Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Prodej textil: -kojenecký, dětský, dámský pánský -metrové zboží -oděvní a dekorační tkaniny, plyše -záclony a ubrusoviny PVC -ložní zboží, lůžkoviny -přikrývky.

Maloobchod, prodej: -kuchyňské linky GORENJE.

Výroba a prodej: -palisády -rigle -oplůtky -loupané kůly -plotové prvky -srubové palubky. Výrobky na zakázku podle přání: -truhlářské výrobky -zahradní nábytek -ozdobné mříže.

Velkoobchod, maloobchod, konzultační a projektové služby. Prodej: -pletivo čtyřhranné pozinkované čtyřhranné PVC(barva zelená, hnědá, bílá, modrá, žlutá, černá, šedá) svařovaná chovatelská Zn i PVC okrasné lesnické králičí Zn i PVC rabicové -svařované sítě s úpravou PVC -průmyslové a mobilní oplocení -ostnatý ...

IMTEX-dům textilu Maloobchod, prodej: -bytový textil -oděvní metráž -textilní galanterie.

Zakázkové truhlářství Zakázková výroba: -truhlář, stolař -schodiště -kuchyně -ložnice -vestavěné skříně -nábytek z masivu, dýhy a lamina -dýhování na zakázku.

Prodej: -automatické pračky, myčky, chladničky, mrazáky, sporáky, mikrovlnné trouby, bojlery WHIRLPOOL, MAPS, CANDY, ZANUSSI, GORENJE, INDESIT, IGNIS, CROSLEY, PHILCO, SAMSUNG, CALEX, ARDO, DAEWOO, MORA, ROMO-ZEROVAT, AEG. Služby: -záruční a pozáruční servis -dovoz, zapojení a předvedení zdarma -běžné opravy do 24 ...

Stavby, rekonstrukce, opravy: -kachlová kamna, sporáky -krby.

Záměčnictví. Výroba a montáž: -garážová sekční vrata -vjezdové brány křídlové -vjezdové brány posuvné kolejové nesené bez dotyku země -možnost elektrických pohonů včetně dálkového ovládání a zabezpečovací elektroniky ke všem výrobkům. Služby: -přesné řezání ocelí.

Prodej, servis: -automatické pračky -myčky nádobí -lednice, mrazáky, kombinace MIELE -sporáky -ohřívače vody, bojlery -přímotopné panely -akumulační kamna -vysavače a další drobné elektrické spotřebiče.

Velkoobchod, maloobchod: -kancelářský a bytový nábytek tuzemský i z dovozu. Prodej: -nový i použitý kancelářský nábytek kovové uzamykatelné skříně, kovové šatní skříně, otočné židle a křesla, konferenční stoly, regály -bytový nábytek obývací stěny, kuchyňský a čalouněný nábytek, válendy, sektorové skříňky, sedací soupravy.

Zámečnictví. Kovovýroba, obrábění: -kovová vrata, ploty, police, mříže, schodiště, zábradlí, zahradní krby, grily, udírny, teplovzdušná kamna a krby na dřevo i kachlové provedení -ocelové stavební konstrukce -krbové vložky na míru do stávajících krbů. Práce: -frézařské -soustružnické -lisařské lisování ...

Kovářství a zámečnictví. Výroba, montáž: -vrata -brány, automatické pohony bran -oplocení -mříže -zábradlí -ocelové konstrukce.

Truhlářství: -výroba ze dřeva masiv, dýhovaný masiv, dýha, laminodesky -okno, okna -dveře -oddělovací stěny -palubky -dýhované obklady -nábytek -kancelářský, dětský, kuchyňský, stoličky -nábytek pro restaurace, bary, vinárny -postele, válendy i s úložným prostorem, palandy.

Výroba, dodávka, montáž: -plastová okna, dveře -atypické tvary, oblouky -výkladce -rolety -fasády -doplňky -sítě proti hmyzu.

Prodej: -čistící a kosmetické přípravky rozlévané do vlastních obalů -osvětlovací tělěsa-světla.

Servis a prodej: -elektro -domácí potřeby.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby -bytové doplňky a vybavení -kuchyňské potřeby -kompletní sortiment TESCOMA.

Truhlářství. Zakázková výroba: -kancelářský nábytek -okna, dveře -kuchyňské linky i kompletace -špaletová okna -vestavěné skříně -dřevěné obklady stěn -schody -selský nábytek -smluvní doprava našich výrobků až k zákazníkovi -dvouletá záruka na naše výrobky

Truhlářství. Zakázková výroba z deskového materiálu: -výroba a renovace nábytku -koupelnový -kancelářský -sektorový -atypický -vestavěné skříně.

Prodej: -masivní nábytek postele-17 typů, skříně, psací stoly, regály atd. -bytové doplňky -dřevěné hračky. Výroba a prodej: -dveře-20 typů, zárubně -pergoly -balkonová prkna, plotovky -palubky -nábytek -psací stoly. Výroba a rekonstrukce: -kuchyňské linky. Zakázková dřevovýroba. Prodej: -omyvatelné obkladové ...

Prodej: -prádlo dětské, dámské, pánské -teplákové soupravy -pletené zboží -ložní soupravy, lůžkoviny -konfekce -oděvy -pracovní oděvy.

Velkoobchod: -elektromateriál -svítidla. Prodej, montáž: -domovní telefony, videotelefony -automatizace vstupních systémů.

Truhlářství Zakázková výroba: -rovná i točitá dřevěná schodiště -točitá madla -zahradní altány, chaty -nábytek vč. prodeje kancelářský, bytový, kuchyňské linky i atypické včetně rekonstrukcí s dodávkou spotřebičů -materiál masivní dřevo, dýhované a laminové desky -soustružení dřeva -běžná i atypická okna a dveře -dřevěné ...

Prodej: Veškerý artikl pochází od italských firem, nabízející širokou škálu ručně vyráběného osvětlení.