Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Výroba ze dřeva: -okna -dveře -schodiště, schody -nábytek -stavební truhlářství. Nabízí: -ceny dle dohody -krátké dodací lhůty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, záruční a pozáruční servis: -vlastní výrobky -topenářská technika a materiál stacionární i závěsné kotle pro všechny druhy paliv VIADRUS G/NK, DAKON, PROTHERM, JUNKERS -plynová topidla, radiátory. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -instalatérský materiál -voda, kanalizace -sanitární technika -baterie ...

Ing. Šárka Mičková se zaměřuje na prodej dekorací, nábytku, textilu, nádob, váz, skla, keramiky a porcelánu.

Jiří Jaroš se zaměřuje na podlahářství, truhlářství, výrobu kuchyní a různého nábytku.

S nábytkem a bytovými doplňky z prodejny Nábytek NOVÝ BYT, kterou najdete ve Žďáru nad Sázavou v kraji Vysočina, vybavíte celou Vaši domácnost. Prodáváme veškerý bytový nábytek, jako jsou sedací soupravy, ložnice, postele, ale také skříně nebo kuchyně na míru.

Ladislav Březka se zaměřuje na zámečnictví a kovářství, výrobu bran a branek, přístřešků, schodišť, mříží a plotů.

Michal Řehoř se primárně zaměřuje na truhlářství, výrobu nábytku a podlahářství.

Pavel Sochor provádí opravy drobné elektroniky a zaměřuje se na ozvučení a osvětlení kulturních akcí.

Petr Babák se zaměřuje na prodej háčkovaných a pletených čepic, ponožek, polšťářků a medvídků.

Pro chalupáře, s.r.o. se zaměřuje na internetová prodej chalupářských výrobků, dekorace, nábytku, nádobí, osvětlení a mnoho dalšího.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Velkoobchod a maloobchod

Kamnářství Zámečnictví, nástrojářství

Prodej, montáž: -žaluzie, rolety, markýzy, těsnění. -střešní okna VELUX a ROTO, parapety -garážová vrata, zimní zahrady.

Dodávka - osvětlení Ozvučení

Dodávka a montáž - antény - satelity Montáž - osvětlení Prodej a servis - ozvučovací technika

Revize - požární klapky Servis - vzduchotechnická zařízení

Zdeněk Myslivec se zaměřuje na prodej kuchyňského nádobí, náčiní a domácích potřeb.

Servis - domácí spotřebiče

Provádí: -stavba, stavby kamen -kamna krbová, kachlová, kuchyňská.

Výroba, prodej: -keramické, hrnčířské zboží -užitková, ozdobná keramika -možná výroba na zakázku.

Prodej: - keramika - dekorativní bytové doplňky.

Montáž a servis: -žaluzie do všech typů oken, venkovní rolety, interiérové textilní roletky, sítě proti hmyzu, markýzy, doplňky do střešních oken VELUX, garážových vrat, bezpečnostních rolovacích mříží -čištění vertikálních textilních žaluzií -těsnění oken a dveří -prodej náhradních dílů.

Divize elektro: Oprava, prodej, montáž: -pračky -myčky -sporáky -vestavby -boilery. Oprava, elektroinstalace, údržba: -elektro. Divize software: -programové vybavení na platformách databáze Oracle -software engineering projektů automatizovaných skladů. Konzultační činnost v oblasti implementace a tuningu databazi Oracle.