Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
Široký sortiment bytového a kojeneckého textilu vám nabízí společnost JETEX - Michaela Plachá. Naše firma se zaměřuje na výrobu a prodej toho druhů zboží. V našem sortimentu naleznete deky, polštáře a přikrývky, prostěradla, pleny a tetra osušky, košilky, kojenecké soupravičky, ale i rukavičky. Vše si můžete prohlédnout v našem e-shopu.
JETEX - Michaela Plachá - bytový a kojenecký textil
DENELL Trade s.r.o.
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o.
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, trubky, lišty, kabelové žlaby, upevňovací materiál -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové ...

Společnost je certifikována dle ČSN EN ISO 9001:2001 Společnost je zapojená do systému EKO-KOM. Společnost je držitelem certifikátů EKOLAMP a Merit Concept A. Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, trubky, lišty, kabelové žlaby, upevňovací materiál ...

Dušan Mojžíš se zaměřuje na truhlářství, podlahářství a zakázkovou výrobu nábytku.

Libor Sedláček provozuje truhlářství, kde vyrábí nábytek z dýhovaných, masivních a laminotřískovaných desek. Nábytek vyrábí do kuchyní, obývacích a dětských pokojů a exteriéru.

Společnost LITAS, s.r.o. se zaměřuje na výrobu interiérového a exteriérového nábytku, na vybavení interiérů, čalounické práce a opravy a restaurování.

Pavel Hladík se zaměřuje na zakázkovou výrobu originálního nábytku z kvalitních materiálů, zákazníkům připravuje vizualizace a poskytuje poradenství.

Radek Tlustoš pracuje v oborech truhlářství a podlahářství, vyrábí nábytek na zakázku.

Ing. Lukáš Novotný se zaměřuje na návrh a výrobu nábytku, poradenství při volbě materiálu, konzultace při výběru dřezů a baterií a mnoho dalšího.

David Kubík se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiérového i exteriérového nábytku dle přání zákazníka.

Společnost LIGNO nábytek, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, předsíní, kuchyní, obývacích a dětských pokojů. Zajistí také výrobu kancelářského nábytku, dveří, pergol a mnoho dalšího. Provozovna: Pavlínov 103, Velké Meziříčí 594 01

Martin Janíček se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, nábytku do dětských a obývacích pokojů a kancelářkého vybavení.

Jiří Mach se zaměřuje na výrobu dřevěných postelí, oken, dveří, schodišť, kuchyní a mnoho dalšího.

Truhlářství Sněžné s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivního dřeva, společnost vyrábí dveře, okna, obklady, postele, schody a mnoho dalšího.

Společnost AB ploty, s.r.o. provádí realizace plotů na klíč. Pletené pletivo, svařované pletivo. Průmyslové panely. Dřevěné ploty, hliníkové oplocení. Brány a branky, samonosné brány. Betonové ploty, podhrabové desky. Dřevoplast, sloupky a vzpěry. Doplňky a příslušenství.

Společnost OKNOX s.r.o. zajišťuje prodej a montáž: - plastových oken a dveří, okna a dveře - dřevěných oken a dveří - hliníkových oken a dveří - zimní zahrady - parapety - žaluzie a rolety.

Nábytek Frendl s.r.o.zabezpečuje na své prodejně ve Žďáru nad Sázavou prodej nábytku.

VYLEN s.r.o.provozuje internetový obchod, eshop, prodej: - ochranné prvky stěn, pásy, npodložky a výstelky - interiérová dekorace (nástěnky, dekorace) - podlahové prvky (puzzle, podlaha) - sportovní vybavení: - fitness cvičební podložky - pěna pro tvorbu kostýmů Cosplay - reklamní produkty - pěnová loga, cedule, podsedáky...

Maloobchodní prodej, e-shop: - bytový textil, tapety, stínící systémy, záclony

Dodávka, montáž: -stavby pro rodinnou a bytovou výstavbu -přístavby, vestavby a rekonstrukce -subdodávky pro průmyslovou výstavbu -okna -parapety -rolety -sítě proti hmyzu -vrata -interiérové dveře -zárubňové dveře -plovoucí podlahy -stínící technika.

BDS-Truck, s.r.o. se zaměřuje na cejchování tachografů a pojištění vozidel.

Rodinná firma Jiří Sáblík - kovovýroba a zámečnictví se sídlem v Nových Dvorech v okrese Žďár nad Sázavou se již od roku 2001 zabývá výrobou a montáží ocelových vrat a branek, ocelových i nerezových zábradlí, schodišť, různých ocelových konstrukcí a prodejem vlastních výrobků. Jelikož nám velice záleží na povrchové úpravě, tak veškeré ...

Jiří Rychtecký provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje především na výrobu kuchyní a vestavěných skříní, poradí si ale i s nábytkem do předsíní, obývacích pokojů, posuvnými dveřmi a s kováním.

Ladislav Hladík sse zaměřuje na montáže a opravy vodoinstalací a sanity, instalaci vodoměrů, montáže a servis tepelných rozvodů a prodává tepelná čerpadla, kotle a klimatizace.

Oldřich Caha se zaměřuje na montáže a revize elektroinstalací, instalaci garážových vrat a bránových pohonů.