Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Výroba, renovace, dodávka, prodej a montáž: -dveře interierové -dveře vchodové -dveře posuvné -dveře lamelové -dveře bezpečnostní -okna -šatny a skříně na míru -plovoucí podlahy.

Velkoobchod, maloobchod: - krby - krbové vložky - krbová kamna - zahradní krby - příslušenství

Nabízíme moderní i luxusní krby, krbová kamna, kachlová kamna a kuchyňské kachlové sporáky. Poskytujeme poradenství při výběru krbů a kamen. V nabídce máme přes 1000 modelů krbů a kamen. Krby a kamna po celé ČR.

Krby bez komínu jsou 100% opravdové krby s živým ohněm spalující speciální Biolíh. Gel/Bio-alkohol - je naturální produkt vyrobeny na rostlinném základu. Biolíh hoři krásným, přirozeným plamenem.

Návrh a realizace kuchyní a nábytku HANÁK. Dveře SAPELI včetně montáže, kování M&T, vestavěné skříně, obývací stěny, koupelnový nábytek, podlahy CLASSEN, PARADOR a EGGER. Rekonstrukce interiérů. Od návrhu až po realizaci.

Vzduchotechnika: - projekty, dodávky, montáž - servis, měření hluku, zaregulování Malo i velkoobchodní prodej a montáže vzduchotechnických zařízení, ventilátorů, kuchynských digestoří, mřížek, potrubí, klimatizačních jednotek, odvlhčovačů.

Malo i velkoobchodní prodej a montáže: - vzduchotechnických zařízení - ventilátorů - kuchyňských digestoří - mřížek - potrubí - stacionárních a mobilních klimatizačních zařízení - odvlhčovačů.

Stavby a rekonstrukce. Provádíme dodávky a montáž: - plastová a dřevěná okna - střešní okna a vikýře - vchodové a vnitřní bytové dveře - předokenní a meziokenní žaluzie.

Od roku 1998 se zabýváme navrhováním interiérů, nabízíme Vám v případě zájmu, kompletní návrh a vybavení dětských pokojů. Produkty: - hračky - hry - kartonové bydlení - dětský nábytek a doplňky - dětské pokoje a nábytek BM2000 - studentské pokoje a nábytek BM2000 - ložnice BM2000 - dekorace do dětských pokojů.

Návrhy a realizace administrativních, konferenčních a reprezentativních interiérů..

Vzduchotechnika, klimatizace. Výroba vzduchotechnických a klimatizačních jednotek pro centrální i decentralizovanou dopravu a úpravu vzduchu pro: - administrativní budovy..

Prodej a montáž kuchyňských linek a doplňků.

Nabízíme designové doplňky značek MENU, EVA SOLO, UMBRA, KOZIOL, QUALY, JOSEPH JOSEPH, ERIK BAGGER, YANKEE CANDLE a dalších. V našem sortimentu naleznete kuchyňské doplňky, koupelnové doplňky, dekorace, hodiny, věšáky, svícny, odpadkové koše, dárkové předměty a mnoho jiného.

Jsme specializovaný obchod na prodej koupelnového zařízení.

Návrhy interiérů, řešení vnitřních prostor, nabídka designu a nábytku. Naše firma vytváří návrhy interiérů na klíč. Návrhy interiérů počínají architektonickou studií, pokračují prováděním projektu a končí realizací na místě. Při úvodních konzultacích zpracováváme návrhy interiérů, které obsahují materiálové a barevné škály, které se budou ...

Velkoobchod, prodej instalačního a topenářského materiálu: -topení, vytápění, ohřev TUVV teplé užitkové vody, -kotle plynové, elektrické, na tuhá paliva -radiátory článkové, deskové, -expanzomaty -termostatické ventily -sporáky, vestavné spotřebiče -zásobníkové ohřívače TUV* -elektrické, kombinované -stojaté, ...

E-shop: -veškerý sortiment kuchyňských potřeb

Obchod prodávající luxusní povlečení, přehozy na postel, ručníky a osušky, plédy a další bytový textil. K dispozici je e-shop a vzorková prodejna na Praze 5.

Zábýváme se použitým, novým a outletovým kancelářským nábytkem a vybavením. E-obchod, e-shop, internetový obchod. Značkový nábytek levně. Služby: - spaceplaning - prováděcí projekt - stavební úpravy - poradenská činnost - stěhovací služby - pronájem nábytku. Použitý nábytek: - kancelářské stoly - konferenční stoly - ...

Maloobchod, prodej: -kancelářské židle -kancelářské stoly -pracovní židle -dětské židle -konferenční židle.

Výroba, prodej, montáž, servis: -horizontální, vertikální žaluzie hliníkové a látkové do plastových oken -markýzy -látkové a předokenní rolety ALUKON -žalůzie do plastových oken -sítě proti hmyzu -rolovací garážová vrata -švédská silikonová těsnění do oken.

Internetový obchod oblíbených teleshopping produktů pro vaši domácnost a kuchyň, krásu, hubnutí a fitness. Výrobky, které znáte z televize za jedinečné ceny. Akcie, dárky zdarma a výprodeje každý týden.

Kompletní servis v oblasti interiérů a bydlení. V sortimentu najdete především luxusní značky interiérového nábytku a osvětlení vybrané na základě mnohaletých zkušeností se zahraničními výrobci a designéry.