Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Sunservis Jičín Prodej, montáž: -žaluzie-látkové, hliníkové-do 14dnů -švédské těsnění oken a dveří- Eurostrip-životnost 25-50let do všech typů oken -zatahovací lamelové dveře -předokenní rolety a žaluzie -automatická garážová vrata sekční, rolovací do různých otvorů -sítě proti hmyzu -markýzy. Pokládání podlahových ...

Dřevovýroba: -tlaková impregnace -palisády -kůly -prkna, trámy -hřiště, truhlíky, ploty -dřevitý odpad.

- Firma R-technik dodává a montuje: - plastová okna, parapety, vchodové dveře, předokenní rolety, rolovací a sekční garážová vrata, žaluzie, japonské stěny okení sítě, markýzy - vytvoříme nezávaznou cenovou nabídku - přeměření a doprava zdarma.

Tesařství-truhlářství Práce: - truhlářské - tesařské - vazby krovů - letní garáže - pergoly - ploty - zahradní chatky - stoly - lavice - okna i eurookna - interní i vchodové dveře - schody.

Zakázkové truhlářství: - vestavné skříně - pokládka dřevěných podlah - schody - zábradlí - okna špaletová - dveře, zárubně ( vchodové, interiérové, balkónové ) - vrata, výkladce, portály - ploty, pergoly, regály, obklady.

Prodej, montáž: - garážová vrata - výklopná, sekční - průmyslová vrata - privátní vrata - vratová technika - brány - oplocení - závory - pohony - křídlové, posuvné, garážové.

Prodej a montáž plotů za skvělé ceny. Navštivte náš web.

Společnost JP Works - Josef Polášek poskytuje služby v oblasti zámečnických prací a dále také provádí práce vodoinstalační a topenářské. Vyrábíme brány, ocelové konstrukce, vrata či schodiště. Provádíme i opláštění hal a budov. Své služby nabízíme nejen soukromým osobám, ale i stavebním firmám. Zámečnictví, výroba, kovovýroba, montáž: - ...