Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

DENELL Trade s.r.o.
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Kuchyně IN s.r.o. provozuje kuchyňské a designové studio, postará se o návrh a realizaci kuchyní a zaměřuje se také na vestavěné skříně, nábytek do ložnic, dětských a obývacích pokojů a mnoho dalšího.

Martin Janíček se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, nábytku do dětských a obývacích pokojů a kancelářkého vybavení.

Jiří Mach se zaměřuje na výrobu dřevěných postelí, oken, dveří, schodišť, kuchyní a mnoho dalšího.

Truhlářství Sněžné s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivního dřeva, společnost vyrábí dveře, okna, obklady, postele, schody a mnoho dalšího.

Truhlářství Körber s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivu pro jednotlivce i firmy. Vyrábí dveře, zárubně, postele, židle, stoly, zahradní nábytek a mnoho dalšího.

Tomáš Simonides provozuje truhlářskou dílnu a vyrábí nábytek na míru pro zákazníky i firmy. Společně s výrobou poskytují i služby montáže, oprav nábytku a výrobu a montáž zahradních konstrukcí a nábytku.

Forkeramic, s.r.o. se zaměřuje na dodávku obkladů, dlažeb a vybavení do koupelen. Vzorky obkladů a dlažeb jsou ve vzorkové prodejně a pro své zákazníky společnost vytváří i 3D návrh koupelen.

E-shop s bytovými doplňky. Textil pro děti i dospělé s postavičkami Disney, zvířátky i dalšími moderními vzory. Dětské Disney doplňky, pomůcky do školy, hračky. Moderní kusové koberce i pro děti, běhouny, rohožky, schodové nášlapy.

Společnost Fine&Case s.r.o. provozuje internetový obchod, kde nabízí k prodeji: - nábytek - zahradní nábytek - obaly, pouzdra a další příslušenství k mobilním telefonům

Zámečnictví Křikava realizuje zámečnické práce na Třebíčsku. Zaměřujeme se na zakázkovou výrobu a montáž bran a oplocení. Vyrábíme ocelové konstrukce - zábradlí, schodiště. Zajišťujeme povrchové úpravy - žárové zinkování, barvy RAL.

Miroslav Peichl se zaměřuje na výrobu nábytku, truhlářské a podlahářské práce.

Sortiment: - svítidla a světelné zdroje - modulární přístroje a spínače - rozvaděče - kabely, vodiče, vypínače - ventilátory, zásuvky - domácnost, zahrada - zabezpečení - akumulátory - velké spotřebiče a jiné

Naše firma nabízí kovovýrobu a stavební zámečnické a klempířské práce v oblasti Jihlavy. Převážnou část výrobků uděláme dle Vašich požadavků a to včetně návrhu, dodávky i montáže. Z klempířských prací Vám poskytneme výrobu a nátěry klempířských prvků. Výškové montážní práce jsou samozřejmostí. V kovovýrobě zajistíme výrobu ocelových konstrukcí, ...

Společnost Pštrosi.com vede svůj e-shop: -prachovky z pštrosího peří -náušnice s pštrosím peří -pštrosí vejce.

Zabývá se velkoobchodním, malobchodním a zásilkovým prodejem elektroinstalačního materiálu, svítidel a veškerých komponentů přímo i nepřímo souvisejících s oborem elektro. Téměř 80% nabízeného zboží na e-shopu je skladem a po obdržení objednávky do 10:00 hodin je zpravidla expedováno týž den. Doručení do 24 hodin přímo až k Vám do pohodlí Vašeho ...

Společnost AB ploty, s.r.o. provádí realizace plotů na klíč. Pletené pletivo, svařované pletivo. Průmyslové panely. Dřevěné ploty, hliníkové oplocení. Brány a branky, samonosné brány. Betonové ploty, podhrabové desky. Dřevoplast, sloupky a vzpěry. Doplňky a příslušenství.

Společnost OKNOX s.r.o. zajišťuje prodej a montáž: - plastových oken a dveří, okna a dveře - dřevěných oken a dveří - hliníkových oken a dveří - zimní zahrady - parapety - žaluzie a rolety.

Služby: -čalounické. Zakázková výroba: -nábytek.

Umělecký kovář. Kovovýroba, umělecké kovářství, sériová výroba: - užitné umění, mobiliář - drobná sériová kovářská výroba(stavební, mobiliář) - odpadkové koše, zahradní lavice, lavičky, krbové nářadí aj.(pouze kovářsky zpracované) - exteriérové práce, plastiky - ozdobné mříže - ploty - brány, branky - kování na dveře - bytové doplňky - ...

Výroba vzorků kolekce v oblasti clonící techniky: - rolety - plisované látky a duetové látky

Nábytek Frendl s.r.o.zabezpečuje na své prodejně ve Žďáru nad Sázavou prodej nábytku.

Prodej, montáže: - tepelná čerpadla - vzduch-voda, země-voda, vzduch-vzduch - klimatizace - Daikin, Sinclair, Haier, Gree. Zajistíme záruční i pozáruční servis.

Prodej, e-shop, maloobchod: -osvětlovací technika -svítidla nástěnná - stropní, venkovní -dětské osvětlení -koupelnová svítidla -stojanové lampy -vestavěné svítidlo -osvětlovací technika -lustry.

ArtexPolná, s.r.o.zajišťuje: Instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace apod.

VYLEN s.r.o.provozuje internetový obchod, eshop, prodej: - ochranné prvky stěn, pásy, npodložky a výstelky - interiérová dekorace (nástěnky, dekorace) - podlahové prvky (puzzle, podlaha) - sportovní vybavení: - fitness cvičební podložky - pěna pro tvorbu kostýmů Cosplay - reklamní produkty - pěnová loga, cedule, podsedáky...