, zakázková výroba kvalitního nábytku, výroba oken, dveří, schodišť, dřevěných obkladů.Realizace filmových a divadelniích dekorací. Výroba rekvizit a td.

Nabízíme velmi populární výrobky Amigurumi, jsou to háčkovaní/pletení medvídci, kteří se hodí pro dekoraci do interiéru. Další textilní výrobky, které Vám mouhou zkrášlit nebo provonět interiér. Složení výrobků: - náplň polštářků tvoří duté vlákno, 100% PES které je protialergické. Všechny materiály jsou zdravotně nezávadné, vhodné ke ...

Dekoratérské studio Inspire-decor. Šijeme na míru všechny druhý bytového textilů: - ZÁCLONY - ZÁVĚSY - povlaky - přehozy - polštáře - japonské posuvné stěny - římské rolety. Pro byty, hotely, penziony, restaurace a obchody. Nabízíme dekorační látky z celé Evropy. Přímý dovoz - maloobchod a velkoobchod.

Klimatizace a vzduchotechnika, chlazení, zvlhčování, topení, odvlhčování, průmyslové vysavače, odsávací a odprašovací zařízení, čerpadla TUV, odvlhčovače, vzduchotechnické rozvody, mobilní klimatizační jednotky.

Stavíme teplovzdušné krby i teplovodní krby tzv. na klíč po celé ČR. Realizujeme různé styly krbů. Jedná se o krby moderní, rustikální, stylové, designové, centrální závěsné. Používáme kvalitní litinové nebo ocelové krbové vložky Seguin Duteriéz, Axis. Stavíme třísložkové nerezové komíny. Dodáváme litinová krbová kamna s externím přívodem vzduchu. ...

Osvětlení - dovoz, výroba, montáž: - interiérová svítidla - exteriérová svítidla - průmyslová svítidla.

Velkoobchod: - klimatizace a příslušenství - čističe vzduchu - tepelná čerpadla - vzduchotechnika.

Orientujeme se především na zakázkovou výrobu LED diodových svítidel a na vše kolem LED technologie jako takové (textové panely, LED obrazovky, světelná reklama, a pod.) Naším cílem je poskytnutí všech potřebných služeb pro realizaci osvětlení dle představ našich zákazníků. Při osvětlování tak nejsme fixováni jen na LED světelné zdroje, ale v ...

Prodej kuchyňského vybavení značek Tescoma, Tefal, Fagor.

Nabízíme značkové italské kuchyně CUCINE LUBE, která je jedním z největších výrobců kuchyní pro domácnost v Itálii. Špičkový italský design a kvalita oslovuje zákazníky po celém světě, kam firma exportuje do více než 50 zemí a 6 světadílů. Kuchyně: - Allegra - Asia - Debora - Fanny - Flavia - Katy - Malizia - Marta - Monia - ...

Truhlářství. Truhlárna, výrobky ze dřeva na míru. Zakázková výroba kuchyní, vestavěných skříní, nábytku do obývacích pokojů, kancelářského nábytku..

Prodej: - víceúčelových nádoby - plastové nádobí s vodotěsným a vzduchotěsným uzávěrem - plastové kuchyňské pomůcky.

Přímý zástupce pro prodej hotelového porcelánu v cenách výrobního závodu Hotelový porcelán KARLOVY VARY a.s. Velkoobchodní prodej, vybavení hotelů, restaurací, barů, vináren, školních a závodních kuchyní: - porcelán hotelový - sklo - gastro-potřeby - jídelní desky - příbory - kastroly - pánve - kuchyňské doplňky - zapékací ...

GAST-PRO s.r.o. - autorizovaný partner a servis značek koncernu ELECTROLUX: - varné a chladící a distribuční technologie střední třídy - varné a chladící a distribuční technologie vyšší třídy - varné a multifunkční technologie pro vysoce zátěžové provozy - luxusní unikátní varné technologie nejvyšší třídy - dynamická příprava, ...

TOPENÍ: -ústřední vytápění -rozvody ÚT v mědi, železe a plastu -obytné objekty -průmyslové objekty -kotelny do výkonu 3.5 MW -výměníkové stanice -podlahové vytápění. Servis kotlů: -MORA, Vaillant, De Dietrich, Dakon. VODA: -instalatérské práce -rozvody vody z plastů nebo mědi (výměny stoupaček) -rekostrukce.

Komplexní dodavatel vzduchotechniky, chlazení, měření a regulace včetně projektové dokumentace. Naše služby: - klimatizace - vzduchotechnika - chlazení - topení.

Zabýváme se obchodní činností v oblasti výstavby zdrojů tepla, vzduchotechniky a chlazení. Nabízíme vypracování projektové dokumentace.

Výroba nábytku, zakázkové truhlářství.

Kuchyňské potřeby všeho druhu od keramických nožů přes hrnce, mlýnky, odšťavňovače, formy na pečení, zdobičky, kořenky, struhadla, konvice, krájecí desky a prkénka, potřeby pro barmany.

Kvalitní masivní postele a doplňky, matrace, lamelové rošty.

Výrobce a dodavatel kancelářského nábytku pro komerční a administrativní prostory