Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Malovýroba zakázkového nábytku. Zaměření, grafický návrh řešení a kalkulace jednotlivých zakázek. Výroba: - kanceláře - prodejny - kuchyně - školící střediska - vestavné skříně - interiéry - opravy a údržba.

Výroba, prodej a montáž vzduchotechnických zařízení a klimatizací..

Nabízíme kožené a čalouněné sedací soupravy, šatní skříně, komody, botníky. Dodáváme bytový nábytek německých a italských značkových výrobců.

Sleva na nábytek, sleva na vybavení domácnosti nebo jen levnější nový doplněk či službu úklidové firmy.

Výroba zahradních, bytových a zakázkových svítidel..

Výroba a prodej užitkového skla a dekorativních doplňků. Výroba, export, maloobchod, prodej, nabízíme: Skleněné výrobky: - nápojové sklo, dózy, džbány, karafy, ...

Velkoobchod s dekoracemi, umělými květinami a potřebami. Prodej: umělé květiny: - převislé velkolisté a drobnolisté - keříky, keře - stromy a palmy - doplňková zeleň - plastové rostliny..

Projekty INSTABUS a DALI. Bezdrátové systémy. Inteligentní digitální elektrické rozvody. Měření osvětlení. Prodej: - osvětlení-interiéry, exteriéry - světelné zdroje - svítidla - projekty elektro a osvětlení.

Prodej, maloobchod, montáž: -ochrana proti holubům a vlaštovkám..

Značka LEDOX Lighting je předním inovátorem a výrobcem LED osvětlení.. .

Milan RÁŽ - DODOR poskytuje: - horizontální žaluzie (ISOdesign, interiérové, meziskelní, venkovní, dřevěné, imitace dřeva....)

U nás v kuchyňském studiu Kuchyně HERZ realizujeme vysoce kvalitní kuchyně na míru. Z nabídky kuchyňského studia Kuchyně HERZ si vyberete kuchyně moderní, designové i rustikální. Kuchyně vyrábíme ve spolupráci s německým partnerem již třikrát oceněným asociací středních výrobců kuchyní. Do všeho, co děláme, dáváme srdce s cílem maximálně uspokojit ...

Nabídka křišťálových svítidel, suvenýrů a hraček.

Elektrické spotřebiče, audio, video: -automatické pračky -myčky na nádobí -mrazáky -lednice -mikrovlné trouby

Výroba, prodej a montáž: - posuvné skládací dveře - skládací lamelové dveře - žaluzie.

Firma se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem bytových doplňků, dekorativních předmětů, hraček a školních potřeb.

Dovoz, distribuce, prodej: -kamna, krbové vložky zn. JOTUL.

Atelier original Hořánek. Projekt, výroba, stavba: -krby, kamna.

Stavební zámečnictví. Montážní zámečnické práce: - výroba a montáž mříží do bytů a kanceláří, mřížování balkonů a lodžií - výroba a montáž dveří a vrat jednoduchých i zateplených, včetně pojízdných - zhotovení a montáž výkladů pro obchody - ocelová schodiště jednoramenná, dvojramenná, točitá včetně zábradlí - kombinace oceli a ...

Mikrověže. Průmyslové chlazení. Dodávky, montáže, servis: - průmyslové atmosférické chladiče s umělým tahem - velkorozměrové ventilátory betonových nebo ocelových chladících věží.

Montáž a servis: - měřící a regulační technika - plynové kotelny - výměníkové stanice - VZT - tepelná čerpadla

Montáž a doprava nábytku: - bytového - kancelářského - kuchyňských linek. Služby: - stěhování - úklidové práce.

Nabízíme kvalitní dětský nábytek od předních německých a italských výrobců - Geuther, Pali, Schardt a Paidi. Tento nábytek vyniká vysokou kvalitou, bezpečností, velkou funkčností a atraktivním designem. Doprava po celé ČR zdarma.

Velkoobchod, prodej: Svítidla: - podhledová a nábytková interiérová (svítidla typu Downlight, pro metal halogenidové zdroje, pro halogenové zdroje, zářivková, bodová, výložníková) - interiérová (přisazená a nástěnná, nouzové osvětlení, lampy) - zahradní (dekorační osvětlení, pro zdroje světla 230V, solární).

Návrhy a realizace interiérů. Malosériová výroba nábytku. Návrhy a realizace interiérů hotelů a restaurací. Vybavování kanceláří a prodejen. Naše služby a práce: -návrhy a výroba nábytku všech typů -truhlářská výroba -výroba kuchyní -nestandardní využití sádrokartonů na stropy i stěny -dispoziční řešení interiérů -výběr a pokládka ...