Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

DENELL Trade s.r.o.
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Dodávka, výroba, montáž, revize, opravy: -chladicí a mrazicí technologie -klimatizací.

Výroba, e-shop: - ručně pletené slaměné ozdoby Chráněná dílna.

Kamnářství CALOR. Ruční výroba: - keramické kachle pro kachlová kamna

Prodej, e-shop: - skleněné soudky a lahve - dubové a akátové soudky - dřevěné police a dekorace - lahve - potřeby pro paliče - pípy.

Gora nábytek, s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku do obývacích a dětských pokojů, ložnic, kuchyní, koupelen a také na výrobu kancelářského nábytku.

Kamnářství - od roku 2004 stavím kachlová kamna, sporáky, akumulační kamna, krby na biolíh i obestavby krbových vložek.

Výroba, prodej: - rostoucí dětský nábytek - dětská stolička, židle - dětská polohovatelná židle - školní stahovatelná židle - dětský stolek, stůl.

Velkoobchod, prodej, import, export: -použitý textil, secondhand -dle kvality, rychlosti prodeje a aktuální poptávky na módním trhu -exportovaný textil lisujeme do balíků hmotnosti 10kg, 15kg a 30kg -pánské, dámské, dětské oblečení -trička, mikiny, svetry, košile, halenky, šaty -bundy, kalhoty, šortky, sukně -plavky, spodní prádlo, čepice, ...

Internetový obchod, e-shop: - fosílie, zkameněliny.

Práce: -truhlářství -restaurování starožitného nábytku -repliky starožitného nábytku -opravy nábytku -restaurování uměleckých děl Výroba: -dveře interiérové, exteriérové -kuchyňská linka, -stoly, stůl, -vestavěný nábytek, ložnice -koupelnový nábytek, dětský pokoj, schody, zábradlí -masivní nábytek a vybavujeme kanceláře -kopie ...

Maloobchod, e-schop: - garnyže kovové, dřevěné, nerezové, plastové - záclonové tyče - záclony - závěsy.

Prodej a instalace interiérového a exteriérového LED osvětlení, Prodej profesionálního osvětlení a ozvučení pro kluby, divadla apod., pronájem LED stěny (obrazovky).

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Výroba: -nábytek -nábytek na míru -vybavení interiérů -vybavení prodejen, kanceláří.

Věnujeme se šití stylových bytových doplňků a kuchyňských zástěr. Naše výrobky jsou kvalitně šité, se zaměřením na detail a zdobení. Vhodné jako dárek, nebo jen tak pro radost. Nabízíme firmám spolupráci formou zakázkového šití buď s dodaného materiálu, nebo z materiálu v naší režii. Šijeme zástěry, povlaky, ubrusy, přehozy, podsedáky a ...

Petr Musil se zaměřuje na truhlářství, výrobu kuchyní, nábytku a broušení a renovace parket.

Truhlářství, truhlář Stavebně truhlářská a truhlářská zakázková výroba: -repliky-okna, dveře a nábytek (intarzie) -kuchyně-kuchyňské linky (lamino, masiv) -nábytek - ložnice -dveře vchodové i interiérové -dřevěné schodiště samonosnéobklady schodišť

Firma Břetislav Matějíček kompresory s.r.o., se sídlem v Polné, nedaleko Jihlavy na Vysočině, se zaměřuje na opravy, servis a diagnostiku kompresorů, i průmyslových, a chladících zařízení. Kompresy se závažnější závadou demontujeme a provedeme jejich repasi.

Lukáš Hauzar se zaměřuje na prodej manželských postelí, válend, pohovek, sedacích souprav, křesel a konferenčních stolků.

Kovovýroba NEUFE, spol. s r.o. je českou společností, která byla založena v roce 2003 fúzí dvou podniků. Provádíme CNC obrábění kovů, vypalování laserem a zpracování plechů. Specializujeme se na výrobu a svařování ocelových konstrukcí pro různá průmyslová odvětví. Na zakázku průmyslová a strojní zařízení také modernizujeme. Práce: - ...

Truhlářství Truhlářské práce, výroba: - dřevěný nábytek - zakázková výroba - truhlářské komponenty - včelařské vybavení.

Výroba, montáž: - reklamní panely - maloplošné, velkoplošné - osvětlené, neosvětlené - zařízení do elektráren - né ocelové konstrukce - vrata - ploty - mříže.

Služby. -návrhy bytových interiérů, kanceláří a jiných komerčních prostor -specializace na kuchyně na míru -vestavěné skříně, dětské pokoje, šatny -kancelářský nábytek -vizualizace ve 3D, realizace interiérů na klíč.

Plastová, hliníková, dřevěná okna, dveře, garážová vrata pro oblast Třebíč a Vysočina vyrábí a prodává společnost BOHEMIO CZ s.r.o. Specializujeme se na okna a dveře, které vynikají svou funkčnstíí, moderním designem, odolností vůči nepříznivému počasí. Naše kvalitní okna a dveře dodáváme do obchodních center, průmyslových objektů, kancelářských ...