Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba -kancelářský nábytek -počítačový nábytek Nábytek je dodáván přímo do kanceláře již smontován. Možnost zaslání katalogu nábytku. Poradenství. Konsultace. Dodávky na klíč-dle přání zákazníka: -dodací lhůty 2-3 týdny. ...

Kompletní vybavení pro hotely: -vybavení hotelů, vše pro hotely -textil ložní, froté, župany -závěsy, záclony, přehozy -polštáře, přikrývky -matrace, rošty -zámkové systémy -televizory, minibary, trezory -žehliče kalhot -ramínka a kartáče -hotelové mapy -jídelní a nápojové lístky -kufrboxy a další.

Návrh, montáž, servis, revize zabezpečovací a požární signalizace EZS, EPS, kamerových a přístupových systémů, CCTV, PTV, telefonních a pobočkových ústředen, domovních telefonů, strukturované kabeláže, PC sítí, antén, STA/SAT, pojezdová, sekční a garážová vrata.

Dodávky a montáže vrat rolovacích, sekčních a sklopných, předokenních rolet.

Velkoobchod s domácími potřebami a průmyslovým zbožím. Domácí potřeby: - kuchyňské potřeby - plasty - výrobky ze dřeva, korku, příp.plastu - nádobí - sklo, porcelán - prádlo.

Prodej van, sprchových koutů, umyvadel, baterií a koupelnového nábytku.

Prodej, projekce a montáž stínící techniky. Dodáváme žaluzie, rolety, japonské posuvné stěny, markýzy.

Výroba a montáž žaluzií horizontálních a vertikálních na venkovní i vnitřní použití, rolety, markýzy.

Dodávka a montáž: - klimatizace bytů, rodinných domů, komerčních prostor - klimatizace do automobilů, karavanů, stavebních strojů. Autoklimatizace: - opravy klimatizací osobních automobilů, tahačů a autobusů - náplně a výměny chladiva - antibakteriální čištění systémů autoklimatizací.

Dodávka, montáž, záruční a pozáruční servis: - elektrická zabezpečovací signalizace - požární signalizace - mechanické zabezpečení - bezpečnostní štíty - zámkové vložky - trezory - mříže (pevné i pohyblivé) - bezpečnostní fólie na skla - bezpečnostní předokenní rolety - bezpečnostní a protipožární dveře - vstupní systémy - ...

Výroba a montáž mříží, vrat, plotů, portálů, schodišť a zábradlí.

Česká společnost VIOLA vznikla v roce 1990. Od roku 1993 vyrábí veškeré zboží pod vlastní ochrannou značkou, která byla postupně rozšířena pro většinu států Evropy a Severní Ameriky. Od počátku roku 2005 začala na českém trhu působit další divize zabývající se replikami starožitného nábytku.

Velkoobchod a maloobchod se svítidly: - prodej osvětlení - elektromontážní práce.

Je generálním zastoupením nadnárodní společnosti Carrier Corporation, USA a její evropské divize Carrier Transicold Europe se sídlem v Paříži, pro Českou republiku.

Výroba, projektování, konzultace, prodej a montáže klimatizačních zařízení, zvlhčovačů, odvlhčovačů a čističek vzduchu, včetně servisní činnosti.

Dodávka, výroba, prodej: -vzduchotechnické potrubí čtyřhranné -vzduchotechnické příslušenství: -protidešťové žaluzie -regulační klapky listové -regulační klapky jednolisté -škrtící klapky.

Velkoobchodní prodej ložního prádla z bavlny.

Okna, dveře a fasády dodáváme, vyrábíme a montujeme z plastu, dřeva, hliníku a dřevo-hliníku. Novinkou letošního roku v našem sortimentu je opláštění plastového okna hliníkovým profilem. Naleznete u nás širokou nabídkou doplňků - parapety, žaluzie, rolety, garážová vrata, střešní okna.

Dodavatel stínicí techniky. Široký sortiment pro zastínění nebo zatemnění oken. Od interiérových žaluzií po exteriérové zastínění budov. Bližší info na naší webové prezentaci. K dispozici technik pro bezplatnou konzultaci.

Přímí dovozci stylového nábytku z Holandska. V našich prodejnách v Praze, Rudě u Nové Strašecí a Chomutově si můžete vybrat ze širokého sortimentu nového i použitého nábytku. Dovezený použitý nábytek restaurujeme a opravuje tak, aby splňoval nejvyšší požadavky našich klientů.

Nabídka sáčků a filtrů do podlahových vysavačů. Prodej a servis spotřebičů značek Zelmer, Eldom a Profi Europe včetně příslušenství a náhradních dílů ZELMER: - podlahové vysavače - víceúčelové vysavače - elektrické šlehače - elektrické kráječe - kuchyňské roboty - odšťavovače - masomlýnky - varné konvice - ...

Nabízíme šatní skříně, kartotéky, jídelní sety, kancelářský a školní nábytek. Prodáváme křesla, regály, vitríny, popelnice a parkovací zábrany.