FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - mobilní klimatizace - odvlhčovače, vysoušeče. Značky: - Mitsubishi, Sinclair, Daikin a LG. Zajišťujeme služby pro Zlín, Brno, Moravu.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - sušáky prádla, okenní síťky, hrnce, pekáče, nádobí z varného skla Simax, demižony - elektroinstalační materiál - textilní galanterie.

Dodávka, instalace: - rekuperační jednotky - klimatizace.

Dodavatel osvětlení. Světelné výpočty, návrhy osvětlení. Sklad, výdejní místo: - Zlín, J.A. Bati 5542 - Areál Svit, 42. Budova.

Maloobchod, prodej: - ovčí produkty - výrobky z ovčí vlny - bylinné balzámy - výrobky z konopí Velkoobchodní prodej, sklad: - letiště 1578, 765 02 Otrokovice tel.: 603164910.

-kuchyně -interiérový nábytek -sedací soupravy. Prodejny: -Valašské Klobouky, Čs.armády 307 tel.: 577310999.

Velkoobchod, prodej: - kompletní vybavení koupelen (vany, sprchové kouty, vaničky, umyvadla, vodovodní baterie, obklady, dlažby, bidety, klozety, pisoáry) - koupelnové doplňky (zrcadla, poličky, držáky, koupelnový nábytek) - sanitární technika (systémy pro sanitární instalace GEBERIT, odpady, sifony, ohřívače, hygienický ...

Výroba paletového nábytku na zakázku.

Služby: - kominík, kominictví. Výroba: - kachlová kamna.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kovový nábytek -archivační nábytek -dílenský nábytek -kancelářské -šatníky -kartotéky, lístkovnice -výkresové skříně Přímý dovozce: -nábytek KODRETA: -chromovaný sedací nábytek

Maloobchod, prodej, eshop: -bytový textil: -polštáře, peřiny -prostěradla -povlečení krep, bavlna, flanel -povlaky -ručníky, utěrky -teflonové ubrusy -záclony -dekorační látky.

Truhlářství František Kedra sídlící v okrese Zlín se převážně zabývá výrobou atypických stolařských výrobků. Provádíme kompletní stolařskou výrobu pro interiéry, a to jak z lepených materiálů (lamino apod.), tak z masivu a na objednávku vyrábíme také exteriérové prvky (pergoly, zábradlí, vrata, ...). Snažíme se o maximální kvalitu výrobků i o ...

Akvarel, malba a digitální grafické práce: - semináře - obrazy na prodej - tvorba na zakázku.

Distributor, prodejce výrobků značky SANITY SWISS pro Českou a Slovenskou republiku: - sprchové kouty, vaničky - vany z mramoru - vodovodních baterie - sprchovací sety.

Zastoupení dánské firmy DEVI. Dodávka, prodej, montáže, instalace: -elektrické podlahové vytápění -tepelné čerpadla vzduch-vzduch -klimatizace. Projektování, dodávka, montáže: -měření a regulace MaR, měřící a regulační systémy HONEYWELL -zabezpečovací systémy -protipožární systémy.

Galerie koupelen. Maloobchod, prodej: -zařízení pro koupelny -dlažby -obklady -vany, sprchy Návrh, rekonstrukce: -koupelny -bytová jádra.

Truhlářství, stavební práce a pila Zakázková dřevovýroba: -dveře -interiérový i exteriérový nábytek -kuchyňské linky -altány, pergoly, přístřešky -dřevěné obklady -schody, schodiště -ploty, treláže. Pořez kulatiny. Prodej řeziva.

Kompletní realizace vnitřních a venkovních krbů, od návrhu po samotnou stavbu. Dále provádíme stavbu a instalaci krbových a kachlových kamen a sporáků. V našem e-shopu si můžete prohlédnout či zakoupit krbové vložky, krbová a kachlová kamna od prověřených výrobců Spartherm (Německo) a Romotop (ČR).

Výroba, šití, prodej: - polštářky - bylinkové polštáře - kapsáře - obaly na kapesníčky. - ručníky, osušky se jménem.

Truhlářství a stolářství: - zakázková výroba nábytku.

Maloobchod, prodej: - moderní obrazy a tisky na plátně - bytový textil - moderní i stylové dekorace - dárkové zboží - ubrusy, přehozy - sezónní dekorace - tašky Reisenthel - dárková kosmetika.

Výroba, montáže: -chladírenské, mrazírenské dveře (do -50°C) - izolované dveře do vytápěných nebo vychlazovaných prostor: -jednokřídlé, dvoukřídlové, posuvné v různých sílách izolací a druhů těsnění -s povrchem z pozinkovaného plechu síly 0, 5 mm lakovaným barvou s potravinářským atestem nebo z nerezového plechu síly 0, 5 mm ...

Oděvy: - pracovní oděvy a obuv do: - zdravotnictví, restaurací, pro potravinářství, úklid, pro pečovatelky - ložní povlečení, froté prostěradel, ručníků, utěrek, fleesové oděvy. Poskytujeme náhradní plnění.

Hodinový manžel. Služby: - drobné opravy a práce v domácnosti - montáž nábytku a elektrických spotřebičů - malířské a natěračské práce - drobné instalatérské práce, zednické práce - venkovní práce v okolí domu. Úklid. Doprava a stěhování. Zapůjčení přívěsných vozíků.