Oplocení pozemku pomocí plastového plotu, dřevěného, betonového nebo pletivového plotu na základě rozměrů vašeho pozemku. Majitelé aut nesmí zapomenout na garážová vrata, a to buď posuvná, sekčním rolovací nebo průmyslová. Dbejte na ochranu svého majetku.

ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Spolehlivou ochranou majetku jsou garážová vrata dodaná firmou ČERNÍK s.r.o. Uherský Brod. Pro jednoduchou garáž i dvojgaráž jsou vhodná sekční garážová vrata, která jsou otevíravá směrem nahoru. Alternativou jsou posuvná garážová vrata, která se neotevírají nahoru, ale k jedné garážové stěně. Vrata je možné objednat v celé paletě barevných ...
ČERNÍK s.r.o. - sekční garážová vrata v různém provedení
Výroba a prodej dekorační a stínící techniky: - předokenní rolety - stínící technika - vertikální žaluzie - textilní rolety - horizontální žaluzie - shrnovací lamelové dveře - venkovní rolety, rolovací vrata - sekční garážová vrata.

Naší hlavní činností je dodávka a montáž oken a dveří. Můžeme se pochlubit dodávkou těch nejkvalitnějších výrobků. Namontujeme Vám i stínící techniku - žaluzie, rolety, markýzy. Zajistíme také veškerý odborný servis i po uplynutí záruky. Dodávka, montáž: -dřevěná eurookna - izolační dvojskla a trojskla TWW, Eurookna, Hon -dřevohliníková ...

Vzorková prodejna. Výroba, prodej: - dřevěné okenní rámy - dveře z masivu - dřevěné dveře interiérové - dřevěné dveře vstupní (exteriérové) - posuvná okna - prosklené stěny - dřevěná garážová vrata - prosklené stěny, zimní zahrady, zasklené bazény - dřevěné výplně stavebních otvorů.

Truhlářství, stolařství, dřevovýroba. Výroba, montáž, vzorková prodejna: -okna dřevěná -EUROokna -dveře dřevěné -prosklené stěny, zimní zahrady, zasklené bazény -dřevěné schodiště -garážová vrata.

Výroba: -navyjáky -plošiny -invalidé - přeprava -spoilery -vestavby sedadel -krytky matic.

Firma se zabývá výrobou, prodejem a montáží stájového zařízení pro koně, kovaných polotovarů, plotů, zábradlí a parkových laviček. Výroba: - kovovýroba - zámečnictví - zhotovování jednoúčelových strojů a zařízení. Výroba: - vnitřní stájové boxy a zařízení pro koně, potřeby pro ustájení koní, doplňky pro stáje - krmelce - pro koně - ...

Truhlářství, výroba: - přístřešky - zahradní nábytek - truhlíky - ploty

Výroba, prodej: - vjezdové systémy - stínící technika - žaluzie, markýzy - japonské stěny - garážová vrata - automatické závory - vjezdové brány.

Zámečnické práce na zakázku: - branky - dvoukřídlové brány - plotové pole - zábradlí z oceli - mříže do oken - samonosné posuvné brány.

Výroba: - kovové, ocelové zárubně - ocelové dveře - kovové palety

Prodej plastů pro stavebnictví a průmysl - plexisklo, PVC desky, polykarbonátové desky - sklolaminát, hliníkové profily, pletivo, stříšky.

Prodej, e-shop, montáž, servis: - vjezdové brány - garážová vrata - předokenní rolety - hutní materiály

Výroba, prodej, montáž, servis: - plastová, hliníková okna - interiérové plastové, hliníková dveře - zimní zahrady - garážová vrata - veškeré doplňky - parapety, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu.

Výroba: - kovové ploty, brány, mříže, zábradlí. Ubytovací služby. Stavební zámečnictví, kovové konstrukce.

Dodávka, montáž, servis: - dveřní a vratové systémy - vrata sekční, rolovací a výklopná - vjezdové brány - automatické dveře - kyvná garážová vrata - vyrovnávací můstky - vratové chlopně - rychlonavíjecí a kyvná vrata z PVC - zvukově izolační dveře.

Prodej, montáž: - zahradní chatky, domky - pergoly, dekorační mříže, ploty atd.) - zahradní nábytek - palisády - dřevěné ploty - dětské domečky - psí boudy.

Prodej: - plastová okna, dveře - garážová vrata.

Kovovýroba a zámečnictví -nabízíme komplexní služby včetně montáže zakázkového zámečnictví a kovovýroby, tj. opracování kovových materiálů – plechy, profilované železo, tyčoviny -konstrukce, schodiště, zábradlí -brány, ploty, vrata, dveře, mříže -přístřešky, reklamní tabule -skladovací regály, manipulační vozíky -další dle zadání ...