Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
DENELL Trade s.r.o.
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Návrh, montáž, dovoz, prodej: -kuchyň, kychyňská linka -dovoz, montáž zdarma. Prodej: -stůl, stoly rozkládací, oválný, servírovací stolek -židle Abra nízká, vysoká, vysoká s područkami -matrace příliš měkká, tvrdá, s vhodnou tvrdostí -matrace pružinové, taštičkové, latexové, studené pěny, viscoelastické s pamětí, lamelové -rošty pevné, ...

Specializovaná prodejna: -kuchyně STELLA. Maloobchod, prodej: -sektorové kuchyně značky BLACK-RED-WHITE a TINS -výběr z 25 dezénů dvířek -poradenství a zpracování návrhu zdarma -úprava velikosti kuchyně na požadovaný rozměr -přeměření prostoru v bytě před dokončením návrhu -doprava a montáž zahrnuta v ceně ...

Dřevovýroba, prodej. Práce: -stavebně truhlářské okna dveře schody (schodiště) obklady podlahy -truhlářské zakázkový nábytek zahradní nábytek -restaurování nábytek.

Činnost: - elektromontáže, elektroinstalace - silnoproud, slaboproud - revize - hromosvody - dodávka a montáž sekční garážová vrata a příjezdové brány

Montáž: -rolety -markýzy -sítě proti hmyzu -těsnění -garážová vrata.

Zámečnictví. Výroba na zakázku: - ocelové konstrukce - vrata, branky - schodiště - zábradlí.

Výroba: -nábytek z laminodesek: -kancelářský nábytek -bytový nábytek -kuchyně -sektorové sestavy -psací stoly -zhotovení nábytku na zakázku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vyvařovací prošívané přikrývky a polštáře ze značkového 100% polyesterového dutého vlákna -duodeky -přikrývky prodloužené i dvojité šířky -dětské přikrývky -profilované polštáře k odlehčení krční páteře -nepropustné podložky pro malé děti a osoby v lékařské péči -univerzální cestovní přikrývky.

Truhlářství Výroba, montáž - kuchyňské linky - nábytek - plovoucí podlahy.

Montáž plastových oken a s tím související práce. Prodej a montáž - garážová vrata - solární kolektory - rolety - horizontální žaluzie - sítě proti hmyzu - plynoinstalatérské práce - topenářské práce Zednické práce Prodej a montáž - střešní okna

Vzorkový prodej: -povlečení damaškové bavlněné -ubrusy -ručníky -froté -vaflové -pracovní oděvy -sypkovina -ponožky -punčochy -textil -bytový textil -sklo, porcelán -drobné kuchyňské zboží -záclony -teplé deky -přehozy -televizní pytle -prošívané soupravy.

Prodej, zpracování: -zakázková dřevovýroba a zpracování dřeva -stavební řezivo, velkoobchd s řezivem, řezivo, trámy, krovy, střešní latě, -truhlářské řezivo, eurohranoly, dřevo, akát, šindel, -spárovka, altán, pergola, paraván, lázeňský sud, dřevěné výrobky, garážové stání, -ploty, plotovky, dětské pískoviště, psí bouda, -zahradní ...

Výroba: -obaly přepravní -bedny na brambory -prodejní stánky. Stavební truhlářství: -okna -dveře -doplňky -nábytek -obložení a obklady stěny, stropy.

Prodej, montáž, servis: -chladící boxy -klimatizace -průmyslové chlazení chladící vitríny -chladící a mrazící skříně -tepelná čerpadla.

Truhlářství, podlahářství -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Truhlářské práce - zakázková truhlářská výroba Výroba - kuchyně Výroba - skříně - stoly Výroba - dveře - eurookna

Výroba a servis - vrata výklopná, sekční, odsuvná do boku - brány posuvné, křídlové - pohony - závory

Služby: -truhlářské práce. Výroba: -nábytek -bytové doplňky -hračky ze dřeva

Maloobchod, prodej: -velké spotřebiče -malé spotřebiče -televizory -audio, video, DVD -mobilní telefony -svítidla -elektroinstalační materiál -el. nářadí a ruční -spojovací materiál Zdarma dovoz zakoupeného zboží s možností zapojení v bytě.

Vyrábíme klasické i atypické postele, palandy a patrové postele z masivu (BO). Dodáváme matrace do všech typů postelí. Doprava je po celé ČR zdarma. Výrobou kvalitních postelí, paland a patrových postelí se zabýváme již od roku 1992.

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče pro domácnost -bílá technika -audio, video -bojlery elektrické i kombinované -shop HALENS -nábytek -koberce -PVC.

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně a šatny -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -předsíňové sestavy. Služby: -pokládka plovoucích podlah -obložení schodů -montáž zárubní a dveří -renovace dveří.

Prodej a montáž systémů automatického otevírání: -garážová, průmyslová, rychloběžná vrata -protipožární dveře.

Služby: -zakázkové truhlářství -materiál masiv Návrh, výroba, montáž, prodej: -kuchyně na míru -eurookna a okna podle návrhu -vchodové i vnitřní dveře, zárubně -schody -obložení stropů -venkovní prvky -ploty, vrata.