FARYJO s.r.o.
Martin Daněk
ADEX LM s.r.o.
IKTUS, s. r. o.
Tyros Loading Systems CZ s.r.o.

Vybavte svou domácnost kvalitním nábytkem v podobě sedacích souprav, postelí, stolů, židlí, kuchyňské linky, pracovního stolu a podobně. Vybavte ji též interiérovým textilem, tedy záclonami, koberci a závěsy, okny, žaluziemi a dalšími bytovými doplňky.

BURNING TECHNOLOGY a.s.
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. je ryze českým výrobcem krbových kamen a krbových vložek značky AmbiFire. Firma se věnuje současně vývoji i montáži. Celý sortiment AmbiFire splňuje nejpřísnější světové emisní normy. Teplo do vašeho domova přináší již od roku 2017. Objednávat můžete z pohodlí domova přes internetové stránky a dopravu získáte ...
BURNING TECHNOLOGY a.s.
Maloobchod, prodej, montáž, oprava, opravy, servis: -průmyslová vrata HORMANN -garážová vrata HORMANN -pohony a motory pro průmyslové a garážové brány a vrata.

Dokončovací stavební práce. Prodej, dodávka, montáž:oplocení a ploty na klíč, kované ploty - sekční garážová, rolovací, protipožární, průmyslová vrata - brány vjezdové posuvné, křídlové včetně automatizace - předokenní rolety, žaluzie, sítě.

Stolařství, truhlářství, návrhy interiérů, výroba a prodej: -nábytek na míru: -kuchyňské linky, kuchyně -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -ložnicový nábytek.

Stolařství, stolárna. Rekonstrukce: - historický nábytek Projekce, návrhy, realizace, nábytek na míru: - kanceláře, zasedací místnosti, haly - vybavení restaurací, hotelů - srubové venkovní sauny - bytová část - kancelářské prostory - ateliéry - pergoly, zahradní nábytek.

Maloobchod, prodej: -nábytek -bytové doplňky -koberce -veškeré bytové zařízení: -čalouněné soupravy - klasické, na míru -dětské nábytkové sestavy -kuchyňské kouty -židle, židlí. Zakázková výroba, dřevovýroba: -nábytku na míru -zařízení interiéru na míru. Stolařství, truhlářství.

Truhlářství KARAL. Stolařství. Práce: - truhlářské - stolařské. Výroba, montáž: - nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - dětský nábytek - kuchyňské linky - schody a zábradlí.

Práce: - truhlářské, stolařské. Výroba: - dřevěný nábytek - kuchyňské linky - ložnice - obývací stěny - vestavěné skříně - schodiště - dveře.

Specializovaný internetový obchod s designovými samozavlažovacími květináči LECHUZA. Máme nejnižší ceny na našem trhu a veškeré zboží skladem. K dodání do 48 hodin.

Koupelnové studio Kompletní dodávka, prodej: - obkladů, dlažeb a sanitární techniky určené pro vybavení koupelen rodinných domů, bytů a komerčních objektů, koupelnové a sprchové baterie Rekonstrukce, realizace a návrhy koupelen

Výroba, stolařství: - pergoly - altány - stání pro auta - balkónové zábradlí - schody a interiérové zábradlí - dveře vnitřní i vchodové - bytové doplňky Prodej: - palubky - OSB a QSB desky Prodej, montáž: - polykarbonát www.pizurplast.cz

Prodejna nábytku: -židle -židlová křesla -jídelní stoly -čalouněná křesla -stojanové věšáky -dětský nábytek.

Prodej, montáž, servis: -dřevěná okna -plastová okna Rehau -eurookna profil: 68, IV 78, 80 -vstupní dveře -parapety vnitřní a vnější -žaluzie: -do plastových oken -do eurooken -vnitřní horizontální, vertikální -venkovní.

Zdravé spaní. Maloobchod, prodej: - ložnice - postele - pohovky - selský masivní nábytek - sedací soupravy - křesla - obývací stěny - dětské pokoje a doplňky - kancelářské židle - židle - stoly a stolky - jídelní sety - skříně. Výdejní místo pro osobní odběr: - Zlín, Vavrečkova 7029 - budova 44 tel.:727801655.

Interier centrum: - realizace a návrhy interiérů - typizovaný i atypický bytový nábytek - kuchyně - obývací stěny - vestavěné skříně. Stolařství, truhlářství.

Stavba krbů a kamen - specisté na sortiment firmy Hoxter. Kachlová kamna. Prodej: - krbové sestavy - akumulační, konvekční krby - krbových kamen - krbových vložek - sortiment potřebný k výstavbě krbů a kamen. Sídlo, fakturační adresa: - Zín-Štípa 76314, Mariánské náměstí 677.

Klima Zlín: -klimatizace -tepelná čerpadla -elektroinstalace -kamerové systémy -silnoprou, slaboproud -centrální vysavače.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV.

Jsme česká firma zabývající se prodejem a výrobou výrobků z ovčí vlny Merino a přírodních materiálů. V našem eshopu naleznete termo prádlo, papuče, vesty, ledvinové pásy, vlněné ponožky Merino, přikrývky, polštáře, deky, vše z Merino vlny, dále pak rozkládací polštářky, masti z konopí a mnoho dalších výrobku z ovčí vlny a přírodního materiálu. ...

Ing. Michal Hádlík se zabývá importem sušených, umělých květin a dekorací již řadu let. Svým zákazníkům se snažíme nabídnout ty nejlepší ceny na trhu. Prodej sušených, umělých květin a dekorací prostřednictvím on-line obchodu. Prodej, e-shop: - sušené květiny - umělé květiny - aranžerský materiál - dekorace - organzy - dekorační ...

Výroba konstrukcí rámů. Zámečnické práce: -svařování hliníku metodou tig-wig - výroba posuvných samonosných bran, konstrukcí a rámů. Opravy dílů z hliníkových a hořčíkových slitin..

Provádíme veškeré čalounické práce, zakázkové i sériové čalounění. Specializujeme se na židle, křesla, sedací soupravy, sofa, starožitný nábytek - restaurování včetně stolařských prací. Výroba na míru: sedací soupravy, křesla, matrace, plachty a taburety. Nabízíme autočalounictví - autosedáky, výplně dveří, autoveteráni.

E-shop, internetový obchod: - www.darky4u.cz - dětského, dámského a pánského oblečení - bytový textil - rybářské a myslivecké potřeby - hasičské zboží

Zámečnictví, kovářství. Práce: -zámečnické -kovářské -umělecké kování. Zakázková výroba, kovovýroba: -zábradlí, mříže, ploty -brány -krbové mřížky, nářadí -svícny. Kutí, ostření: -motyky -sekáče -sekyry.

Matrace, postele, rošty pro nejlepší spaní včetně poradenství: - matrace, polštáře, přikrývky pro alergiky a astmatiky, pro seniory, pěnové matrace, latexové matrace, pružinové matrace, matrace pro děti, zdravotní matrace a antidekubitní matrace, podložky na matrace - postele dřevěné, luxusní z Eko kůže, moderní postele z lamina, smrkové, ...