Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Výroba, kovovýroba: - interiéry. Zpracování mosazí, nerezi, mědi. Výroba: - mříže - zábradlí. Umělecké zámečnictví.

VERTEX CZ, s.r.o. Praha Výroba, prodej, montáž: -rolety venkovní hliníkové z profilu V39, V45, V55-zateplené polyuretanovou pěnou -rolety nakládací z profilu V39 a V45, systém THYSSEN, systém EXTE -garážová vrata rolovací V55, V75 -garážová sekční vrata -pohony a dálková ovládání pro vrata a rolety .

Výroba a prodej garážových vrat a bran (sekční, rolovací, výklopná, posuvná do strany), pohonů pro vrata a vjezdové brány (pojezdové na kolečkách, samonosné, křídlové.

Kovářství. Zámečnické práce. Výroba: - brány, branky - mříže, ploty, zábradlí - krbové nářadí.

Dodávka, montáž: - hliníkové ploty - brany - zábradlí - provětravané fasády.

Zakázková výroba: -zahradní nábytek -parkový a městský nábytek -školní, kancelářský, dílenský nábytek -grily. -stavební zámečnictví-vrata, branky, oplocení, přístřešky, zábradlí, schody, mříže, závory aj.

Zámečnictví: -automatické vjezdové brány -garážová vrata -průmyslová vrata -parkovací systémy -roletové systémy.

Montáž, servis, opravy, rozpočty, prodej: - silikonové těsnění do oken a dveří - sítě proti hmyzu - tepelná izolace - protihluková izolace - technologie zafrézování do drážek - žaluzie vertikální i horizontální - venkovní žaluzie - venkovní rolety - žaluzie hliníkové, textilní, plastové PVC - markýzy - fóliové, látkové ...

Sériové soustružení na CNC soustruhu masivních tvarů z různých dřevin pro stavebnictví - jako zábradlí schodišťového typu, tak i balkónové. Nebo v nábytkářském průmyslu- nohy stolové, židlové, skříňové a balustrády, lampy a mnoho jiných soustružených prvků. U nás je dále možné navrhnout i vlastní tvary na našem PC(po zaslání výkresu), které ...

Prodej: -stínící technika -garážová technika -rolety -mříže -brány -vrata. Další Provozovna: Čestlice u Prahy 251 01 Okružní 169. Tel./Fax. 272 680 965.

Provádíme: - výkopové a zemní práce - montáž elektroinstalací - montáž zabezpečovacího zařízení firmy Jablotron - montáž kamerového systému - montáž počítačových sítí - montáž křídlových a posuvných bran firmy Tousek.

Kovovýroba - stavební zámečnictví - ploty - brány

Výroba: - mříže - vrátka - nesené i vedené posuvné brány - křídlová vrata, včetně zaměřění, návrhu a montáže. Vysoce kvalitní pohony automatických bran včetně zapojení elektroinstalace. Mnoho povrchových úprav od nátěru, komaxitu až po žárové pozinkování. Instalatérské práce: - montáž nových rozvodů pitné vody a ...

Výroba: - zahradní nábytek - vrata, dveře, výklady - interiéry. Truhlářství, stolařství.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna - horizontální žaluzie - vertikální žaluzie - montáž žaluzií do 24 hodin - venkovní předokenní a nadokenní rolety - látkové roletky, stínící technika - garážová vrata - průmyslová vrata (rolovací, sekční) - automatické brány, pohony bran - markýzy - sítě proti hmyzu na okna a ...

Zaměření, výroba, prodej, montáž, servis, poradenství: -vertikální a horizontální žaluzie (interiérové) -venkovní(exteriérové) žaluzie Bohemiaflex -předokenní rolety (rolády) MINIROL zlepšují bezpečnostní hledisko objektu i pro velmi atypická okna -markýzy s kloubovými nebo výklopnými rameny, kazetové horizontální markýzy ...

Výroba, prodej, servis, opravy, projekce, instalace, montáž: -požární vrata, dveře Koncepce motorových vozidel: -speciální nástavby vozidel -dálková doprava vody.

Okna, dveře, vrata: - plastová okna - vnitřní, vstupní, bezpečnostní dveře - parapety - garážová, průmyslová vrata - žaluzie, sítě proti hmyzu.

Nabídka: - plastová okna - plastové dveře - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu - venkovní rolety - garážová vrata - zimní zahrady. Činnost: - demontáž starých oken - montáž nových oken - zednické začištění - likvidace starých oken - zaměření - výroba - kompletní servis.

Prodej, výroba, montáž: -garážová vrata -rolovací mříže -markýzy -rolety -žaluzie.

Zámečnické práce: - automatické vratové systémy.

Práce, výroba: -zámečnictví -scxhodiště -brány -vrata -ploty.

Dodávka, montáž: - garážová, pohonná vrata - zasklívání lodžií.

Výroba a montáž: - německá vrata Novoferm sekční, výklopná - vjezdové brány - garážová vrata - průmyslová vrata - ploty. Zámečnictví.

Prodej, montáž:: -sekční garážová vrata -rolovací vrata -posuvné a křídlové brány -pohony.