FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Výroba: -nábytek na zakázku: -kuchyně včetně zaměření a návrhu -příslušenství pro kuchyně -kancelářský nábytek -skříně, postele.

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyně -obývací pokoje -ložnice -koupelny -schodiště -vestavěné skříně -dveře.

Truhlářství, výroba nábytku: - interiérový a kancelářský nábytek - dětské pokoje - ložnice - obývací pokoje - vestavěné skříně - kuchyně - kanceláře - hotely - kuchyňské linky.

Zakázková výroba, prodej: - dřevěné didaktické hračky a hry z bukového dřeva a v přírodním provedení: - didaktické hry pro mateřské školy - dekorační předměty - květiny, ptáčci, ryby, vánoční motivy, jarní motivy - drobné výrobky, bytové doplňky z bukového dřeva - dřevěné pomůcky pro rozvoj smyslového vnímání pro děti i pro ...

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek pro interiéry i exteriéry -dřevěné doplňky, včetně kombinace s kovem, sklem či nerezem -okna -schody, schodiště. Práce: -povrchové úpravy - barvení, lakování.

Naše firma se zabývá výrobou dřevěných EUROOKEN-dvojsklo i trojsklo, kastlových (špaletových) oken vč. ozdobných prvků na památkové budovy, vchodových EURODVEŘÍ, interiérových obložkových dveří, dřevěných garážových vrat, zimních zahrad a všestrannou zakázkovou výrobou z masivu. Zdarma a rádi Vám zpracujeme cenovou nabídku. Naše firma je ...

Výroba: -stavebně truhlářská -stolařská. Výroba, montáž, prodej: -nábytek: -atypický -kuchyně -obývací stěny -kancelářský -dětský -stoly -selský mábytek z masivu -stavební stolařství: -schody, okna (atypická), dveře, zárubně.

Kovovýroba, výroba, servis: - tobogány - skluzavky - vodní atrakce. Zakázková zámečnická výroba: - ocelová schodiště, konstrukce - zábradlí, žebříky, ocelová okna, vrata, ploty, mříže - palety - kontejnery. Laserové řezání plechů formát 1500x3000, - síla ocel max 12mm - síla nerez max 6mm.

Montáž, opravy a servis klimatizačních jednotek typu split, multisplit a VRF. Dále provádíme servis a montáž tepelných čerpadel vzduch-voda a rekuperačních jednotek. Samozřejmostí je i pravidelná revizní kontrola nařízená vládou-, , revize úniku chladiv´´ v chladícím okruhu s regulovanými látkami a F-plyny všech kategorií. Jednou z našich mnoha ...

Výroba: -nábytek na míru -kancelářský nábytek -vybavení pro školky a školy

Výroba: -atypický nábytek na míru -nábytek pro školky a školy -kancelářský nábytek

Realizujeme kompletní interiérový LED systém osvětlení: -návrhy, projekty, vlastní vývoj a výroba. Specializujeme se na dekorativní i plnohodnotné osvětlení. Stavíme atypické sádrokartonové stropní podhledy. Jako jediná firma v ČR vyrábíme kompletní LED svítidla, samostatné LED pásy a LED trubičky v cca 400 kombinacích délek, barev a svítivosti.

Projekce, prodej, servis a montáž značkové klimatizace FUJITSU, LG, Sinclair a další. Montáže do bytu, rodinného domu, kanceláře, firmy, výrobní haly, restaurace. Další obory: - kamerové systémy - zabezpečovací a docházkové systémy - videotelefony. Na trhu působíme od roku 1993.

Umělecké kovářství: - brány - adventní svícny - vánoční stojánky pro stromečky - ploty, zábradlí, točité schody. Zámečnické práce. Kovářské práce. Dodávka: - malá zemědělská mechanizace.

Stavební zámečnictví: -pro BYDLENÍ A PODNIKÁNI: -kompletní finalizace vstupních prostor -atypické zámečnické konstrukce -komplexní rekonstrukce vchodů a společných prostor bytových domů -výroba a montáž lexanových zástřešků, zábradlí a ostatních kovových konstrukcí ve všech variantách povrchových úprav ...

Výroba, dodávka, prodej: -pletivo, okrasné pletivo, šestihranné -drát: -napínací, vázací, pozinkovaný, potažený PVC -sloupky -brány, branky: -pozinkované, komaxitové -mobilní dílce. Prodejna: -Boršice 439, tel.:572501211.

Maloobchod, e-shop: -železářství -sklo-porcelán -kuchyňské potřeby -šicí stroje -sanitární keramika -materiál: -vodoinstalační -kovo -nástroje -nářadí -spotřební elektronika -jízdnní kola -elektrospotřebiče pro domácnost. Servis zajištěn. Rozvoz zboží zdarma.

Výroba: - žaluziová síta - prvky pro vzduchotechniku. Práce, služby: -řezání plazmou, kyslíkem na CNC stroji -ohraňování -ohýbání -stříhání.

Maloobchod,prodej: -svítidel (svítidla,světla).

Truhlářství, podlahářství. Dřevařská výroba: -zahradní domky, pergoly -zahradní nábytek -pokládka dřevěných a plovoucích podlah -kuchyňské linky, obývací stěny, vestavěné skříně -výroba a montáž schodišť - samonosné, s betonovým podkladem, železné konstrukce -dřevěné zárubně, dveře, posuvné dveře, vrata.

Truhlářství. Truhlářské práce. Truhlářská výroba na zakázku: -interiérový nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -vestavěné skříně s posuvnými dveřmi -ložnice -předsíně -dětské pokoje...

Prodej, montáž, servis: -dřevěná okna -plastová okna Rehau -eurookna profil: 68, IV 78, 80 -vstupní dveře -parapety vnitřní a vnější -žaluzie: -do plastových oken -do eurooken -vnitřní horizontální, vertikální -venkovní.

Truhlářství, podlahářství. Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňský nábytek - obývací a dětské pokoje - koupelnový nábytek - ložnice, postele - skříně - kancelářský nábytek - vybavení prodejen a restaurací.

V koupelnovém studiu VLK koupelny naleznete kompletní vybavení koupelen pro muže i ženy. Navrhneme a zrealizujeme Vám koupelnu přesně dle vašich představ, najdeme pro Vás cenově vyhovující řešení a kvalifikovaně Vám poradíme a pomůžeme. Návrhy, realizace, prodej, koupelnové studio: -kompletní vybavení koupelen -kompletní realizace ...