Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Opravy, servis, prodej baterií a příslušenství pro robotické vysavače značek RobZone, FunBeat, Carneo, Hütermann, Bralko a Hyundai.

Prodej, montáž, servis: -žaluzie -sítě -rolety

Dodavatel průmyslového chlazení a klimatizace: Projekty Výroba a dodávky chladicích zařízení. Montáže chladicích okruhů. Klimatizace a vzduchotechnika. Rozvody potrubí včetně armatur. Opravy chladicích a klimatizačních zařízení. Revize. Tepelná čerpadla. Školení. Elektroinstalace. Řídící systémy. Kamerové systémy.

Spočítejte si konečné ceny pro žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu, japonské stěny, garnýže, závěsy a záclony na pár kliknutí.

Prodej a servis vysavačů značky Vorwerk Kobold, nabídka náhradních dílů a spotřebního materiálu k přístrojům Vorwerk Kobold.

Montážní práce spojené s požární bezpečností staveb. Služby v oblasti mechanického zabezpečení objektu, zatěsnění oken a dveří a montáž žaluzií a rolet.

Nabízíme cenově dostupné: - záclony - závěsy - dekorativní látky - ubrusy kusové i metráž - přehozy - deky.

Kuchyňské studio. Naše kuchyňské studio nabízí: - kuchyně - plovoucí podlahy - vestavěné skříně. Prodáváme kuchyně Camelot, Infini.

Firma nabízí regulační prvky CZT, termostatické ventily a šroubení.

Lité hliníkové výrobky: -Ploty: -z profilů -lité -Brány: -otevíravé -pojezdové -Dveře -Zábradlí: -balkónové -schodišťové -Zahradní nábytek: -stoly -lavice -židle -Pouliční lampy.

Firma ABI-MEGA s.r.o. je autorizovaný zástupce společnosti INDECO CZ která byla založena v roce 1995. Od svého vzniku se zabývá výrobou a montáží skříní s posuvnými dveřmi a časem přibírala další služby pro zprostředkování nového, či jen renovace interiéru. Šatní skříně na míru (systémem INDECO) Podlahy (plovoucí laminátové a dřevěné ...

Žaluzie, rolety, markýzy, vrata, sítě. Kompletní servis v oblasti poradenství, montáže a použití stínicí techniky. Interiérová stínicí technika: - žaluzie - horizontální žaluzie - látkové žaluzie - hliníkové žaluzie - dřevěné žaluzie - vertikální žaluzie - plisované žaluzie - plisé představuje přechod mezi žaluzií a ...

vytápění, chlazení, vzduchotechnika, klimatizace, zdravotechnika, projektování staveb.

Navrhujeme a realizujeme interiéry: - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - předsíně, vestavěné skříně - kancelářský nábytek - recepce - hotely.

Specializujeme se kuchyně české produkce. Nabídka naší firmy obsahuje širokou škálu materiálů. Kvalitní české kuchyně na míru: - HELIS - otěruvzdorná fólie, barva bílá - SAVA - otěruvzdorná fólie, barva modrá, vanila, mahagon, zelená javor, javor, bříza, olše, buk natur, ořech, dub mořený, dub windy a světlý dub - HELA - ...

Prodej, dovoz, import: -interiéry veřejných staveb -interiéry letištních hal - check-in, info-desk, info-point, přepážky pasové kontroly ..... -kancelářské objekty -vybavení výrobních závodů -vybavení multifunkčních sálů -divadla a multiplexy -interiéry vysokých škol -hotelové interiéry - recepce, haly, salónky, restaurace, pokoje, ...

Zásilkový obchod pro kancelářské, provozní a skladové vybavení. Velkoobchod, prodej, servis: - balení a expedice - dopravní přístroje a váhy - dílna - IT zařízení - kancelářský nábytek - nádoby na odpadky - prostorové systémy - regály

Zakázková výroba nábytku. Sortiment: - ložnicový nábytek - kuchyně - doplňkový nábytek - skříně a komody - kancelářský nábytek - sektorový nábytek.

Fotografické služby. E-shop: - fotografie/obrazy.

Svítidla od výrobců a z diskontního skladu se slevou! Produkty: - svítidla - osvětlení - lustry - lampy - žárovky - zářivky - výbojky - osvětlovací technika pro vaše interiéry, exteriéry, kanceláře, domy.

Výroba nábytku na zakázku. - truhlářské práce - truhlářství

Prodej, maloobchod: -válendy -pohovky -křesla -manželské postele -palandy -variabilní sedací soupravy -matrace.

Provoz truhlářství - výroba nábytku a kuchyní z masivu i lamina, dveří vchodových a interiérových, oken, schodů a schodišť, vrat, plotů, dřevěných obkladů, venkovních pergol a teras.

Dovozce široké škály nerezových výrobků. Zastupuje především jednoho z předních světových výrobců: - Sunnex Products.Ltd: - nerezové nádobí - kuchyňské příslušenství - tlakové hrnce.