Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Malo i velkoobchod vybavením pro koupelny. Prodej obkladů a dlažeb, van, sprchových koutů, baterií. Kompletní realizace koupelen.

Internetový obchod zabývající se prodejem luxusních spotřebičů, dřezů a dřezových baterií od renomovaných společností Bosch, Miele, Siemens, Franke a Schock.

Prodej, instalace a servis: - markýz - rolet - žaluzií - zimních zahrad - garážových vrat.

Výhradní dovozce a distributor inteligentních robotických vysavačů CleanMate QQ1, QQ2 a QQ2L (IVO Robot).

Výroba, prodej a montáže bran a pohonů. Prodej a montáže garážových vrat. Zámečnická výroba. Oplocení na klíč. Praxe v oboru 10 let

Vrtání děr do zdí, panelů, dlaždiček, montáž háčků, osvětlení. Sestavování nábytku, postelí, skříní, knihoven, regálů, stolů a židlí. Zavěšení poliček, obrazů, zrcadel, věšáků, držáků. Štípání dříví a jeho úklid. Natírání plotů. .

Prodej a montáž sekčních garážových a průmyslových vrat. Provádíme: - zahradní stavby - altány - pergoly - stání pro auta. Také se naše firma zabývá stavbou rodinných domů na klíč.

Železářství. Prodej železářského zboží a kompletního sortimentu elektra a elektroinstalačních materiálů, kuchyňských potřeb, zahradního nářadí, výroba klíčů a rozvoz zboží.

Výroba a montáž mříží, plotů a jiné zámečnické práce.

Zakázková výroba LED osvětlení a světelné reklamy. Prodej, servis, poradenství v oblasti LED aplikací. Prodej speciální techniky.

Prodej vybavení pro sklady, dílny, kanceláře, sociální zařízení a venkovní prostory

Prosvětlovací střešní prvky. Dodávka, montáž: -pásové obloukové, sedlové a bodové světlíky, pevné i otvíravé, včetně RWA zařízení -světlovody -markýzy -pyramidy -kopule. Lehké ocelové konstrukce: -schody -mříže -posuvné a křídlové brány -oplocení.

Studio nábytku a interiéru. Výroba veškerého nábytku z lamina, dýhy a masivu, včetně stavebních prvků. Jednotlivé kusy i komplexní dodávky.

Kompletní vybavení interiérů na klíč: -kancelářský nábytek -nábytek do obytných místností, ložnic, dětských pokojů -sedací nábytek -kancelářské židle a křesla -jídelní židle -pohovky -žaluzie -trezory -mříže -svítidla.

Zajišťujeme osvětlení a ozvučení koncertů, různých sportovních, tanečních a zábavních akcí.

Dovážíme komfortní polohovací křesla a sedací soupravy z Norska značky Stressless. Křesla i sedací soupravy nabízíme s polohovacím systémem Plus, který zajišťuje správnou oporu hlavy a bederní páteře. Prodloužená záruka 10 let na polohovací systém.

Atypická výroba, nábytek, truhlářská výroba, stavební a obchodní činnost. maloobch. prodejna Produkty firmy: návrh a realizace intereierů - dveře - schody - vestavěné skříně - plovoucí podlahy - dveřní kování.

Hlavní náplní obchodní činnosti jsou nejrůznější atypické tangenciální ventilátory a dále vysokovýkonné radiální ventilátory ELEKTROR. Další částí našeho sortimentu jsou extrémně spolehlivé spínané zdroje a měniče, jejich původní oblast použití je v průmyslu, armádě, letectví a kosmonautice.

Firma C.E.L. byla založena jako první privátní s.r.o. v Československu dne 25.3. 1991 jako čistě česká firma v Praze. Dne 26.7. 1991 byla založena sesterská společnost C.E.L. Šumperk, s.r.o. Velkoobchod, výroba, prodej: - elektronické transformátory pro halogenová svítidla - proudové zdroje pro LED - Termik Výroba a prodej: - ...

Dodávka, prodej, záruční a pozáruční servis: - kávovary - lednice - vinotéky - mrazáky - výrobníky ledu - myčky - šokovací zařízení - fritézy - grilovací desky - grily - sporáky - konvektomaty - kotle - nářezové stroje - nerezový nábytek. Caffé Montenero Original: - Aromatico - Supremo. Exclusive ...

Činnost při poskytování prací, služeb a výkonů v souvislosti s instalací, údržbou a provozováním světelných sítí, zařízení městského provozu, nasvětlování budov a dalších instalací osvětlení, konzultační a poradenská činnost. V obchodní činnosti nabízíme prodej: - elektrotopných systémů a el. topidel (konvertory, přímotopné kotle, ...

VZDUCHOTECHNIKA. Provádíme: - opravy - servis - údržbu vzduchotechnických zařízení veškerých typů domácích a zahraničních výrobců i staršího data výroby.

Dovoz krbových litinových ohnišť a vložek Laudel, Invicta, Fonderie du Der, ocelových ohnišť s vysoce kvalitní šamotovou spalovací komorou AXIS, krbových litinových kamen Franco Belge a Invicta, krbové obložení z přírodního kamene Fabrilor, dekorativních a technických doplňků ke krbům DMO a AEROVAL.

Dodáváme ortopedické vakuové matrace, lůžkoviny z ovčí vlny - polštáře, přikrývky, spací systémy TEMPUR, spodní deky. Magnetoterapie - deky. Dále dodáváme lamelové, laťové a polohovací rošty. Kuchyňské nádobí PLATINIUM, TITANIUM a kuchyňské roboty