Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Velkoobchod s LED světelnými zdroji a svítidly: - LED žárovky - LED zářivky - LED světlomety - LED pásky.

Služby: -výroba nábytku na míru -zaměření v bytě zákazníka zdarma -grafické návrhy. Prodej: -jednolůžka -dvoulůžka -palandy -rohové palandy -vyvýšené postele -patrové postele -matrace a rošty.

Firma BOPPE dodavatel ohradových pletiv a příslušenství: - pletivo BUCHLOVAN - pozinkované a potažené PVC - pletivo MORAVAN – pozinkované napínací, vázací a ostnaté dráty - plotové sloupky s příslušenstvím branky a brány, plotové dílce a rámy - chovatelská, okrasná, sportovní a lesnická pletiva - průmyslová oplocení - ...

Bytové doplňky, dětský pokoj, párty, dárky, vánoční dekorace, osvětlení.

Zabezpečujeme: - distribuci - prodej - záruční a pozáruční servis profesionální zvukové a světelné techniky uvedených značek v České republice. Značky skupiny Harman Pro, které jako výhradní distributor zastupujeme v České republice: - AKG – mikrofony, bezdrátové systémy a příslušenství - BSS – signálové procesory, maticové systémy ...

Meublex s.r.o. se již od r. 1999 specializuje na výrobu nábytku a to především vestavěných skříní a kuchyňských linek.

Nabízíme: - stavebnicový systém hliníkového zábradlí. Stavebnicové systémy ALZÁBRADLÍ kombinují všechny klady pro současnou výrobu zábradlí: - pevnost - eleganci - mnoho funkčnost - dlouhou životnost bez potřeby údržby - jednoduchou - rychlou montáž, kterou zvládne i laik. Materiál, ze kterého se vyrábějí součástky, je z vysoce ...

Nabízíme předokenní hliníkové rolety, garážová vrata sekční, rolovací, průmyslová, vjezdové brány nesené, křídlové, pojezdové, venkovní žaluzie. Autorizovaný prodejce HÖRMANN. Nabízíme odborné poradenství, výrobu dle požadavků, profesionální montáž.

Bytové doplňky z ohýbaného skla (float): -konferenční stolky -jídelní stoly -vitríny a zrcadla -TV stolky -stojany na časopisy -odkládací stolky -police a další... Umělecké bytové doplňky z ohýbaného skla (float): -vázy.

Výroba kuchyní, skříní a ostatního nábytku

CEDEIN - centrum designu a interiéru. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem. .

Sídlo firmy, velkoobchod a šicí dílna. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem.

Sídlo firmy, velkoobchod a šicí dílna. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení hotelů. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem.

Renovace metodou PORTAS je alternativou k nákupu nových věcí a k natírání starých dveří a rámů. Renovace: - dveře - domovní dveře - kuchyně - skříňový nábytek - schody. Výroba: - koupelnový nábytek - kryty topných těles na míru.

Kompletní servis a dodávky v oblasti reklamních a dárkových předmětů. Široký sortiment všech segmentů od klasických předmětů po VIP dárky. Vlastní produkci a výrobu dárků i reklamy na míru dle požadavku klienta. Odborně řešené návrhy a zpracování brandingu. Moderní technologické vybavení a vlastní produkční dílny.

Firma Armati - specializované koupelnové studio, kompletní vybavení koupelen, konzulace, návrhy, poradenský servis.

Pronájem osvětlovací, zvukové a pódiové techniky.

Interiérové vybavení na klíč dle přání zákazníka: - kancelářský nábytek - bytový nábytek - studentský nábytek - atypický nábytek - sedací nábytek - podlahové krytiny - dveře. Služby: - truhlářské práce - montáže nábytku - kompletní rekonstrukce interiérů - poradenství - architektonické služby.

Klimatizační technika, výroba a prodej

Nabízíme komplexní zpracování řešení interiérů v rámci developerských i privátních projektů.

On-line prodej LED osvětlení a elektronických součástek. V nabídce LED diody, LED žárovky, LED pásky a další. Nakupujte kvalitní LED osvětlení za skvělé ceny.

Zabýváme se stavbou vnitřních i zahradních krbů a prodejem krbových vložek. Máme zkušenosti v celé oblasti stavby krbů, a proto Vám může nabídnout jak renovační služby, tak kompletní výrobu na klíč.

ALEXA STUDIO spol. s r.o. zastupuje na českém trhu francouzského výrobce kuchyňského a koupelnového nábytku, společnost MOBALPA. Nabízíme více než 500 modulů skříněk a další řadu dekorativních prvků pro téměř 40 modelů moderního i rustikálního nábytku. Poskytujeme pětiletou garanci na všechny komponenty. Na kování dvířek pak dokonce 25 letou ...