FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -dveře venkovní a vnitřní -vestavné skříně -schodiště -sektorový nábytek -pergoly -balkóny -zahradní nábytek -vybavení restaurací, obchodů a penzionů -okna špaletová

A-typ truhlářství Lang - nabízíme zakázkovou výrobu dřevěných: oken, dveří, vrat, schodů, kuchyňských linek a nábytku. Zabýváme se rovněž restaurováním historického nábytku. Truhlářství se nachází v blízkosti města Pelhřimov.

Přerušeno od 06.01.2015 do 31.12.2025 Prodej - starožitný nábytek komody, skříně, stolky Prodej - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky Prodej - nábytek (sedací soupravy, skříně, komody, ...) - bytové doplňky

Truhlářství nábytkářství - stavební truhlářství Projekce - interiéry Nábytkářství od 21.10.2013 do 31.12.2023

Maloobchod, prodej: -nábytek -keramika. od 07.03.2012 do 31.12.2030

Truhlářství, podlahářství -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Truhlářské práce - zakázková truhlářská výroba Výroba - kuchyně Výroba - skříně - stoly Výroba - dveře - eurookna

Výroba a servis - vrata výklopná, sekční, odsuvná do boku - brány posuvné, křídlové - pohony - závory

Služby: -truhlářské práce. Výroba: -nábytek -bytové doplňky -hračky ze dřeva

Maloobchod, prodej: -velké spotřebiče -malé spotřebiče -televizory -audio, video, DVD -mobilní telefony -svítidla -elektroinstalační materiál -el. nářadí a ruční -spojovací materiál Zdarma dovoz zakoupeného zboží s možností zapojení v bytě.

Vyrábíme klasické i atypické postele, palandy a patrové postele z masivu (BO). Dodáváme matrace do všech typů postelí. Doprava je po celé ČR zdarma. Výrobou kvalitních postelí, paland a patrových postelí se zabýváme již od roku 1992.

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče pro domácnost -bílá technika -audio, video -bojlery elektrické i kombinované -shop HALENS -nábytek -koberce -PVC.

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně a šatny -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -předsíňové sestavy. Služby: -pokládka plovoucích podlah -obložení schodů -montáž zárubní a dveří -renovace dveří.

Prodej a montáž systémů automatického otevírání: -garážová, průmyslová, rychloběžná vrata -protipožární dveře.

Služby: -zakázkové truhlářství -materiál masiv Návrh, výroba, montáž, prodej: -kuchyně na míru -eurookna a okna podle návrhu -vchodové i vnitřní dveře, zárubně -schody -obložení stropů -venkovní prvky -ploty, vrata.

Prodej, servis: -domácí elektrospotřebiče.

Prodejna sítí EURONICS. Prodej: -značková elektronika LOEWE, YAMAHA, PANASONIC -elektrospotřebiče pro domácnost -nádobí značky TEFAL -osvětlovací tělesa -elektroinstalační materiál -náhradní díly na elektrické sporáky a automatické pračky -vysavače DYSON. Služby: -opravy, záruční a pozáruční servis -splátkový prodej ...

Zámečnictví, kovovýroba: -pásové dopravníky -lomené dopravníky -venkovní, vnitřní zábradlí -podlahové vpustě -domovní mříže -skříňky na uzávěry vody, plynu -brány.

Umělecké zámečnictví. Zakázková výroba-ozdobné ploty, brány, branky, zábradlí, mříže, schody, kovový nábytek. Nabídka 1500 položek-ozdobné polotovary, ploché, kroucené, ražené a válcované tyče, madla, luky, uzavřené profily, zámky, kliky, štítky, panty, regulované závěsy, pojezdy. Doprava pro celou ČR i SR.

Prodej, montáž, servis: -horizontální, vertikální žaluzie -markýzy -shrnovací dveře -zateplování fasád -polstrování dveří.

Zakázková truhlářská výroba, montáž a prodej: -masivní dřevo -atypické výrobky -výklady, portály, vchodová vrata, dveře -střešní okna SOLÁRA -zasklení -standardní dvojsklo -nadstandardně sklem POLAR k=1, 5 Wm-2K-1 -střešní okna tvaru a barev dle přání zákazníka -vhodné pro historické a památkové budovy ...

Bytový textil Maloobchod, prodej: -bytový textil -galanterní zboží.