Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Zahradnictví: - pěstování a prodej ovocných stromků

Poradenská činnost v oblasti zahradnictví, květinářství i zelinářství. Návrhy zahrad a veřejných prostranství.

Výroba, montáž: - pozinkované skleníky - pozinkovaných skleníků

Informační a propagační činnost v oblasti zahradnictví. Služby: - zahradnické informace, propagace - zahradnická publicistika, sestavování textů a publikací - přednášky, semináře, školení a kurzy pro profesionální i hobby sektor - konzultace a poradenství pro zahradnické prodejny a centra v oblasti propagace a marketingu - organizace ...

Zahradnické a lesnické práce. Služby: - projekce a realizace soukromé i veřejné zeleně - lesnické služby - rekultivace krajiny - projekce a montáž automatických závlah - okrasná jezírka - ohraničení záhonů. Prodej: - okrasné rostliny - alejové a plodonosné stromy - ovocné stromy a bobuloviny - vánoční stromky.

Zahradní architektura- návrhy a realizace okrasných zahrad. Koupací a okrasná jezírka. Údržba a rekonstrukce zahrad, péče o trávník, vertikutace trávníku. Komplexní realizace zahrad od návrhu, přes založení až po následnou péči.

Výroba - zahradní nábytek Výroba - odpadkové koše Výroba - městský mobiliář - ozdobné litinové mříže ke stromům - stojany na kola - lavičky (litinové, kovové, betonové) - odpadkové koše - litinové sloupky (ozdobné, s možností připojení řetězů a dalších věcí městského mobiliáře)

Služby: - hodinový manžel - montáž nábytku - instalatérské práce - zahradnické práce - výmalba

Společnost VK Zahrady zajišťuje zahradnické, lesnické a floristické - vazačské služby. Naší specializací je navrhování a realizace zahrad a rizikové kácení stromů. Nabízíme profesionální práci obohacenou o osobní přístup malé firmy. Jsme mladý, flexibilní a přesto zkušený kolektiv. Zahradnické služby: - navrhování zahrad - realizace zahrad - ...

Služby: - zahradnictví - produkce ovocných dřevin a růží

Sadové a lesnické služby a práce. Lesnické služby: - pravidelná kontrola stavu lesních porostů - značení prořezávek a probírek - vyznačování těžeb - pěstební projekty. Sadové a zahradní úpravy: - projekty, zahrad, parků, včetně realizace - úpravy příměstských lesů - rekultivace skládek - výsadba vodotečí.

Zahradní architektka se specializací na Feng Suej. Služby: - návrhy zahrad - návrhy zeleně v interiéru a exteriéru - návrhy veřejné zeleně - zpracování podkladů návrhu zeleně pro žádosti o dotace - poradenství a konzultace Feng Suej.

Služby, prodej: - pěstování a aranžování sušených rostlin

Nabídka zahradnických služeb a květinářství. Zahradnické služby: - návrhy zahrad - realizace zahrad - rekonstrukce zahrad - založení, údržba trávníku - údržba zahrad. Květinářství: - řezané květiny - hrnkové květiny - svatební kytice - dekorace interiérů - smuteční vazba - suché aranžmá - okrasné dřeviny - semena a cibuloviny - ...

Stavební a nábytkové stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - nábytek na míru - kancelářský nábytek - šatní a vestavěné skříně - ložnice - dětské pokoje - designový nábytek - jídelní stoly - dveře - pergoly a zahradní domky - schody.

Výroba: - zakázková výroba nábytku - výroba schodišť, kuchyně, dveře, vestavěné skříně, interiérový a zahradní nábytek

Prodej: - pracovní oděvy a obuv - nářadí - zahradní nářadí. Renovace nářadí.

Výroba: - sortiment městského mobiliáře: - lavičky, koše, stojany na kola, zábrany vjezdu, plochy pro výlep plakátů - prosklené autobusové zastávky, hliníkové vitríny pro úřední desku i na zakázku.

Služby: - zahradní architektura, návrhy a realizace - údržba zeleň - sečení a péče o trávník - likvidace plevele - mulčování a kultivace půdy - prodej medu a včelího vosku

Prodej - kobercové trávníky Služby: - založení trávníku - travní koberec

Zahradnictví: - balkonové rostliny - záhonové rostliny - roubované okurky a melouny - hrnkové a řezané chryzantémy

Prodej semen a rostlin. Semena: - jehličnany - listnaté dřeviny - květiny, skalničky, léčivky. Rostliny: - jehličnany - listnaté dřeviny - vodní rostliny - ovocné stromy - jahodník, maliník... a další.

Pěstování, prodej: - konifery - zakrslé okrasné dřeviny - zakrslé jehličnany.

Služby: - návrhy zahrad - zakládání trávníků - údržba zahrad - terénní úpravy - pokládka zámkové dlažby - zemní a výkopové práce - dodávka, montáž palisády, plotové systémy, odvodňovací prvky.

E-shop Autorizovaný prodej a servis: - lesní a zahradnická technika - motorové, elektrické, rozbrušovací pily STIHL, VIKING - sekačky - křovinořezy - vyžínače - vysavače - plotostřihy - STIHL, VIKING - stroje pro stavebnictví - traktory a další