Rolety, žaluzie a markýzy jsou stínící prvky, které zajišťují soukromí, chrání před nežádoucími paprsky, zkrášlují interiéry i exteriéry a brání únikům tepla. Venkovní i vnitřní žaluzie a rolety se dodávají na různé tvary oken. Možnost výběru z více barev.

ČERNÍK s.r.o. - stínící technika všeho druhu
Kvalitní stínící techniku od výrobce, společnosti Climax, dodá společnost ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Kvalitní stínění zachytí sluneční paprsky, tím reguluje nejen osvětlení v místnosti, ale i teplo a hluk. Najdete u nás jak venkovní žaluzie, předokenní rolety, markýzy a clony i vnitřní stínění. Máme stovky realizací a spokojených zákazníků, ...
ČERNÍK s.r.o. - stínící technika všeho druhu
Výroba, montáž: -vchodové dveře -vchodové sestavy -lamelové dveře -sluneční markýzy -plastová okna -rolety -okenní žaluzie (vnitřní, venkovní) -síta proti hmyzu -balkonové dveře (otvírané, posuvné) -zimní zahrady. Vše včetně montáže do stavby.

Montáž, servis, opravy, rozpočty, prodej: - silikonové těsnění do oken a dveří - sítě proti hmyzu - tepelná izolace - protihluková izolace - technologie zafrézování do drážek - žaluzie vertikální i horizontální - venkovní žaluzie - venkovní rolety - žaluzie hliníkové, textilní, plastové PVC - markýzy - fóliové, látkové ...

Prodej: -stínící technika -garážová technika -rolety -mříže -brány -vrata. Další Provozovna: Čestlice u Prahy 251 01 Okružní 169. Tel./Fax. 272 680 965.

Prodej, dodávka, servis: - okna - dřevěná, plastová - parapety - sítě proti hmyzu - žaluzie.

Zabýváme se převážně montážemi stínící techniky.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna - horizontální žaluzie - vertikální žaluzie - montáž žaluzií do 24 hodin - venkovní předokenní a nadokenní rolety - látkové roletky, stínící technika - garážová vrata - průmyslová vrata (rolovací, sekční) - automatické brány, pohony bran - markýzy - sítě proti hmyzu na okna a ...

Zaměření, výroba, prodej, montáž, servis, poradenství: -vertikální a horizontální žaluzie (interiérové) -venkovní(exteriérové) žaluzie Bohemiaflex -předokenní rolety (rolády) MINIROL zlepšují bezpečnostní hledisko objektu i pro velmi atypická okna -markýzy s kloubovými nebo výklopnými rameny, kazetové horizontální markýzy ...

Prodej a montáž: -žaluzie a rolety -lamelové dveře -kancelářský nábytek -koberce a lina -sádrokarton a podhledy -interiérové nástřiky -stropní kazety -korek -parketové a plovoucí podlahy.

Okna, dveře, vrata: - plastová okna - vnitřní, vstupní, bezpečnostní dveře - parapety - garážová, průmyslová vrata - žaluzie, sítě proti hmyzu.

Nabídka: - plastová okna - plastové dveře - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu - venkovní rolety - garážová vrata - zimní zahrady. Činnost: - demontáž starých oken - montáž nových oken - zednické začištění - likvidace starých oken - zaměření - výroba - kompletní servis.

Prodej: -záclonové tyče, garnyže, rolety -bytový textil.

Prodej, výroba, montáž: -garážová vrata -rolovací mříže -markýzy -rolety -žaluzie.

Podlahové lišty a profily, podlahové izolace, lišty k obkladům a dlažbě, podlahy dřevěné a laminátové, garnyže, rolety, termofólie, stropní lišty, stropní a stěnové dekorace.

Prodej, montáž a servis žaluzií, rolet a protihmyzových sítí.

Prodej, montáž: - žaluzie - horizontální, vertikální, dřevěné - silikonové těsnění oken a dveří - rolety.

Činnost: - zasklívání lodžií-OPTIMI, GLASA - zasklívání teras-GLASA - markýzy-STOBAG

Prodej, montáž: - plastové okna - dveře AVANTGARDE - plastové střešní okna SKYLINE - vchodové kovové dveře s dekory - střešní výlezy, žaluzie.

Realizace interiérů a exteriérů. Prodej: - žaluzie - plovoucí podlahy - vestavěné skříně - předokenní rolety a vrata - textilní rolety a markýzy - záclonové vodiče a garnýže - shrnovací lamelové dveře - prosklené lodžie - okenní a dveřní sítě proti hmyzu.

-Předokenní rolety -Venkovní žaluzie -Venkovní markýzy -Horizontální žaluzie -Vertikální žaluzie -Plisé žaluzie -Látkové rolety -Římské rolety -Screenové rolety -Bambusové rolety -Svislé clony -Rolety do střešních oken -Rolety Sunstop -Sítě proti hmyzu -Žaluzie do střešních oken -Japonské stěny -Vnitřní dřevěné ...

Prodej, dodávka a montáž: -žaluzie do všech typů oken -horizontální -vertikální (interiérové) -látkové -venkovní žaluzie, rolety -sítě proti hmyzu -hliníkové těsnění do oken i dveří. -náhradní díly -garážová vrata -balkónové markýzy -shrnovací dveře. Služby: -záruční i pozáruční servis -oprava všech žaluzií a ...

Prodej stínící techniky Dodávka komponentů pro žaluzie

Prodej, dodávka, montáž: - plastová okna a dveře, dřevěná eurookna a dveře - parapety, žaluzie, sítě, rolety a další příslušenství - okna bez olova.

Vnitřní parapety: - plastové, dřevěné, dřevotřískové. Venkovní parapety: - hlinikové tažené a ohýbané, měděné, pozinkované, titan-zinkové parapety. Stínící technika: - žaluzie, markýzy.

Široká nabídka okenních doplňků včetně stínicí techniky. Specializace na výrobu a prodej kvalitních žaluzií do dveří i oken, venkovních a vnitřních parapetů, dveřních a okenních sítí proti hmyzu, sušáků na prádlo a střešních oken.