Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Prodej: - plastová okna - hliniková okna - dřevěná okna - garážová vrata - stínící technika

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - dřevostavby, pergoly.

Výroba a prodej nábytku na zakázku: -vestavěné skříně -nábytek z lamina -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek Služby: -3D návrhy -montáž nábytku -dodání nábytku až domů

Truhlářství. Zakázková výroba - kuchyně - nábytek z masivu a dřevotřísky - ložnice, dětské pokoje, vestavěné skříně - schody - zábradlí (klasické, ozdobné) - dveře - altány, pergoly.

Inženýrská kancelář: - inženýrská činnost ve stavebnictví - poradenství v oblasti dotací

Výroba, montáž: - nábytek - kuchyňské linky

Garážová vrata, brány, rolety. Distribuce, prodej, montáž - garážová vrata průmyslová, privátní - brány samonosné, posuvné, křidlové - automatické závory - rolety předokenní a nadokenní - markýzy výsuvné, kazetové a korbové - pohony vjezdových bran a garážových vrat.

Prodej, montáž, servis - klimatizace - chlazení - vzduchotechnická zařízení - tepelná čerpadla.

Prodej, e-shop: -metráž -bytový textil -dárkové předměty. Šití na zakázku: -vaky, sedáky, povlečení, přehozy, polštáře, peřiny, mantinely, nebesa, prostěradla, ručníky, dorty z ručníků, dárkové balení vína, piva....svíčky.

Kovovýroba. Výroba, montáž: - mříže - schodiště, zábradlí - vrata, brány - přístřešky

Prodej: - kancelářské židle - konferenční židle - dětské židle - područky - kancelářský nábytek.

Služby: -realizace interiérů občanské i průmyslové výstavby se specializací na moderní interiérové prvky, dveří včetně zárubní, podlahy a zakázkový nábytek.

Prodej, montáž: - plastová okna - hliníková okna - dveře - garážová vrata - rolety - žaluzie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - bytový textil - metráž.

Internetový prodej, e-shop - dětské oblečení - dětské doplňky, kabelky, tašky - povlečení, deky, osušky pro děti.

Výroba, prodej, montáž, servis - okenní rolety, rolovací vrata a mříže - hliníková okna, dveře, zimní zahrady a fasády - garážová a průmyslová vrata - vjezdové brány, automatické dveře - kašírování PVC a AL profilů.

Prodej a montáž plastových oken, výměna a montáž parapetů, zednické práce. Rekonstrukce, revitalizace - balkonů - výtahů - střech. Prodej a montáž -interiérové dveře. Koupelnové a kuchyňské studio - kuchyně, koupelnový nábytek - obklady, dlažba. Podlahové studio - plovoucí podlahy - PVC - koberce. Výroba nábytku na míru - vestavné ...

Kovovýroba - výroba protipožárních dveří. Výroba kovových dveří, oken, venkovních rolet, zimních zahrad a prosklených fasád.

Truhlářství. - zakázková výroba nábytku - stavba pergol Podlahářství.

Výroba, prodej, e-shop: - interiérové doplňky - stropní lišty - lišty a rozety z polystyrénu i polyuretanu.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál - závěsová a kotevní technika - klimatizační jednotky - vzduchotechnická zařízení. Komponenty: -pro výrobu a montáž vzduchotechnických zařízení -výztuhové profily pro plastové okenní systémy.

Služby, práce: - malířské, natěračské - tapetování - sklenářské - podlahářské - zednictví - montáž žaluzií

Truhlářství Soral vyrábí a prodává nábytek na míru, kuchyňský nábytek. Kuchyňské studio. Kuchyně na míru včetně návrhu, realizace a montáže vestavných spotřebičů.

Práce: - revize, opravy elektrických spotřebičů