Rolety, žaluzie a markýzy jsou stínící prvky, které zajišťují soukromí, chrání před nežádoucími paprsky, zkrášlují interiéry i exteriéry a brání únikům tepla. Venkovní i vnitřní žaluzie a rolety se dodávají na různé tvary oken. Možnost výběru z více barev.

ČERNÍK s.r.o. - stínící technika všeho druhu
Kvalitní stínící techniku od výrobce, společnosti Climax, dodá společnost ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Kvalitní stínění zachytí sluneční paprsky, tím reguluje nejen osvětlení v místnosti, ale i teplo a hluk. Najdete u nás jak venkovní žaluzie, předokenní rolety, markýzy a clony i vnitřní stínění. Máme stovky realizací a spokojených zákazníků, ...
ČERNÍK s.r.o. - stínící technika všeho druhu
Výrobce plastových oken, hliníkových oken a dveří. Okna vyrábíme také metodou lepených skel. Dodáváme stínící techniku a systémy přirozené ventilace DUCO. Pobočka: Holešov, Palackého 360.

Výroba, dodávka, montáž, prodej: -plastová okna, plastových oken -hliníková velkoplošná okna, dveře, stěny -protipožární systémy -stínící technika: -žaluzie, rolety, markýzy. Insolvenční řízení 2015

Výroba, prodej, montáže: -plastová okna (profil DECEUNINCK) -vstupní dveře -parapety -žaluzie -okenní sítě -zimní zahrady -plastové obklady -zednické zapravení.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškerý stavební materiál -výrobky firmy VELUX -žaluzie, plisované rolety. Půjčovna, půjčování: -elektrické ruční nářadí HILTI.