Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Zámečnictví, kovovýroba: -ozdobné plotové díly -vrata -mříže.

Dodávka, montáž: -markýzy, žaluzie, rolety -shrnovací dveře a stěny -garážová vrata -těsnění oken -plovoucí podlahy -plastová okna a dveře.

Prodej, montáž, servis: -garážová vrata sekční, rolovací, výklopná -zastoupení značek KRUŽÍK, HORMANN -průmyslová vrata -brány, závory, pohony -mříže, předokenní rolety, markýzy -ploty, branky.

Kovovýroba: -brány posuvné, křídlové, včetně dálkového ovládání -branky -ploty -ocelové konstrukce.

Autorizovaný prodejce sekčních, výklopných, rolovacích, rychloběžných vrat a pohonů pro privátní i průmyslové využítí značky Hörmann. Výroba posuvných a křídlových bran. Výroba plotů.

Kovovýroba: -ocelové konstrukce -zámečnické prvky pro stavby -mříže, vrata. Oprava: -zemědělská technika -traktory ZETOR-generální opravy -nákladní automobily LIAZ, AVIA -přívěsy, návěsy -automobily DAF*. Příprava nákladních automobilů, traktorů, přívěsů a návěsů na STK*. Prodej náhradních dílů: -traktory ZETOR -AVIA, ...

Kovářské práce: -restaurátorské práce -ozdobné kování oken -ozdobné kování dveří -příslušenství ke krbům -zakázková výroba -výroba vrat a plotů -výroba schodišť.

Zakázkové zámečnictví. Práce s nerezovým materiálem: -schodišťová zábradlí -vrata,brány,oplocení -branky -ozdobné mříže,pergoly -stavební konstrukce -schodiště.

Řemeslo: -zámečník. Výroba: -kovové konstrukce -ploty, zábradlí i schodiště -sušáky -posuvné brány a vrata.

Zámečnictví, kovovýroba. -ocelové konstrukce -ocelové bezpečnostní mříže -dílenské vybavení -schodiště -zábradlí -oplocení -markýzy a přístřešky -kancelářské prosklené příčky -interiérové doplňky -výrobky z nerezové oceli.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -hutní materiál -trubky -betonářská ocel -jekly -ocelová lana -pletiva -spojovací materiál.

Prodej, montáž, servis: -plovoucí podlahy -obkladové panely -žaluzie -garážová vrata -shrnovací dveře -rolety -sprchové boxy -koženkové polstrování.

Výroba - automatické vjezdové bránymontáž - garážová vrata HÖRMANN

Zámečnické práce stavebního charakteru: -vrata, zábradlí, schodiště ocelové konstrukce. Svařujeme nerezové materiály, rozvody TUV a výměníkové stanice.

Prodej - garážová vrata Prodej - plastová a dřevěná okna - parapety Zednické práce