Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Výroba, montáž: - zahradní brány, branky - křídlové a posuvné brány - oplocení - lesní závory - ploty

Zakázková výroba plastových oken a dveří. Zimní zahrady. Dodávka dřevěných oken a dveří. Interiérové dveře. Garážová vrata. Žaluzie a stínící technika, markýzy, sítě proti hmyzu. Demontáže, montáže, začištění, likvidace. Projektová činnost, poradenství v souvislosti se zakázkou.

Maloobchod, prodej: -domácí elektrospotřebiče (mrazáky, chladničky, pračky, sporáky, myčky, přímotopy, vestavěné spotřebiče, vysavače, digestoře) -elektronika (audio, video, televize).

Umělecké kovářství s dlouholetou rodinou tradicí.Vše je ručně kované tradiční technikou, každý kus je jedinečný originál. Kombinace s různými materiály (sklo, keramika, dřevo, kámen). Výroba podle vašich představ nebo předloh. Kované brány, ploty. Veškeré ozdobné věci do domácnosti. Vinotéky.

Výroba, prodej: - kojenecké oblečení - dětské ložní soupravy.

-Montáž vrat včetně pohonu v rámci živnosti volné

Prodej, montáž, oprava, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace - vzduchotechnika

Kovovýroba: - obrábění kovů na CNC soustruzích a frézách - pálení laserem - pálení plazmou - svařování CO - ohraňování CNC - výroba bran a oplocení včetně montáže - zámečnické práce Prášková lakovna Elektromontáže Výroba elektrorozvaděčů.

Prodej, interiéry: -nábytek -komplexní vybavení hotelů, restaurací, interiérů, bytů a kanceláří -obývací stěny -sedací soupravy -repliky starožitného nábytku -šatní, prádelní a předsíňové skříně -kuchyňské stoly a židle (Itálie) -kovová dvoulůžka, válendy, manželské postele -ratan -stylové anglické dveře. Prodej nábytku ...

Výroba - dřevěná pískoviště a prolézačky - zahradní domky - pergoly Truhlářské práce - kuchyňský nábytek - vestavěné skříně, dětské pokoje, ložnice - školní nábytek

Společnost se zabývá prodejem světel a doplňků do bytu. V našem e-shopu naleznete široký výběr z interiérových nebo exteriérových světel a světelných zdrojů. Interiérová svítidla - bodová, dětská, klasická, koupelnová, kuchyňská, moderní, LED-IN, stropní a nástěnná, vestavná, lampy stojací a stolní. Exteriérová svítidla - LED, ...

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Prodej a pronájem: - mobilního oplocení - zábrany - mobilního WC - umyvadla - pisoáry

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyně, stoly -šatní skříně -obývací stěny -postele -koupelnový nábytek -dětské pokoje -kancelářský nábytek -schodiště.

Výroba: -zemědělské stroje -shrnovače sena -obraceče sena -baličky sena.

Export, velkoobchod, prodej: -vybavení koupelen -hydromasážní vany a systémy -koupelnové radiátory -litá umyvadla -sprchové kouty -vanové zástěny, dveře -akrylátové vany, lité vaničky -koupelnové vybavení -návrhy koupelen, ucelené třešení -sanitární technika -vodovodní baterie -koupelnová svítidla -čistící prostředky.

Práce stavební, truhlářské a sklenářské. Výroba: - EUROOKNA s kováním ROTO - vchodové a vnitřní dveře - domovní vrata - prosklené stěny - výklady, výlohy - izolační dvojskla. Zakázková výroba nábytku.

Eshop prodej fotoaparátů, navigací, MP3 a autorádií.

KOBERCE K+K Prodej: -koberce zátěžové a bytové -lina, PVC -rohožky, schodové nášlapy -garnýže -koupelnové předložky a rohože Zprostředkování: -kladení, pokládka, dovoz.

Maloobchod, e-shop: -nábytek. -ložnice. -kuchyňský nábytek. -koupelnový nábytek. -dětské pokoje. -křesla. -ratanový nábytek.

Výroba: -peřiny, polštáře. -peřiny z prachového peří. -péřové přikrývky. -polštáře.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, e-shop: -bílá technika -vestavné spotřebiče -audio-video -kuchyňské nádobí

Chlazení Peterka. Oprava: -ledničky, mrazáky. Montáž, servis: -tepelná čerpadla. Montáž: -klimatizace. -chladící technika. Služby, práce: -čištění pivních trubek. -plnění autoklimatizací.

Maloobchod, prodej: -sanitární keramika -vodovodní baterie -obklady a dlažby -koupelnový nábytek -suché maltové směsi

Maloobchod, prodej: -domácí elektrospotřebiče -spotřební elektronika -výpočetní technika.