Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
MORA - JUNKERS - GORENJE Jsme obchodně servisní středisko značky Mora JUNKERS a GORENJE. Všechny výrobky rozvážíme po celém území ČR Pokud jste z Prahy nebo okolí, zakoupené produkty vám můžeme také odborně namontovat a zajistit jejich uvedení do provozu Provádíme kontroly, měření, revize a seřizování spotřebičů. Likvidujeme staré ...

- vodovodní baterie - sanita - sprchové kouty - vany a vaničky - koupelnové doplňky - obklady a dlažby - nábytek.

Firma AB DOOR působí od roku 1992, původně pod názvem D.R.O. Výroba a montáž: Garážová vrata: - výklopná - sekční - dvoukřídlá. Průmyslová vrata a brány: - posuvné - otočné. Další výrobky: - vjezdové závory - zábrany - stínící technika (předokenní rolety a interierové rolety) - dveře - zárubně - rolovací mříže a ...

Zdravý spánek a vybavení ložnic: Prodej: -postele -matrace -noční stolky -úložné prostory -anatomické polštáře -čabraky -chrániče matrací -rošty -komody -stoly -police -regály -zdravotních matrací

Internetový obchod provozujeme od roku 1999. Specializujeme se především na domácí spotřebiče, elektroniku a kancelářskou techniku. Domácí spotřebiče volně stojící, vestavné: - drobné kuchyňské přístroje - žehličky - holicí strojky, zastřihovače - chladničky - klimatizace - mikrovlnné trouby - mrazáky - myčky nádobí - ...

Truhlářství. Reklamní činnost a marketing. PS-Kuchyně - kompletní řešení nové kuchyně i přestavby současné kuchyňské linky.

Maloobchod, prodej: - kuchyňský nábytek.

Služby v oblasti návrhů a realizací bankovních a administrativních interiérů, kulturních a polyfunkčních sálů, divadel a sportovních stadiónů: - prezentační systémy - konferenční židle a křesla - tribuny, pódia, zábrany - sportovní sedadla.

Úklidové služby a činnosti: - pravidelný i jednorázový úklid - denní úklidový servis (nejvíce frekventované prostory) - generální úklid - venkovní úklid a údržba - dodávky a doplňování hygienických pomůcek. Projektování, údržba a úprava: - zahrad - parků - veřejných prostranství - krajinných prvků - vodních prvků - venkovní úklid a ...

Světlo - Lux, pražský soukromý velkoobchod se svítidly: - svítidla pro osvětlení interiérů - luxusní svítidla na zakázku - osvětlení penzionů, hotelů a restaurací - průmyslové osvětlení, zářivková tělesa.

Prodej kancelářského nábyteku a židlí, bytový nábytek, sedací soupravy, židle, stoly a doplňky. Kompletní realizace interiérů a návrhů.

NO+BL je český výrobce a prodejce kancelářského návytku a židlí. Vyrábíme 9 kompletních řad dýhovaného i laminovaného nábytku, od luxusního Senátora až po užitkový typ Technik. Nabízíme kompletní služby od návrhu až po montáž. Provozujeme 5 obchodů po celé ČR.

Projektování a instalace: - vzduchotechniky - regulačních zařízení - měřicích zařízení.

Výroba: -zdravotnický nábytek a zařízení -nerezové výrobky -nemocniční a nástrojové stolky -lehátka -vozíky -infúzní stojany -stoly, zástěny, postele -kuchyňská zařízení -lékařské nástroje -servírovací a lékařské vozíky -RTG* okna -zdravotnické sedačky.

Nabídka kompletních osvětlovacích prací a služeb při natáčení reklamních spotů a klipů. Pronájem elektrocentrál a technického zázemí pro natáčení.

Provoz zakázkového truhlářství. Výroba, opravy a rekonstrukce špaletových oken a dveří. Osazování okenních parapetů. Nabídka zařízení interiérů. Provádíme rekonstrukce bytů i výrobu nábytku - kuchyňské linky, schodiště, dveře.

Vestavěné skříně s klasickými i posuvnými dveřmi. Renovace a modernizace starších vestavěných skříní. Bezplatná a nezávazná konzultace v místě realizace zákázky. Zaměření a doprava zdarma.

Výroba, montáž: Kovovýroba. - vstupní vrata, ploty, garážová vrata. Eshop Prodejna. Autorizovaný prodejce garážové techniky Hörmann.

Nabídka individuálního řešení moderních kuchyní. Zajištění dopravy i montáže. Vedle kuchyní projektujeme a vyrábíme další interiérové zařízení a doplňky: - obývací sestavy - jídelní a pracovní stoly - bary - příborníky - úložné skříně.

Společnost HYDROKLIMA vyvíjí svoje činnosti ve všech odvětvích termotechnických a technologických zařízení: - průmysl - potravinářský, textilní, elektrotechnický, farmaceutický, typografický, strojírenský - hromadné aktivity - hotely, restaurace, diskotéky.

Vše pro chlazení a klimatizaci: - klimatizace pro byty, kanceláře i průmyslové prostory - chladiče vody - tepelná čerpadla - chladicí a mrazicí nábytek - chladicí a mrazicí boxy - průmyslové technologie chlazení.

Výroba a prodej: - LED svítidel ANELUX - LED osvětlení.

ARCHITEKTURA-INTERIER-DESIGN Abitare Praha s.r.o. se zaměřuje nejen na architektonickou činnost v oblasti privátního i veřejného interiéru, ale má také exkluzivní designový showroom, ve kterém naleznete široký výběr nábytku, svítidel, tapet, dekoračních látek a interiérových doplňků od předních světových značek.