Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Práce: -zámečnické -soustružnické -svářečské (autogen, elektrika, CO). Výroba: -vrata -mříže -zábradlí -výrobky z kovu. Zaměření, výroba, montáž. Řezání na pásové pile.

Prodej: -domácí potřeby -kuchyňské potřeby -železářství (kamna, kotle) -elektro -bílá technika, sporáky -malé elektrospotřebiče -instalační materiál.

Zakázkové truhlářství, patra na spaní. Patra rohová Info... umístěná v rohu místnosti, podepřená jedním sloupkem Patra ode zdi ke zdi Info... spojují protilehlé zdi, příp. se dotýkají i třetí zdi, většinou beze sloupků Patra u zdi Info... přiléhají k jediné stěně. Na opačné straně jsou podepřena dvěma sloupky Podia Info... ...

Kurzy patchworku, kurzy šití oděvů, šicí stroje Bernina - Bernina Centrum AV. Výroba bytového textilu technikou patchwork. Bernina centrum - Šicí stroje Bernina, overloky, příslušenství. Poradenství, prodej, zaučení 7dnů v týdnu. Internetový prodej šicích strojů, příslušenství a galanterie.

Výroba,montáž,servis,projekce: -vzduchotechnika -klimatizace.

Internetový prodej malých spotřebičů, kosmetiky, nábytku, bytových doplňků a hobby potřeb.

Zámečnictví. Výroba: -garážová vrata -zahradní vrátka -ocelové dveře -mříže klasické i zdobené -ploty, pletivo -regály. Vše na míru a dle přání zákazníka. Broušení: -kotoučové pily -řetězové pily.

Zámečnictví, výroba malých a středně velkých ocelových konstrukcí. Nabídka výroby bran, branek, mříží, vjezdových vrat, plotových dílců a interierových prvků z kovu včetně povrchových úprav a montáží.

Provence květinářství Beroun Vám nabízí vždy čerstvé řezané květiny, kytice pro každou příležitost, svatební floristiku, sezónní a smuteční květiny, hrnkové rostliny, stylové bytové dekorace, dárky a příjemnou atmosféru francouzské Provence.

Prodej, montáž, servis: -výklopná garážová vrata -sekční garážová vrata -pohony garážových vrat -brány a díly plotu -pohony vjezdových bran -rolety -sítě proti hmyzu -žaluzie -markýzy -zastínění zimních zahrad.

Výroba, prodej: -vzduchotechnické prvky -tepelná technika -klimatizační jednotky.

Stavební zámečnictví, montáže a ocelové konstrukce. Zabýváme se výrobou a montáží vrat, bran, garážových vrat, nejrůznějších ocelových konstrukcí, schodišť, zábradlí, kovaných a ozdobných prvků šitých na míru Vašemu přání.

Maloobchod, velkoobchod: -kuchyně, koupelny, podlahy. Obklady, dlažby: -RAKO, HOB*, CHKZ*, PIEMME, ATLAS CONCORDE, OMEGA, KERABEN, IMOLA, PARADYZ, POLCOLORIT. Sanitární keramika, vany, sprchové kouty, vodovodní baterie, koupelnové doplňky, lepidla, tmely, spárovací hmoty, lišty: -RAVAK, SANTECH, RIHO, VAGNERPLAST, TEIKO, ...

Služby: -údržba a opravy místních komunikací, chodníků a prostranství tel.311625811 -čištění komunikací a prostranství -zajišťování zimní údržby místních komunikací, veřejných chodníků a prostranství -svoz a likvidace odpadů včetně velkoobjemových a nebezpečných -organizace, svoz a likvidace tříděných odpadů -provozování sběrného ...

Zámečnictví. Zakázková výroba: -dopravníky, dopravní systémy -schodišťové komplety a bezpečnostní madla -krycí a dekorativní stavební prvky -venkovní a vnitřní orientační systémy (směrovky, orientační tabule, firemní štíty, vývěsní skříňky) -užitkové prvky (pracovní stoly, police, rámy, atypické dřezy, digestoře, ...

Návrhy zařízení bytů a jejich realizace. Prodej nábytku: -kuchyně, obývací stěny, sedací soupravy, skříně, ložnice, dětské pokoje, toaletky, předsíňové stěny, posuvné dveře -vše v nejvyšší kvalitě od předních italských výrobců.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: -luxusní koupelny -zdravotní keramika JIKA, LAUFEN, DURAVIT -vodovodní baterie PAFFONI, KLUDI, DORNBRACHT -ocelové vany KALDEWEI -akrylátové vany -hydromasážní vany a bazény JACUZZI, HOESCH -vodovodní armatury -instalatérské potřeby -sprchové kouty HÜPPE -koupelnový nábytek včetně ...

Prodej a montáž: -žaluzie hliníkové všechny druhy horizontální, vertikální -předokenní rolety -rolovací garážová vrata dálkové ovládání -plastové shrnovací dveře -markýzy.

Kompletní truhlářská zakázková výroba včetně montáže a dopravy, vlastní kuchyňské studio. Dle přání zákazníka vyrobíme na míru: -kuchyňské linky včetně instalace a prodeje elektrických spotřebičů -nábytek: -dětský, koupelnový, ložnice, obývací stěny, předsíňové stěny, stoly, židle, vestavěné skříně -interiéry na klíč -vybavení ...

Služby: -Poskytování služeb v oblasti restaurování lustrů a svítidel. Lustry: -opravy -mytí -montáže -transport -náhradní díly -kopie mosazných odlitků.

Elektro-prodej: -spotřebiče pro domácnost. Splátkový prodej.

Služby: -vyrábíme eurookna i ostatní dřevěná okna, dveře, podlahy, schodiště a nábytek na míru -dále nabízíme pergoly, okenní parapety, kazetové stropy a vestavěné skříně -výroba i montáž na klíč.

Dovoz, velkoobchod, prodej: -nábytek -drobné bytové doplňky.

Služby: -prodej volně stojících i vestavěných praček, chladniček, mrazáků, myček nádobí, mikrovlnných troub, sporáků, varných desek, televizí, videopřehrávačů, videorekordérů, Hi-Fi sestav, přenosných radiomagnetofonů, CD přehrávačů, robotů, vysavačů a mixérů.