Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Nabízíme výrobu nábytku na zakázku, obývacích stěn, kuchyňských linek, ložnic, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, restaurování starožitného nábytku, výrobu stavebních prvků- okna, dveře, schody.

Návrhy a realizace bytových a komerčních interiérů. Vyrábíme originální dětské pokoje, obývací sestavy, vestavný nábytek, kuchyňské linky atp. Nabízíme individuální přístup ke každému klientovi a spolehlivost.

Výroba a prodej: - plastová okna a dveře-profil Veka - dřevěná eurookna - hliníková okna - zimní zahrady - garážová vrata-Hörmann - předokenní rolety - vnitřní a venkovní parapety - interní žaluzie - mouchasítě. Záruční doba 7 let. Prodej na splátky.

Systémová technika LUNOS Výrobní program firmy LUNOS je zaměřen výhradně na problematiku bytového větrání, zejména pak na odvětrání koupelen, toalet a kuchyní bez vnějších oken. Vytváří poprvé funkční koncens mezi cílem úspory energie, stavebními náklady a bytovou hygienou Jako samočinně regulující systém nabízí výrazně ekonomickou ...

Truhlářství, zakázková výroba: -kancelářský nábytek, skříňové a stolové sestavy -dětské pokoje, postele -vestavěné skříně, věšákové stěny -kryty radiátorů, dřevěné stěny, parapety -dřevěné obklady, schody -úchytky, knopky, věšáky.

Největší obchod s vybavením domácnosti. Baterie, dřezy, koupelnové vybavení, nerezové výrobky, plastové výrobky, kování, dřezy, podlahy, dveře, ventilační systémy, pohovky, hi-fi nábytek a mnoho dalšího.

Podlahy prodej a instalace: - PERGO - laminát - Karelia - dřevo - WICANDERS - korek. Výroba a montáž: - vestavěné skříně - posuvné dveře - nábytek na míru - paravány - bezpečnostní a protipožární dveře.

Prodej: - nábytek - bytové doplňky.

Velkoobchod: - kusové koberce a bytový textil - koberečky, koupelnové předložky - povlaky na polštářky, prostírání, rohože za postele - přehozy, polštářky, sedáky, futony.

Dodáváme zakázkové kuchyně Sykora a Camelot. Nabízíme vestavné kuchyňské spotřebiče zn. AEG, ELECTROLX, ZANUSSI, BOSH, SIEMENS, De Dietrich, Whirlpool, Miele a FAGOR. Zajistíme instalaci našimi zkušenými techniky za nižší sazbu DPH.

Houseman.cz - Váš hodinový manžel v Praze Montáže: - Montáž a kompletace veškerého nábytku (IKEA, ASCO, JENA, apod.) - návrhy a výroba menších kusů nábytku a polic na míru, - návrhy a výroba vestavěných pater na spaní. Lepení: - Téměř čehokoliv s čímkoliv specielními i dvousložkovými lepidly (USA) praxe z modelářství. Zavěšení: - ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod: Bytové doplňky a dekorace. - svíčky, svícny, aromalampy.

Naše firma se zabývá prodejem, montáží a následným servisem: - žaluzií - sítí - rolet včetně předokenních - markýz (vše je možné doplnit elektrickými pohony s dálkovým ovládáním) - garážových vrat privátních i průmyslových (výklopných, sekčních, rolovacích, horizontálních i vertikálních) - automatických dveří, turniketů - rolád - mříží ...

Jsme významnou společností v oboru vybavování interiérů střední a vyšší třídy se specializací na sedací nábytek všeho druhu. Výhradní zastoupení: - společnost PROFIm, světový výrobce s dlouholetou tradicí výroby mimořádně kvalitních kancelářských židlí a křesel. Dovoz a distribuce: - český nábytek - nábytkové kolekce i solitéry z Itálie, ...

Prodej nábytku a interiérových doplňků.

Dovozce výrobků z Anglie. Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - porcelán - příbory - nádobí - kuchyňské potřeby - domácí potřeby.

Montáže a servis vzduchotechnického potrubí a zařízení.

Nákup, prodej, restaurování historických kamen a krbů. Naše historická kamna jsou 80 až 200 let stará, renovovaná původními náhradními díly. Po rekonstrukci jsou plně funkční a určena pro topení pevnými palivy. Vhodná dekorace stylového i moderního interiéru.

Velkoobchod, maloobchod: - nábytek - eshop, internetový obchod.

Individuální design a realizace bytových interiérů, výstavních expozic, restaurací a barů. Český značkový nábytek Latimeria: - obývací pokoje - šatny - jídelny - kuchyně - ložnice - domácí pracovny.

Topidla, odvlhčovače, elektrocentrály, míchačky, řezačky, vibrační desky, klimatizace, shozy, vrátky, pily, vysavače a další stroje najdete v internetových obchodech i kamenné prodejně. Dodáme do 24hodin zdarma po celé ČR. Bezplatná linka.