Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Velkoobchod, maloobchod, prodej -vybavení koupelen -sprchové kouty -plastové a masážní vany -pákové a termostatické baterie -kuchyňské dřezy -sanitární keramiku -průtokové ohřívače -bojlery

VERTEX CZ, s.r.o. Praha Výroba, prodej, montáž: -rolety venkovní hliníkové z profilu V39, V45, V55-zateplené polyuretanovou pěnou -rolety nakládací z profilu V39 a V45, systém THYSSEN, systém EXTE -garážová vrata rolovací V55, V75 -garážová sekční vrata -pohony a dálková ovládání pro vrata a rolety .

Výroba a prodej garážových vrat a bran (sekční, rolovací, výklopná, posuvná do strany), pohonů pro vrata a vjezdové brány (pojezdové na kolečkách, samonosné, křídlové.

Sériové soustružení na CNC soustruhu masivních tvarů z různých dřevin pro stavebnictví - jako zábradlí schodišťového typu, tak i balkónové. Nebo v nábytkářském průmyslu- nohy stolové, židlové, skříňové a balustrády, lampy a mnoho jiných soustružených prvků. U nás je dále možné navrhnout i vlastní tvary na našem PC(po zaslání výkresu), které ...

Specializovaná prodejna širokého sortimentu bytových tapet a samolepících fólií. Nabízíme tapety papírové, vinylové, vliesové a přetíratelné. Náš sortiment doplňují bordury, fototapety.

Kompletní Španělské koupelny přímý dovozce. Koupelnový nábytek série: -Orion, Natura, Prima, Artica, Nerez, Mural, Oasis, Rustica, Bora, Sabana. Hydromasážní vany a boxy: -Polysan, Sanjet, Riho, Vagnerplast, Teiko. Vany: -Ravak, Teiko, Vagnerplast. Sprchové kouty: -Hüpe, Metalkris, Ravak. Obklady a dlažby: -Atlas Concord, ...

Zastoupení firmy Alfred Pracht Lichttechnik GmbH předního evropského výrobce zářivkových průmyslových svítidel: - svítidla - řešení osvětlení - projekce.

Filtrační technika s.r.o. je inženýrská technologická firma, která se v rozhodující míře zaměřuje na návrhy a dodávky zařízení na čištění odpadního vzduchu.

Prodej, výroba, montáž: -garážová vrata -rolovací mříže -markýzy -rolety -žaluzie.

Matrace: -zdravotní -atypické rozměry. Přikrývky a polštáře.

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizace Měření fyzikálních veličin: - průtočného množství vzduchu - hlučnosti - teplot

V prodejně na Praze 4 nabízíme sedací soupravy: - čalouněné - kožené - rohové - s úložným prostorem - rozkládací. Dále: - ložnice - postele - válendy - jídelní stoly - nábytek sektorový - nábytek kancelářský - nábytek z masivu - nábytek lakovaný - dětské pokoje.

Praha kancelářský nábytek Prodej kancelářského nábytku Vybavení kancelářských interiérů Interiérové příčky a příslušenství. Sortiment: - kancelářský nábytek - sezení - kancelářské židle - pracovní židle - křesla - pohovky - sezení pro auditoria - kancelářské stoly - příčky - další doplňky - pracoviště - stolové ...

Klimatizace, vzduchotechnika, filtrace, chlazení, projekce, opravy, montáž, servis.

Stavební firma: - kompletní výstavba rodinných domů - rekonstrukce - zateplování - rekonstrukce koupelen Vyrábíme, prodáváme a montujeme, kuchyně, vestavěné skříně postele, ložnice, dřevěná schodiště a ostatní nábytek na míru

Nabízíme prodej rattanového nábytku.

Nabízíme komplexní služby zahrnující konzultace, zaměření prostor u zákazníků, zpracování návrhu včetně cenové kalkulace, výrobu, dopravu a montáž..

Výroba, prodej, servis: - dmychadla - filtrace - náhradní díly - příslušenství. Prodej: - ručně tkané koberce. Barvení oděvů.

Výroba, prodej: -klimatizace, vzduchotechnika: -klimatizační jednotky -radiální ventilátory -průmyslové výměníky

Prodej, výroba, instalace: - krby - krbová kamna - krbové vložky na dřevo, uhlí, plyn - komínová technika - pece na pizzu (dřevo).

Ukončena činnost. Vzduchotechnika, klimatizace: - Daikin, Chunlan, Samsung, Viessman - dodávka - montáž.