Rolety, žaluzie a markýzy jsou stínící prvky, které zajišťují soukromí, chrání před nežádoucími paprsky, zkrášlují interiéry i exteriéry a brání únikům tepla. Venkovní i vnitřní žaluzie a rolety se dodávají na různé tvary oken. Možnost výběru z více barev.

ČERNÍK s.r.o. - stínící technika všeho druhu
Kvalitní stínící techniku od výrobce, společnosti Climax, dodá společnost ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Kvalitní stínění zachytí sluneční paprsky, tím reguluje nejen osvětlení v místnosti, ale i teplo a hluk. Najdete u nás jak venkovní žaluzie, předokenní rolety, markýzy a clony i vnitřní stínění. Máme stovky realizací a spokojených zákazníků, ...
ČERNÍK s.r.o. - stínící technika všeho druhu
Plastikářská výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken a dveře, dveří vchodové i balkónové -zaměření, konzultace a zpracování cenových nabídek zdarma -využíváme naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kování firmy WINKHAUS -dodáváme i doplňky -parapety, žaluzie, sítě, síť proti ...

Výroba, prodej: - vnitřní stínění - venkovní stínění - látkové rolety - markýzy - sítě proti hmyzu.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - rolety, žaluzie, sítě - garážová vrata - ploty dřevěné, plastové, hliníkové

Výroba, prodej: - vnitřní a venkovní parapetní desky - dveřní výplně. Prodej: - okenní sušáky na prádlo.

Tomáš Suttý prodává: - okenní technika - stínící technika - garážová vrata - sítě proti hmyzu.

Prodej: -žaluzie -sítě -rolety -shrnovací dveře -markýzy -plovoucí podlahy -sádrokartony. Řemeslo, práce: - malířské práce.

Prodej, montáž - plastová okna a dveře - dřevěná okna a dveře - hliníková okna a dveře - žaluzie - parapety - sítě proti hmyzu - rolety.

Dodávka, montáž, prodej: - brány (jednokřídlové, dvoukřídlové, posuvné, samonosné) - vrata (sekční, výklopná, rolovací) - markýzy, předokenní rolety, žaluzie, stínící technika - sítě proti hmyzu na okna a dveře.

Výroba, montáž: - stínící technika - rolety - žaluzie - markýzy Výroba, prodej: - čistící kosmetika Služby: - servis a revize zdvihacích zařízení - programování CNC strojů - tvorba technických výkresů Obchodovat se zemědělskými komoditami.

Montáž: - dřevěná, plastová, hliníková okna a dveře - garážová vrata - žaluzie, rolety - sítě proti hmyzu

Dekoratérské studio: Naše firma nabízí v oblasti dekoratérské služby. - poradenství a zaměření přímo ve Vašem interiéru - prodej tapet z katalogů - montáž i demontáž garnýží, tyčí a kolejniček - prodej, montáž rolet a žaluzií - šití záclon a závěsů, ubrusů, prostírání a dalších doplňků do interiéru -čalounické práce včetně restaurování ...

Dodávka, montáž, oprava, servis: - plastová okna, dveře - rolety, žaluzie - parapety - sítě - garážová vrata

Zakázková výroba plastových oken a dveří. Zimní zahrady. Dodávka dřevěných oken a dveří. Interiérové dveře. Garážová vrata. Žaluzie a stínící technika, markýzy, sítě proti hmyzu. Demontáže, montáže, začištění, likvidace. Projektová činnost, poradenství v souvislosti se zakázkou.

Vratová a stínící technika - prodej, montáž, servis - posuvné a křídlové brány, vrata, závory - venkovní a vniřní žaluzie - markýzy, rolety, plissé, japonské stěny.

Montáž: - plastová okna, dveře - parapety - žaluzie - garážová vrata.

Prodej, montáž: - dřevěná, plastová, hliníková okna a dveře - zimní zahrady - garážová vrata - sítě proti hmyzu - žaluzie

Naší hlavní činností je dodávka a montáž oken a dveří. Můžeme se pochlubit dodávkou těch nejkvalitnějších výrobků. Namontujeme Vám i stínící techniku - žaluzie, rolety, markýzy. Zajistíme také veškerý odborný servis i po uplynutí záruky. Dodávka, montáž: -dřevěná eurookna - izolační dvojskla a trojskla TWW, Eurookna, Hon -dřevohliníková ...

Vzduchotechnika z plastů: -atypické tvarovky -digestoře a odsávací zákryty -ventilátory -oblouky, kolena -hadice -žaluzie.

Realizace bytových a nebytových interiérů. Nabízíme Vám dodání materiálu a jeho následnou odbornou montáž: - stínící technika - dveře, zárubně - podlahy - schody.

Výroba kovaných plotů, bran, zábradlí. Prodej - plastová okna - žaluzie - sítě do oken - interiérové dveře - střešní krytina - krby, kachlová kamna.

Výroba a prodej: - plastová okna a dveře - střešní okna - interiérové žaluzie.

Maloobchod, prodej: - bytový textil - závěsy - stínící technika Krejčovství: - úprava záclon, závěsů - zakázkové šití - úprava, oprava oděvů.

Prodej a montáž - stínící technika - dekorativní technika - venkovní i vnitřní stínění.

Dodávka, montáž: - stínící technika - okenní dekorace - rolety - žaluzie - závěsy, záclony - baldachýny.

Montáž a oprava: - žaluzie - těsnění oken a dveří. - seřízení plastových oken s opravou - údržba bytů a rod domů Chov: - ovce. Prodej: - vlněné přikrývky (přikrývky z ovčí vlny) - jehněčí maso Práce: - práce s údržbou ohrad - údržba a stavby pro chovatele - pomoc při sezoních pracích