Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
S nábytkem a bytovými doplňky z prodejny Nábytek NOVÝ BYT, kterou najdete ve Žďáru nad Sázavou v kraji Vysočina, vybavíte celou Vaši domácnost. Prodáváme veškerý bytový nábytek, jako jsou sedací soupravy, ložnice, postele, ale také skříně nebo kuchyně na míru.

Ladislav Březka se zaměřuje na zámečnictví a kovářství, výrobu bran a branek, přístřešků, schodišť, mříží a plotů.

Jiří Lavička se zaměřuje na výrobu hliníkových zábradlí do domů, bytů a zahrad, plotových dílců a hliníkových profilů.

Duchoň design s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej sedaček, čalouněných postelí, nábytku a vybavení do ložnic.

Michal Řehoř se primárně zaměřuje na truhlářství, výrobu nábytku a podlahářství.

FIX HB s.r.o. se zaměřuje na montáž oken, stínící techniky, posuvných systémů, garážových vrat a na elektrikářské práce.

Pavel Sochor provádí opravy drobné elektroniky a zaměřuje se na ozvučení a osvětlení kulturních akcí.

Petr Babák se zaměřuje na prodej háčkovaných a pletených čepic, ponožek, polšťářků a medvídků.

Zafilux s.r.o. se zaměřuje na dodávku, montáž, servis a poradenství v oblasti stínící techniky a související automatizace.

Pro chalupáře, s.r.o. se zaměřuje na internetová prodej chalupářských výrobků, dekorace, nábytku, nádobí, osvětlení a mnoho dalšího.

AZ technik s.r.o. se zaměřuje na internetový prodej branek, kování, vrat, antén, pohonů, poštovních schránek, baterií, laserů a mnoho dalšího.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Velkoobchod a maloobchod

E-shop s dřevěnými výrobky. Prodáváme doplňky ze dřeva na svatby - uvítací cedule, svatební fotoalba, dřevěná oznámení. Výroba dřevěných motýlků a obrazů.

Maloobchod, prodej: -bytové doplňky -svítidla, svítidlo -tapety, garnýže -koberce, PVC -koupelnové doplňky -zrcadla, obrazy -proutěné, ratanové zboží -bavlněné předložky -bytový textil, sedáky, polštáře, prostírky -teakové zboží -prádlové koše -truhlíky z přírodních materiálů -bambusové rolety a rohože (rákos) -obaly na ...

Prodej, montáž, e-shop: -obkladů a dlažby -plastové okna, okno, dveře -garážová vrata kazetová, lamelová -vjezdové brány jednokřídlé, dvoukřídlé -rekonstrukce bytového jádra -koupelny na klíč -stavební, zednické, obkladačské, sádrokartonářské práce -návrhy koupelen, zařizovací předměty a vybavení koupelen a domácností -minerální stropy ...

Kamnářství Zámečnictví, nástrojářství

Prodej, montáž: -žaluzie, rolety, markýzy, těsnění. -střešní okna VELUX a ROTO, parapety -garážová vrata, zimní zahrady.

OKASO s.r.o. se zaměřuje na servis a realizace rekuperace, vzduchotechniky, klimatizace a na prodej digestoří, hadic, mřížek a příslušenství.

Dodávka - osvětlení Ozvučení

Jan Vrátný se zaměřuje na kovovýrobu a zámečnické práce, jedná se například o ploty, zábradlí, brány a mnoho dalšího.

Klima Kámen s.r.o. se zaměřuje na dodávku, montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel.

Štěpán Kačer se zaměřuje na dodávku LED osvětlení, elektroinstalační a elektromontážní práce a ozvučení.

Dodávka a montáž - antény - satelity Montáž - osvětlení Prodej a servis - ozvučovací technika

Revize - požární klapky Servis - vzduchotechnická zařízení