Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Výroba, distribuce: - okna: - hliníková, plastová, dřevěná garážová vrata a ploty Prodej: - vstupní a interiérové dveře - venkovní rolety - parapety. Prodej ekopaliv: - dřevěné brikety - peletky - palivové dříví - dřevěné uhlí. Naši vzorkovou prodejnu naleznete na ulici Zemědělská 3 v Šumperku.

Prodej: - kompletního sortimentu pletiv a plotů - drátěné, průmyslové, chovatelské, lesnické ploty. Provádíme odbornou montáž a realizaci oplocení na klíč včetně stavebních úprav - pozinkované a hliníkové samonosné posuvné brány, křídlové brány a branky. Vyrábíme a montujeme sekční, průmyslové a rolovací vrata i kované, ocelové, dřevěné a ...

Výroba: - nerezové zábradlí - koupelnové žebříky - výrobky z nerezu - stříšky na komín - stoly - brány.

Zámečnické práce. Kovovýroba: - brány, vrata, ocelové stavby. Svařované konstrukce. Obrábění kovů.

Výroba - brány křídlové, posuvné - garážová vrata - zábradlí (schodišťové, balkónové a terasové) Řemesla, služby - svářečské práce - zámečnické práce

Výroba, montáže, servis: - stínící, zatemňovací technika - venkovní rolety - vertikální žaluzie - dveřní, vratové systémy: - rolovací garážová vrata - vjezdové brány - křídlové, posuvné - nakládací technika.

Zámečnictví, atypická kovovýroba: - kovová schodiště - zábradlí - brány - vrata - ploty - mříže - snowboardové překážky pro snowparky.

Dřevovýroba na zakázku: - zahradní nábytek - pergoly, altánky - zastřešení studen, rumpály - dřevěné hračky - houpačky, prolézačky - servírovací tácy - zábradlí, přístřešky, ploty - selský styl.

Zakázková kovářská výroba: - pohony zvonů - ploty, brány, mříže, nábytek, bytové doplňky, krbová příslušenství, dveřní a okenní kování, kliky, panty, tesařské kramle.

Nové rozvody vody, topení, plynu a opravy stávajících rozvodů. Rozvody technických a medicinálních plynů. Instalace kotlů na plyn, elektřinu či pevná paliva. Instalace a výměny van, sprchových koutů, bidetů, umyvadel apod. Stavební zámečnictví a nerezová výroba. Výroba a montáž garážových stání a přístřešků, zábradlí, bran a branek. Dodávky a ...

Truhlářství. Výroba na zakázku: - nábytek interiérový, kancelářský - kuchyňské linky - okna, dveře - zahradní stavby, ploty. pergoly - sauny. Sklenářské práce - zasklívání oken. Rámování obrazů.

Výroba: - zahradní nábytek - vrata, dveře, výklady - interiéry. Truhlářství, stolařství.

Zámečnictví, kovovýroba: - ocelové přepravní palety a vozíky - garážová vrata - skokanské můstky - zábradlí - konstrukce - mříže - protipožární dveře.

Tesařství CAWO. Specializace na zakázkovou výrobu. Výroba a montáž: - dřevěných konstrukcí a staveb včetně dodání řeziva.

Prodej, montáž: - žaluzie - těsnění - rolety, markýzy - sítě proti hmyzu - vjezdové brány - garážová vrata.

Truhlářství. Zakázková výroba z masivu: -dveře vč.zárubní - interiérové, vchodové -garážová vrata -schodiště, schody -přístřešky, pergoly, altány, -lavice -ploty. Pilařská výroba.

Kompletní zpracování kovů: -nerez, ocel, hliník -svařování, ohýbání, řezání plazmou. Kovovýroba na zakázku: -ocelové konstrukce -svařence -gastrozařízení -ploty -brány. Umělecké kovářství