Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Import, velkoobchod, distribuce: - dárkové zboží - bytové dekorace, doplňky.

Činnost: - zemní práce traktorbagrem - demolice. Zámečnická výroba: - vrata, mříže, schody, oplocení - výroba lžic pro všechny velikosti bagrů.

Zakázkové truhlářství: - nábytek - kuchyně - skříně - pergoly, garážová stání.

Velkoobchod, prodej, montáž: -plastová okna a dveře ALUPLAST -3 až 6 komorový profil s uzavřenou ocelovou výztuhou v rámu i křídle -možnost výběru designu (barva, tvar) -celoobvodové kování ROTO Dřevěná okna hliníková okna a dveře Ocelové bezpečnostní dveře, vchodové dveře Zasklívání lodžií Montáž žaluzií Seřizování ...

Internetový obchod, e-shop: - ložní prádlo - povlečení.

Prodej, dodávka, montáž, servis: -teplovzdušné krby -teplovodní krby -krbová kamna -krbové vložky -rekonstrukce stávajících otevřených krbů.

Truhlářství, zakázková výroba nábytku na míru - kuchyně - vestavné skříně - kancelářský nábytek.

Stavba, realizace - krby na klíč - krbové vložky litinové, ocelové, teplovodní s výměníkem

Koupelny Spěvák. Maloobchod, velkoobchod, e-shop: -sprchové kouty, vany. -sanitární technika. -obklady, dlažby. -koupelový nábytek. -koupelnové doplňky. Služby, práce: -rekonstrukce koupelen. -grafické návrhy koupelen.

Kuchyňské studio. Návrh, výroba, montáž: -kuchyně OC Skalka

Činnost: - truhlář, truhlářství - výroba zakázkového nábytku

Zakázkové truhlářství. - dřevěný nábytek z masivu. - zakázková výroba selského nábytku - skleníky, kredence, komody Vybavíme chatu, chalupu, byt, horský hotel nebo pension stylovým i moderním nábytkem ze smrku, borovice, buku i dubu. Dodáváme: - dřevěné postele, noční stolky, šatníky, komody, prádelníky, knihovny, stoly, židle, rohové ...

Montáže a opravy plotů Realizace oplocení na klíč Zemní práce Zámečnické práce - pletivové ploty, betonové ploty, svařované panely...

Výroba LED osvětlení a LED svítidel pro bytová družstva, společenství vlastníků bytových jednotek a průmyslové objekty. Výroba světelných reklam a ekoreklam - LED světelné reklamy na solární energii.

Velkoobchod, maloobchod. Prodej: -nábytek -bytové doplňky. Multiservis: -prodej nábytku na splátky.

Vzduchotechnika, klimatizace. Výroba vzduchotechnických a klimatizačních jednotek pro centrální i decentralizovanou dopravu a úpravu vzduchu pro: -administrativní budovy -výrobní haly -obchodní centra -nemocnice -sportovní areály -kryté soukromé, hotelové, plavecké bazény.

Maloobchod, prodej: -domácí elektrospořebiče -veškerá elektronika -bílá technika.

Výroba, prodej: -teplovzdušná kamna na dřevo -spirálový vazač drátěných úvazků Kovovýroba.

Výroba, montáž, servis - vzduchotechnické potrubí - pračky vzduchu - digestoře - laboratorní nábytek - nádrže. Činnost - svařování termoplastů - CNC frézování.

Výroba, prodej: -klimatizační a vzduchotechnické technologické jednotky.

Služby: - vybavení interiétů administrativních objektů - doprava a montáž vybavení - opravy a servis nábytku.

Umělecké kovářství, zámečnictví: - brány - ploty - zábradlí - krbové nářadí - svícny - oplocení.

Úplná nabídka plotů, pletiv, sloupků, bran a branek pro různé druhy drátěného oplocení. Dlouhá životnost povrchovou úpravou - PVC poplastování a pozinkováním. Výroba, montáže, prodej. Zdarma doprava po ČR a poradenství.