Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Vše pro Váš dům, byt, zahradu, auto. - domácí a kuchyňské potřeby - potřeby do koupelny - potřeby pro úklid - kartáčnické zboží a rohožky - stavební, dílenské a zahradní nářadí - automobilové potřeby - volný čas a zábava Provozovna: Na veselý 45

Servisní středisko. Hlavní sídlo v Praze.

E-shop - stavební a zahradní technika - štípače dřeva - pily - sekačky - štěpkovače - rozmetadla - míchačky - vibrační desky a pěchy - řezačky spár.

Pěstování, pokládka: - přírodní travní koberce Distribuce: - umělé travní koberce - sportovní povrchy Údržba a regenerace sportovních trávníků.

Firma Vratislav Ryšánek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Provádíme kompletní zemní práce, řezání živičných povrchů a betonu, bourání betonu a živice, úpravu zeleně a také provozujeme nákladní autodopravu. Naši provozovnu naleznete na adrese Masarykovovo nám.39, Nové Dvory, okres Kutná Hora. Služby, práce: - zemní práce - ...

Prodej, e-shop: - zahradní obruby (plast, nerez, ocel, pozink, hliník) - automatické závlahy, mikrozávlahy.

Práce, služby: -zámečnictví -výškové práce za pomoci horolezecké a speleologické techniky -montáže konstrukcí -čistící a umývací práce -instalace reklamních poutačů -obnova, rekonstrukce fasády a natěračské práce -prořezávání stromů. Dílna: -Areál Palečkova mlýna v Třebíči -ul. Brněnská.

Činnost: - realizace, stavby zahradních jezírek - rekonstrukce jezírek.

Zahradnictví a zahradnické centrum Doubek - pěstování a prodej okrasných dřevin, trvalek, jehličnanů a balkónových rostlin - realizace a údržba zahrad.

Služby: - zahradní a krajinářská architektura - návrhy zahrad rodinných domů - návrhy řešení veřejných, obchodních a firemních ploch - návrhy krajinářských úprav a lesoparků

Křovinořezy, motorové pily, sekačky, motorové postřikovače, zahradní vozíky, veškeré příslušenství a mnoho dalších produktů od zahradní techniky Fuxtec! Německé produkty Fuxtec jsou levné, ale přesto kvalitní.

Prodej, servis a leasing: - zahradní a lesní technika - elektrické ručníh nářadí - elektrocentrály - technika pro instalatéry - motory - svářecí technika - nabíjecí zdroje - kompresory.

Prodej, e-shop, oprava, servis: - zahradní technika - nářadí - skleníky a pařeniště - zahradní nábytek

Hodinový manžel, služby: - opravy v domácnosti - malování - instalatérské práce - zednické práce - údržba zahrad...atd.

Služby: - návrh, projekce zahrad - zahradní architekt.

Prodej, e-shop - domácí elektrospotřebiče - TV, audio, video - notebooky, tablety, PC - telefony, fotoaparáty, GPS - zahradní technika.

Komplexní údržba a péče o zeleň ve volném prostoru i v zastavěném území obcí a měst: - odborné ošetření zelených porostů - sekání travních ploch včetně svahů a pro techniku těžce přístupných míst - prostřih a celková péče o stromy - bezpečné a šetrné kácení - výsadba nových stromů, keřů a okrasných rostlin - péče o živé ploty - ...

Prodej: - spojovací materiál, kotevní technika - nářadí, řezné a brusné kotouče - vrtáky, pletivo, elektrody a svařovací dráty - pracovní a ochranné pomůcky - zahradní nářadí - tmely, pěny, barvy a další kutilské potřeby.

Práce: - zednické - údržba zeleně.

Stavební činnost - zahradní altány - přístřešky, pergoly - zahradní domky - zahradní nábytek na míru.

Maloobchod, kamenná prodejna, e-shop: - grily - udírny - náhradní díly ke grilům - grilovací koření, omáčky - ohniště.

Činnost: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava - přeprava a odtahy vozidel - sečení trávy - kácení porostů - úklid zpevněných ploch – zametání a odklízení sněhu

Recyklační centrum Kutná Hora: - bioodpady - stavební odpady - ostatní odpady - služby - demolice objedktů, zemní práce Autodoprava. Údržba zelených ploch, výsadba zeleně.