FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Kamnářství. Realizace: - kachlová kamna - kuchyňské kachlové sporáky - venkovní krby, grily, udírny - repliky kamen. Repasování, repase: - starých kachlových kamen.

Výroba, šití, velkoobchod, prodej: - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky - veškerý sortiment i na zakázku - drogerie - bytový textil a lůžkoviny - obuv.

Prodej LED osvětlení: -veřejné LED osvětlení cest a komunikací -LED svítidla / kancelářská / reflektory -LED panely kulaté, obdélníkové, čtvercové -LED lišty – LED pásky -diody COB 5W, 10W, 20W -zdroje pro LED MeanWell, Vossloh Schwabe, OSRAM OT FIT, Highperfection. Přestavby na LED svítidla.

Výroba, prodej: - kuchyňské linky na zakázku, kuchyně: - masiv-kaštan, olše, třešeň, dub - fólie - lakované - koupelnový nábytek Prodej: - elektrospotřebiče AEG, Electrolux, Zanussi, Bosch, Siemens, Whirlpool, Fagor - kuchyňská technika, doplňky France, Blanco: - dřezy, vodovodní baterie: - nerez, umělý kámen - ...

Krbové obestavby: - krby vnitřní a venkovní. Rekonstrukce bytových jader.

Internetový obchod, eshop, prodej: - hračky, hry, stavebnice - kreatovní tvoření, puzzle - školní potřeby - dárky - šperky - sportovní potřeby - bytový textil - dům a bydlení - káva .

Eshop. Prodej: -povlečení -nábytek -bytový textil -domácí potřeby -hobby potřeby -vybavení dětského pokoje, povlečení, hračky -zahradnické potřeby.

Zařízení pro obchody, restaurace a komerční interiéry. Výroba, dodávka interiérů na klíč. Působíme nejen v ČR, ale po celé Evropě.

Výroba, prodej: -vratové techniky -sekční garážová vrata -privátní a průmyslová vrata -pohony vrat.

Zakázková výroba: - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek pro školy, školky a dětské domovy - dětský nábytek - židle, stoly, kadeřníky, nábytkové sestavy, šatnové bloky, ...

Maloobchod, prodej: -bytový textil: -peřiny, polštáře, prostěradla -ložní povlečení krep, bavlna, flanel -ručníky, utěrky -teflonové ubrusy -záclony, závěsy -dekorační látky.

Naše dlouholetá společnost se zabývá návrhy, výrobou a montáží konstrukcí a výrobků převážně kovového charakteru včetně renovací. Pracujeme po celé ČR. Pracujeme jak s běžnou ocelí, mědí, nerezí, mosazí, tak i se sklem, plexisklem, lexanem, tahokovem, pozinkem, komaxitem, PVC a jiným materiálem. Snažíme se navrhovat a zhotovovat jak běžné ...

Vývoj, výroba: - výškově nastavitelných stolů na elektrický pohon: - kancelářské stoly - montážní stoly - dětské stoly.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - průmyslové i domovní spínače a zásuvky - modulové přístroje, proudové chrániče - motorové spouštěče - zemnící materiál - svítidla - světelné zdroje - baterie.

Prodej, dodávka, montáže, instalace: -plastová okna a plastové dveře FenStar z 4 - 6-ti komorových profilů -garážová vrata Trido -dřevěná eurookna HON -hliníková okna a dveře.

Výroba - mříže - krbové nářadí - kovové interiérové doplňky - nábytkové kování Kovovýroba - oplocení Kovářské práce

Truhlářství a stolařství. Výroba: - bytový nábytek.

Komplexní stavební práce. Prodej, montáže: -obklady a dlažby -kompletní vybavení pro koupelny a bytová jádra -sanitární keramika -sádrokartony, sádrokartonové příčky a podhledy -zateplovací systémy, zateplení fasády -lepidla, temely. Maloobchod, prodej: -nářadí -ochranné pracovní pomůcky -stavební ...

Společnost TOPOS - T s.r.o. Staré Město nabízí kusový prodej čalouněného nábytku a kuchyně převážně od českých výrobců. V sortimentu máme obývací pokoje, stěny, sedací soupravy, postele, stoly, židle a další bytový nábytek. Vyrábíme i kvalitní český nábytek na míru. Díky spolupráci s bytovým designem dodáme i návrhy a zrealizujeme kompletní ...

Společnost ON LEAD CZ s.r.o. je největší prodejna a eshop se specializací na židle, křesla v regionu Zlínský kraj. Prodej zaměřen na dětské rostoucí židle a stoly, jídelní, barové, kancelářské, jednací židle a také laboratorní, dílenské, zdravotní židle - zdravé balanční sezení. Poskytujeme i servis na námi prodávané výrobky. Prodejna Staré ...

Zámečnictví. Kovovýroba: - brány, vrata, dveře - regály - schodiště - zábradlí - nájezdy na vozík.

Konstrukce, výroba, prodej - atypická svítidla, osvětlení a světelná technika - elektrická svítidla - světelná reklama - světelné zdroje.

Montáž: - ploty, oplocení - brány, branky