Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Studie, projekty, realizace, servis, měření a regulace v oborech technické prostředí budov - VZT, chlazení, topení, ZI, tlakový vzduch. Projekty a studie v oblasti životního prostředí: EIA, rozptylové, akustické, biologické průzkumy.

Přímý dovozce vysoce kvalitních čajů a přírodních léčiv. V naší nabídce najdete sypaný čaj zelený, černý, bílý, polozelený (oolong), jasmínový, medikamenty (kustovnice, mladý ječmen), čajové nádobí a soupravy, umělecké a buddhistické předměty.

Nabízíme široký výběr francouzských záclon. Sladění interiétů pro hotely, restaurace, domy a byty.

Dodávky technologických zařízení budov, klimatizací a vzduchotechniky. Prodej včetně montáže, záručního i pozáručního servisu.

RelaxBag.cz to je široký výběr sedacích pytlů a vaků od předních značek jako Alibaba, Bless, EuroBall a mnoho dalších.. Nakupujte sedací vaky a pytle za levné ceny.

Osvětlovací technika a světelné zdroje PHILIPS. Světla: - kancelářská - podhledová - zahradní - reflektory - průmyslová - nouzová - závěsné systémy - bytová ...

Vyrábíme a prodáváme vestavěné skříně na míru, šatny, předsíňové a obývací stěny, dětské pokoje, knihovny a ostatní nábytek na míru. Dveře posuvné a otevírací s ocelovými nebo hliníkovými rámy. Krátké dodací lhůty. Zaměření, doprava a montáž zdarma.

Prodej, velkoobchod. Francouzské krby: - kamenné krbové sestavy od předních francouzských firem RENÉ BRISACH a CHAZELLES - od supermoderních až po rustikální, z cca 20 druhů materiálů (provensálské vápence bílé i žluté, štípané mramory atd.) - krby na zakázku. Mramorové krby od španělské firmy ARRIAGA: - fasádní celomramorové krby ...

Vzduchotechnika a klimatizace: - dodávka - montáž - projekce - výroba vzduchotechnického potrubí -instalace - oprava.

Výrobce a velkoobchod nabízející kancelářský a sedací nábytek: dřevěné, kovové i plastové stoly, židle a podnože. Nábytek vyniká exkluzivním designem, množstvím variant a vysokou trvanlivostí.

Velkoobchodní prodej kancelářského nábytku a vybavení.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej LED žárovek a LED osvětlení, zakázková výroba. Přehledný E-shop.

Výroba, návrhy, realizace interiéru na zakázku a veškerých atypických prvků - stylový masivní nábytek, knihovny, sedací soupravy s potahy v kůži i v látce. Dekorace do bytu, bytový textil, osvětlení, lustry, obrazy a zrcadla.

GENEVA CONSULTING s.r.o. založena v Praze v roce 1991. Zavádíme na český, slovenský a maďarský trh nové výrobky a služby. CLIPSO je moderní krytina na stěny i stropy. Tuto polyesterovou tkaninu s polyuretanem s výjimečnou šířkou pěti metrů beze spojů a švů je možné upravovat do všech potřebných tvarů. Technologie této tkaniny umožňuje ...

Poskytujeme stavbu atypických teplovzdušných krbů včetně krbových vložek i příslušenství. Krby: - elektrické krby - krbová kamna - krbové vložky - krbové nářadí.

Vývoj, výroba, prodej: - saunové kamna - saunové kabiny - sauny - finská, bio, vulkán, ruská baňa, kelo, erd - ochlazovací kádě.

Jsme specialistou na osvětlení a interiéry. Poskytujeme komplexní servis ve fázi návrhu i realizace a široký sortiment svítidel a nábytku. Nabízíme vhodný design, kvalitu a umožňujeme investorům i architektům realizovat jejich představy.

Výroba, prodej a montáž nábytku. Návrhy, dodávka, montáž, odvoz: -pracovní nábytkové vybavení interiérů na klíč po celých Čechách. Vybavení: -společenské, veřejné i soukromé prostory -hotely, restaurace, jídelny -banky -státní úřady a instituce -obchodní prodejny -kanceláře a pracovní místnosti.

Zakázkové truhlářství zaměřené na výrobu z masivu - dodáváme: - interiery - postele - nábytek - obývací stěny - vestavěné skříně. Pro interiery vyrábíme samostatné schody, špaletová okna, skříně na míru.

Distribuce, prodej výrobků značky HOCO. Firma rozšířila svoji nabídku o dřevěná okna (včetně montáže). Návrh, výroba, montáž zimních zahrad (dle Vašich nebo našich plánů). Nabízíme dodání, demontáž i montáž, zednické začištění: - plastová okna i do panelových domů - parapety - žaluzie.

Pojišťovací makléř - bezplatné zprostředkování a správa pojištění průmyslu, právnických a fyzických osob. Odvlhčování, vysoušení vlhkých prostor. Odvlhčovače, vysoušeče, pronájem.

Plynové kotle a ohřívače vody Vaillant. Prodej, montáž, opravy, servis.