FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Zboží pro dům, zahradu, zábavu a sport. Nabízíme široký sortiment domácích spotřebičů spotřebičů, nábytku a grilů. V nabídce máme také autopříslušenství, nářadí. Naleznete u nás také hudební nástroje a hračky.

Komíny - stavba - frézování - vložkování Prodej - klempířské výrobky Výroba - vzduchotechnická potrubí a tvarovky

Tradiční výrobce nožů a nožířských výrobků.

Naše firma se zabývá: -Výroba a prodej plastových oken -zasklívání lodžií -stínicí technika -střešní okna ROTO -velkoobchod s parapety -stavební činnost - projekce a realizace.

Dodávka, montáž, servis: - plynové kotle Práce: - topenářské, instalatérské, klempířské.

Výroba, dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizace.

Bytový textil: -koberce -záclony -PVC -krytiny -ručníky -utěrky. Galanterie. Umělé květiny, stromy. Služby: -čištění koberců.

Prodej: - elektrospotřebiče - elektronika.

Prodej: - dámské spodní prádlo - pánské spodní prádlo - galanterie - látky - bytový textil.

Provádíme: - výkopové a zemní práce - montáž elektroinstalací - montáž zabezpečovacího zařízení firmy Jablotron - montáž kamerového systému - montáž počítačových sítí - montáž křídlových a posuvných bran firmy Tousek.

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál - svítidla.

Naše služby: - instalatérské a topenářské práce - rozvod, servis plyn - velkoobchod, maloobchod plynové spotřebiče.

Velkoobchod: - nábytek z masivní borovice vhodný pro vybavení chat, hotelů, penzionů, dětských a studentských pokojů atd.

- koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - výroba textilní

Výroba: - úplety. Barvení, česání a úprava úpletů ze všech druhů materiálů.

Výroba: - designový nábytek vyššího standardu z masivního dřeva a dle historických postupů.

Výroba, prodej, montáž, dodávka: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře, prosklené fasády, zimní zahrady - garážová vrata

Prodej: - elektromateriál - svítidla - světelné zdroje - ventilátory - vzduchotechnika.

Montáž, dodávka: - plastová okna a dveře Kömmerling - parapety, žaluzie.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.